Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι;
Άντε.
βλεπω το μισο φορουμ να πηγαινει να σπουδασει θεσσαλονικη:p
βασικα ειμαι τωρα σε μια καφετερια και το συζητουσα γτ μου λεγανε να παμε παραλια και το ελεγα στα παιδια και ειπα κ σε εσας τον πονο μοθ
Βαρύς ο πόνος σοθ
εγω το βλεπω να κανουν διακοπες στην Θεσσαλονικηοι ειδησεις θα λενε αποτομη αυξηση πληθυσμου στην πολη:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
έτσι όπως το βλέπω εγώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
ή η μπλάκ τούλιπ είναι η ιδανική γυναίκα, η απόλυτη φαντασίωση κάθε άντρα
ή μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί.
δεν έχω καταλήξει ακόμη…
απλα με προσβαλες τωρα…δεν συνηθιζω ουτε να λεω ψεματα ουτε να δουλευω…αλλα οκ ενα φορουμ ειναι λογικο να νομιζει ο καθενας οτι θελει και μαλιστα να λεει οτι θελει και ψεματα κ μαλακιες κτλ κτλ
αρα καταληγουμε στο οτι εισαι η απολυτη φαντασιωση μας?
μπα ο καθενας εχει διαφορετικη φαντασιωση για τα δικα του δεδομενα στο ποια ειναι η ιδανικη γυναικα για αυτον
αν τα εχεις ολα αυτα και εισαι και καλη σαν χαρακτηρας,εγω σε παντρευομαι παντως8)
εχω παρει και αλλες προτασεις γαμου η μια ηταν επειδη μαγειρευω καλα :p:p αλλα ειμαι κατα του γαμου εκτος αν ειναι υπο το ονομα του λεμμυ και του ντιο
απλά στην ελλάδα ζούμε και όσο και αν στα αστικά κέντρα ο κόσμος φαντάζει τα τελευταία χρόνια πιο ανοιχτόμυαλος καταλαβαίνεις πως πάει.
άρα όπως λέει και ο queen rulez καταλήγουμε πως είσαι η απόλυτη φαντασίωσή μας…8)
δε θα τα χαλασουμε εκει περα:p
απλά στην ελλάδα ζούμε και όσο και αν στα αστικά κέντρα ο κόσμος φαντάζει τα τελευταία χρόνια πιο ανοιχτόμυαλος καταλαβαίνεις πως πάει.
άρα όπως λέει και ο queen rulez καταλήγουμε πως είσαι η απόλυτη φαντασίωσή μας…
thats very honor for me συγκινηθηκα
πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ξαφνικά σταμάτησαν τα πόστς στο thread για το live των bolt thrower και υπερφορτώθηκε από πόστς το off topic…
ηταν να μην ταραξει τα νερα η black tulip
:-k:-k
καλυτερα να μην λεμε για μπολτ γιατι τωρα θα ετοιμαζομουν να πηγαινα στην συναυλια…ποναει το θεμα