Τι Μαθιος ρε ! 1,70 η μπαλα.
Caravel και παλι Caravel !
Τι Μαθιος ρε ! 1,70 η μπαλα.
Caravel και παλι Caravel !
μονο και μονο στη σκεψη οτι θα δω Nevermore,Bolt thrower, Lamb of god ειμαι για ΚΑΤ.
το μεσιμερι σε μπασκετακι με βρηκε η μπαλα σε ενα δαχτυλο και τωρα ειναι πρησμενο…
γαμημενε δια
εεε προσεχουμε αυτες τις μερες…
δεν ειναι για πολλα…
και γω ο μαλακας πηγα για μπαλα 5χ5 - παιζαμε 2.30 ωρες μεχρι τις 1.30 το βραδυ και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου…#-o
Τελικά η καλύτερη ώρα για να χαλαρώσεις είναι αυτή.Απαλή μουσικούλα,χωρίς φωνές,χωρίς φασαρίες…Ευτυχώς που αύριο δεν έχω πρωινό ξύπνημα.
+1 απωπανε μου…8)
Ολες οι βραδυνες ωρες καλες ειναι αν δεν εχεις εννοιες… το πρωινο ξυπνημα καληωρα
καθε βραδυ που εχω πρωινο ξυπνημα,ανχωνομαι τρελα ρε πουστη…
χωρις ιδιαιτερο λογο…
Άκουσα μετά απο πολύ καιρό, το Alexander The Great απο Maiden ! Πω πω τραγουδάρα ! Να μην ξεχάσω να το πάρω στο mp3 όταν πάω στο πόλεμο.
ειναι 6.10 και μολις περασε 1 παλικαρι κατω απο το σπιτι με 1 μπαλα basket…
επαιζε στον δρομο και κατευθυνοταν προς το γηπεδο…
οοοοοκκκκκ…
καλημερα…
ψέματα!το μύνημα λέει οτι γράφτηκε στις 6:09! άρα η μας λες ψέματα ή ο πιτσιρικάς πέρασε στις 6:09.40 χάλασες 18 δευτερόλεπτα να γράψεις το μύνημα,μέχρι να γίνει το refresh 2δευτερόλεπτα και κοίταξες ρολόϊ μετά και είχε πάει είδη 6:10… :-k
Τι λέω ρε…
για την ακριβεια το εγραψα 6.04…
απλα δεν πατησα την καταχωρηση αμεσως και εβαλα μετα 6.10…
γεια σας παιδια!! γυρισα!
γιούχου !
Για τους λάτρεις των πιατινιών…ένα μικρό τούρ σε ένα εργαστήριο της “Istanbul”. Απολαύστε!
πωωω…
διαβασα πατινιων και εψαχνα να βρω πατινια skaters κλπ…
#-o#-o#-o
Ρε σεις το φετινο τραγουδι της Σερβιας στη eurovision το εγραψε ο Bregovic :?
σημερα στην ελλαδαρα μας επαιζαν
bolt thrower
fields of the nephilim
epica
bob dylan
και ειχαμε και το b fest…
niiiice…
παιδες εχω προβλημα λατρευω την θαλασσα και θελω να παω αλλα δεν μπορω
ο λογος ειναι ο εξης μαυριζω ευκολα και επειδη μου την σπαει το σημαδι απο το μαγιο παω σε παραλιες γυμνιστων αλλα ειναι μακρυα απο εδω κ ειναι δυσκολο να πηγαινω οποτε η αλλη επιλογη ειναι να πηγαινω βραδυ πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ θελω θαλασσααααααααααααα!!!11
Νταξ παίζει να το κάνεις επίτηδες :lol::lol: