Ελληνιδες μαμαδες…
δεν μπορω αλλο διαβασμα:wacko: σε καποια φαση με ειχε αποροφησει τοσο πολυ το βιβλιο που ενοιωσα στιγμιαια οτι ζαλιζομαι:|
παω για συνεχεια:?
Κατι τελειως ασχετο:p ψαχνω πληροφοριες για paypal και δεν μπορω να βρω κατι το οποιο να με βοηθησει :-k μπορει καποιος να με βοηθησει με κανα link?ακομη και απο δω απο το φορουμ
ευχαριστω:)
valerie δες εδώ , απότι θυμάμαι σε κάποια σελίδα γράφουν κ για paypal .
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=12945
θα ήθελα να πω στους φίλους συμφορουμίτες πως το όνομα μ δν έχει καμία σχέση με αυτό .
και για αυτόν τον λόγο ν θέλω να με αποκαλείται δισκοβόλε αλλά δισκοβόλος . τα γράμματα κάτι σημαίνουν . άντε θα το παραδεχτώ . είναι μέρος ενός ανώτερου σχεδίου . :papas: αλληλούϊα.
καλύτερο απόλα θα ήταν να με αποκαλείται όπως ακριβώς είναι το username μου , diskovolos . simply .
άντε
:D:D
ΩΩΩ Θεοι, ας με λυπηθει καποιος… γιατι να ειμαι τοσο μαλακας!!!
απο τοτε που αγοραζω cd τα ξεγυμνωνω απο την πλαστικη θηκη και τα βαζω σε μεγαλο αλμπουμ με πολλες θηκουλες μαζι με βιβλιαρακι και οπισθοφυλλο (ελαφρως τσαλακωμενο για να χωρεσει).
αυριο παω να αγορασω υρω στις 150 αδειες πλαστικες θηκες για να τα ξαναβαλω…
#-o#-o#-o#-o#-o#-o
πληρωσε κανα ξαδερφακι να σου τα βαλει
θελουν προσοχη τα γαμημενα. σου βγαινει το λαδι μεχρι να μπει σωστα το οπισθοφυλλο και να μπορει να διαβαστει και απο το πλαι…
στειλτα σε σεμιναριο και δωστους μπονους
ευχαριστω πολυ:)
Χιονίζει.
Γουέρ?
Ηλιούπολη,Θεσσαλονίκη.
εδω παλι βρεχει…και εχει γα** να το βρεχει την τελευταια βδομαδα…
νυσταζω αλλα βαριεμαι να κοιμηθω :S
κυριες και κυριοι,ενα παλικαρι 21 χρονων,μολις μας δηλωσες στο team speak(σαν το ventrillo),οτι παει να αυτοκτονησει επειδη τον χωρισε μια γκομενα…
Έπρεπε να του πεις οτι είναι πολύ αδύναμος.
ΟΥΟΟΥ παιζατε;
οχι τιποτα απλα καθομασταν και λεγαμε μαλακιες…και μας λεει αυτος “δεν μπορω αλλο εχω παρει κατι ηρεμιστηκα,τωρα παω να πεσω απο τη ταρατσα”…
#-o
έπρεπε να του πείτε να προσέχει μην χτυπήσει όπως θα πέφτει
γκομενο-περίπτωση κ εδώ . μόνο π ούτε ηρεμιστικά παίρνω ούτε ταράτσες πηδάω . με MOTORHEAD περνάει η αρρώστια ;
(ελπίζω να περνάει)
σας αγαπω πολυ