πφφφφ……επιδειξια!!!
Kαπου στα 30κατι δευτερολεπτα εγω
3 κατι δευτερα.
5 δλ
ον τοπικ: [SIZE=“3”]δεν την παλευω αλλο[/SIZE], θελω θαλασσα
Ειμουν απο της 4.30 παραλια,επαιζα 3 ωρες Beach Volley,πηρα το λεωφρορειο και ειμουν 40 λεπτα ορθιος γιατι στην παραλιακη γινοταν χαμος και τωρα εχω 9-10.30 προπονηση!!!Θελω υπνο!!!
Πω, φαγαμε μια φρικη σημερα στον ηλεκτρικο…
Ηταν ενας τρελος/μαστουρωμενος στη σταση Βικτωρια και εκει που περιμεναμε το τρενο να ερθει, αυτος πηγε και καθισε πανω στο πεζουλι μπροστα στις ραγες με τα ποδια στο κενο, και μετα πηδηξε πανω στις ραγες, ξαπλωσε πανω τους και αρχισε να καπνιζει!!
Ο κοσμος πανικοβληθηκε, επικοινωνησαν με το τρενο που ερχοταν, να σταματησει (ευτυχως το τρενο ηταν ακομα σχετικα μακρια και το προλαβαν), αλλα δεν τολμουσε να πεσει κανεις να τον τραβηξει. Καποια κωλοζωα μαλιστα τραβαγανε και βιντεο με τα κινητα…
Μετα απο λιγο το τρενο φανηκε και ολοι ειχανε φρικαρει αλλα τελικα σταματησε εγκαιρως, και καποιοι πηδηξαν και τον εβγαλαν. Ευτυχως ο τυπος δεν πηδηξε πιο αργα γιατι θα ειχαμε δραματα.
Το ωραιο ειναι οτι security δεν υπηρχαν, και ενας που ηρθε, ηρθε μετα απο αρκετη ωρα για να παρει τον τρελο σηκωτο αφου αυτος εβριζε και εσπρωχνε κοσμο.
Ηλίθια απάντηση: πάλι καλά που χρησιμοποίησα μετρο-προαστιακό σήμερα
Σοβαρά τώρα 8O Πρέπει να ταν πολύ φρίκη η κατάσταση
:lol: ελπιζω να το δειξουν στη τιβι
τι περιμενατε για να τον τραβηξετε εξω?εσυ τι περιμενες βασικα? :-s
πηγε για υπνο.Τι λε ρε παπαρδελα;Εσυ θα επεφτες στις ραγες να σωσεις το γεροπρεζακι;Και αμα ερχοταν και σε εκανε κυμα το τραινο ωραια θα ηταν ε;
καλα και θα αντεχες να βλεπεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ μπροστα σου να γινεται κοιμομουνα απτο τρενο ενω μπορεις να βοηθησεις?!!
καταρχας εκανα 2 λεπτα να καταλαβω το ‘‘κοιμονουνα’’ και τ περασα για ρημα
κοιτα,αν ηξερα οτι δε 8α περασει το τραινο ισως και να τον βοηθαγα αλλα αμα εκεινη την ωρα ερχεται το τραινο ρε συ τι θα κανεις;Θα πεθανεις για τον ψορογερο;Ε sorry αλλα ας ειμεθα ειλικρινεις.Εγω δε θα το κανα.Εχω να ζησω τη ζωη μου.Και στο κατω κατω αυτος μπορει να ηθελε και να αυτοκτονησει.
Ναι sorry, αλλα δε το επαιξα ηρωας να πεσω στις ραγες να γινω barbeque η να ερθει το τρενο να με λιωσει παλευοντας με τον τρελο μαστουρα που επεσε μονος του μεσα, ο οποιος παλευε κιολας γιατι δεν ηθελε να τον σηκωσουν ειτε γιατι ηθελε να αυτοκτονησει, ειτε γιατι ηταν τοσο λιωμα που δεν καταλαβαινε τι γινοταν.
Αν ηταν κανενα μωρακι, δε λεω οτι θα ημουν ο ηρωας που σιγουρα θα επεφτα να το σωσω, μπορει και να κωλωνα, αλλα σιγουρα θα ειχα ενα πολυ μεγαλυτερο κινητρο να το κανω.
Guilty as charged
μωρακι;Ας βουτηξει η μανα του να το πιασει.Τι σοι μανα ειναι εξαλλου; Αν ηταν δικο μου ΙΣΩΣ να επεφτα very bitch today ε;
ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙ #-o:lol::lol:
E oχι ρε παιδια :lol::lol::lol::lol:
:lol3: τι ειναι αυτος ρε;ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΘΕΟΣ! :bow2: τι βλακας…
εχω πεσει στα πατωματα!! :lol3::lol3::lol3::lol3:
διαφημιστικό της didimusic…? καλο.! :lol:
επισης καποιος έκατσε στις ραγες και σας πείραξε αυτος…??
εγω θα εριχνα αυτους που τραβούσαν με τα κινητά…!!! ΖΩΑ
ον τοπικ… μένω 120-150 μετρα απο την πύλη της αεροποριας στη λαρισα…
χθες ενα αεροπλανο εσπασε το φράγμα του ηχου…
τρομοκρατημένος βγηκα εξω και φωναζα, “οχι ρε επαναστατικέ αγώνα…και εγω με εσας είμαι…!!”
εχω κλάσει μέντες λεμε…τι ήχος ηταν αυτος…:?
Αι μωρη κοτα:p
Παιζει παντως να εχει συμβει και στην πολη μου αυτο,διπλα βρισκεται αεροδρομιο,και κανουν πτησεις με δοκιμαστικα αεροπλανα,αλλα πολλες φορες σηκωνουν και F-16 για δοκιμες.