Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

#-o#-o#-o

ναι αλλα επειδη το σπιτι ειναι παλιο και ολα τα τζάμια στα παράθυρα ειναι χαλαρωμένα ήταν λες και εχει γίνει σεισμός 7 ριχτερ…!!

http://www.youtube.com/jcrudess#p/u/2/ugxaTOXnrYU
:lol: :lol: :lol:

χαχαχααχαχαχαχαχαχα
Πές μου ότι είναι fake…?

αποφασισα φετος να κανω μια καινουρια αρχη με τον εαυτο μου…να αλλαξω…να μην ειμαι νευρικος,να σταματησω να βριζω και να σκεφτομαι ασχημα για τους αλλους…να χαιρομαι οσο περισσοτερο μπορω την φυση και τις ομορφιες της ζωης που δεν περιοριζονται σε εναν ηλεκτρονικη υπολογιστη…να μην αφηνω ευκαιριες να περνούν απο μπροστα μου…

Γυριζουμε ταινια μικρου μηκους για το φεστιβαλ που θα γινει στο βολο (κλικ) κι εγω ειμαι ο καμερα μαν. 8)

vollywood θεικο

τώρα το έμαθα ! άντε angelheart κατέβα μια βόλτα να τα πιούμε ! 8)

Αν ειμαι ελευθερος εκεινες τις μερες που θα γινει το φεστιβαλ και δεν δουλευω, θα κατεβω σιγουρα 8)

Μπήκα τυχαία στο site του γερμανικού Summer Breeze festival και κοιτάτε τι πέτυχα :

Due to current events (Football World Cup, endless discussions in our forum), please be advised that vuvuzelas are not allowed on the whole festival site (camp site + concert area)! We can’t think of one positive effect the allowance of this ?instrument? would have on SUMMER BREEZE. Let the guitars do the talking instead of some unnerving horns. Those who wish to sleep at the camp site should also be able to. So please leave your vuvuzelas at home, as our security personnel has been instructed to confiscate and dispose of them. Thanks in advance!

#-o

οπως επισης και αυτο…

Είτε είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε festival, είτε είστε… βετεράνος είναι σημαντικό να οργανωθείτε και να λειτουργήσετε πρακτικά.
Ο καλός προγραμματισμός ξεκινά από νωρίς, από το σπίτι…

Ενημερωθείτε για το ακριβές πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες του Rockwave

[SIZE=“5”]Dress Code[/SIZE]
Ντυθείτε πάντα ανάλογα με την πρόβλεψη καιρού, συνιστώνται:

* άνετα ρούχα
* αθλητικά παπούτσια
* γυαλιά ηλίου
*[B] [SIZE="5"]καπέλο για τον ήλιο[/SIZE][/B]
* [B][SIZE="5"]αντηλιακό[/SIZE][/B]
* [B][SIZE="5"]ελαφρύ τζάκετ για το βράδυ [/SIZE][/B]

Tι να πάρω … τι να αφήσω…
Κάντε διπλό check ότι έχετε μαζί σας

* εισιτήρια
* ταυτότητα
* χρήσιμα τηλεφωνικά νούμερα
* [B][SIZE="5"]Φορτίστε το κινητό σας και να έχετε αρκετές μονάδες (για όσους δεν έχουν σύνδεση)[/SIZE][/B].

ναι μαμα…

:lol2:

Είναι πετυχημένα πάντως δεν μπορείς να πεις !

Νομίζω ξεχάσανε το κολατσιό στο τάπερ που είναι απολύτως απαραίτητο!

(άκου εκεί “ελαφρύ τζάκετ για το βράδυ” ! :lol: )

ασυφταος εν δε σιτυ οφ αθενς μπιτσιζ

η πειραια , τελοσπαντων8)

θα σε φτιαξω εσενα :wink:

Προσοχή στις πόρνες και σε όσες το παίζουν ερωτευμένες μαζί σας…
Θα διαπιστώσετε με έκπληξη ότι απλά δεν θέλουν έναν ρομαντικό έρωτα μαζί σας αλλά πολύ απλά ένα άγριο επικό σεξ…

Κατά τα άλλα το καλοκαίρι κυλάει σε ήρεμο ρυθμό…

:p:p:p:p

χθες στον γιατρο που πηγα, επειδη ηξερα οτι θα κατσω ωρες στην αναμονη Εφοδιάστηκα με ολα τα καλα…
pain of salvation-- Road Salt One
White Wizzard - Over The Top
Heathen - The Evolution Of Chaos
και το metal hammer για να διαβασω το αφιερωμα στον dio…

οταν εφτασε και εμενα η ωρα να μπω, ειδε ο γιατρος τον οζζυ στο εξώφυλλο και κόλλησε…
και μετα άνοιξε το περιοδικό και ειδε μεσα τον dio…πηρε μια θλιμμένη φάτσα και ειπε περίλυπος…πέθανε…:frowning:

του λεω ακούμε τετοιες μουσικές? απάντηση καμία…!! ειχε κολλήσει με το αφιέρωμά…!!!

οταν συνήλθε άρχισε η κατήχηση για το οτι στην ροκ μεταλ μουσικη εχουν γραφτεί τρομερές μουσικές και οτι οι μουσικοί ειναι τρομεροί συνθέτες και στιχουργοί…
μεχρι και για τους manowar που ειπε…!!! “ακομη και οι manowar που σε μερικους δεν κανουν κλικ εχουν γραψει τρομερα κομματια.!”

μετα τον καρδιολογο που με εξεταζε και ακουγαμε angel of death και dead skin mask (γιατρε σκατα εξεταση κανουμε με τους slayer.!! και τι θες, να το κλεισω.!!!) μας βγηκε και ο παθολογος ροκας/μεταλας…!!

LARISA [SIZE=“4”]CRIMSON CITY[/SIZE] ΛΕΜΕ…:smiley:

Ιδιες ειναι και οι δυο.
Aφιερωμενο σ’αυτες λοιπον.

Μόνο Μπουγά μπορείς να αφιερώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις. 8)