Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι;
Άντε.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=888776&postcount=15

βλεπω το μισο φορουμ να πηγαινει να σπουδασει θεσσαλονικη:p

βασικα ειμαι τωρα σε μια καφετερια και το συζητουσα γτ μου λεγανε να παμε παραλια και το ελεγα στα παιδια και ειπα κ σε εσας τον πονο μοθ

Βαρύς ο πόνος σοθ

εγω το βλεπω να κανουν διακοπες στην Θεσσαλονικηοι ειδησεις θα λενε αποτομη αυξηση πληθυσμου στην πολη:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έτσι όπως το βλέπω εγώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
ή η μπλάκ τούλιπ είναι η ιδανική γυναίκα, η απόλυτη φαντασίωση κάθε άντρα
ή μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί.
δεν έχω καταλήξει ακόμη…

απλα με προσβαλες τωρα…δεν συνηθιζω ουτε να λεω ψεματα ουτε να δουλευω…αλλα οκ ενα φορουμ ειναι λογικο να νομιζει ο καθενας οτι θελει και μαλιστα να λεει οτι θελει και ψεματα κ μαλακιες κτλ κτλ :slight_smile:

αρα καταληγουμε στο οτι εισαι η απολυτη φαντασιωση μας?

μπα ο καθενας εχει διαφορετικη φαντασιωση για τα δικα του δεδομενα στο ποια ειναι η ιδανικη γυναικα για αυτον

αν τα εχεις ολα αυτα και εισαι και καλη σαν χαρακτηρας,εγω σε παντρευομαι παντως8)

εχω παρει και αλλες προτασεις γαμου η μια ηταν επειδη μαγειρευω καλα :p:p αλλα ειμαι κατα του γαμου εκτος αν ειναι υπο το ονομα του λεμμυ και του ντιο

απλά στην ελλάδα ζούμε και όσο και αν στα αστικά κέντρα ο κόσμος φαντάζει τα τελευταία χρόνια πιο ανοιχτόμυαλος καταλαβαίνεις πως πάει.
άρα όπως λέει και ο queen rulez καταλήγουμε πως είσαι η απόλυτη φαντασίωσή μας…8)

δε θα τα χαλασουμε εκει περα:p

απλά στην ελλάδα ζούμε και όσο και αν στα αστικά κέντρα ο κόσμος φαντάζει τα τελευταία χρόνια πιο ανοιχτόμυαλος καταλαβαίνεις πως πάει.
άρα όπως λέει και ο queen rulez καταλήγουμε πως είσαι η απόλυτη φαντασίωσή μας…

thats very honor for me :wink: συγκινηθηκα

πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ξαφνικά σταμάτησαν τα πόστς στο thread για το live των bolt thrower και υπερφορτώθηκε από πόστς το off topic…:stuck_out_tongue:

ηταν να μην ταραξει τα νερα η black tulip

:-k:-k

καλυτερα να μην λεμε για μπολτ γιατι τωρα θα ετοιμαζομουν να πηγαινα στην συναυλια…ποναει το θεμα