Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Τι Μαθιος ρε ! 1,70 η μπαλα.

Caravel και παλι Caravel !

μονο και μονο στη σκεψη οτι θα δω Nevermore,Bolt thrower, Lamb of god ειμαι για ΚΑΤ.
το μεσιμερι σε μπασκετακι με βρηκε η μπαλα σε ενα δαχτυλο και τωρα ειναι πρησμενο…
:frowning: γαμημενε δια

εεε προσεχουμε αυτες τις μερες…
δεν ειναι για πολλα…
και γω ο μαλακας πηγα για μπαλα 5χ5 - παιζαμε 2.30 ωρες μεχρι τις 1.30 το βραδυ και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου…#-o

Τελικά η καλύτερη ώρα για να χαλαρώσεις είναι αυτή.Απαλή μουσικούλα,χωρίς φωνές,χωρίς φασαρίες…Ευτυχώς που αύριο δεν έχω πρωινό ξύπνημα.:stuck_out_tongue:

+1 απωπανε μου…8)

Ολες οι βραδυνες ωρες καλες ειναι αν δεν εχεις εννοιες… το πρωινο ξυπνημα καληωρα :stuck_out_tongue:

καθε βραδυ που εχω πρωινο ξυπνημα,ανχωνομαι τρελα ρε πουστη…:frowning:
χωρις ιδιαιτερο λογο…

Άκουσα μετά απο πολύ καιρό, το Alexander The Great απο Maiden ! Πω πω τραγουδάρα ! Να μην ξεχάσω να το πάρω στο mp3 όταν πάω στο πόλεμο.

ειναι 6.10 και μολις περασε 1 παλικαρι κατω απο το σπιτι με 1 μπαλα basket…
επαιζε στον δρομο και κατευθυνοταν προς το γηπεδο…
οοοοοκκκκκ…
καλημερα…

ψέματα!το μύνημα λέει οτι γράφτηκε στις 6:09! άρα η μας λες ψέματα ή ο πιτσιρικάς πέρασε στις 6:09.40 χάλασες 18 δευτερόλεπτα να γράψεις το μύνημα,μέχρι να γίνει το refresh 2δευτερόλεπτα και κοίταξες ρολόϊ μετά και είχε πάει είδη 6:10… :-k

Τι λέω ρε…

για την ακριβεια το εγραψα 6.04…
απλα δεν πατησα την καταχωρηση αμεσως και εβαλα μετα 6.10…

γεια σας παιδια!! γυρισα!:smiley:

γιούχου !

Για τους λάτρεις των πιατινιών…ένα μικρό τούρ σε ένα εργαστήριο της “Istanbul”. Απολαύστε! :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=7YG-HSk6EIU&feature=related

πωωω…
διαβασα πατινιων και εψαχνα να βρω πατινια skaters κλπ…
#-o#-o#-o

Ρε σεις το φετινο τραγουδι της Σερβιας στη eurovision το εγραψε ο Bregovic :?

σημερα στην ελλαδαρα μας επαιζαν
bolt thrower
fields of the nephilim
epica
bob dylan
και ειχαμε και το b fest…
niiiice…

παιδες εχω προβλημα λατρευω την θαλασσα και θελω να παω αλλα δεν μπορω
ο λογος ειναι ο εξης μαυριζω ευκολα και επειδη μου την σπαει το σημαδι απο το μαγιο παω σε παραλιες γυμνιστων αλλα ειναι μακρυα απο εδω κ ειναι δυσκολο να πηγαινω οποτε η αλλη επιλογη ειναι να πηγαινω βραδυ πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ θελω θαλασσααααααααααααα!!!11

Νταξ παίζει να το κάνεις επίτηδες :lol::lol: