Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

αυτες ψαχνω και δεν βρισκω!

είμαι βλάκας.

Γιατί μπρέ;

Γαμωτο!!!Τα Fnac απ’οτι ακουσα κλεινουν και το Play αρχισε να τσιμπαει τις τιμες!!!Δηλαδη θα αναγκαζομαι να πηγαινω στο μοναδικο δισκαδικο κοντα μου που ειναι το Μετροπολις !!!

Όλα τα fnac θα γίνουν public.

χάρμα οφθαλμών.

home taping is killing record industry profits !

[SIZE=“4”]we left this side blank so that you can help ![/SIZE]

αλητεία ! :wink:

Ναι αλλά τα δικαιώματα δεν τα έχει η alternative tentacles πλέον γι’ αυτό και…

WE DO NOT ENDORSE, NOR WILL WE CARRY, ANY DK RELEASE ON DECAY MUSIC, PLASTICHEAD OR INDUSTRIAL STRENGTH RECORDS. FURTHERMORE, WE DO NOT RECOMMEND THEIR BOGUS LIVE ALBUM EITHER.

Εμ, με τέτοιες τιμές πώς να μην πέσουν έξω;
Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι…

Σε ευχαριστώ μάγκα αν και δεν πολύ ακούω megadeth
Αφιερωμένο σε αυτές και το επόμενο

Ελπίζω ο Ozzy να το παίξει στο λαιβ στην Μαλακάσα

καλο καλοκαιρι φλωρουμ!μιας και αυριο φευγω για διακοπες,ειπα να σας αποχαιρετησω:p.να εχετε καλη παρεα και να περασετε καλα:D

καλες διακοπες και να σου ευχομαι να περασεις τελεια

Κοπελα ή κοπελι εισαι εσυ καλε?:lol::lol::lol:

Καλη επιλογη και αυτη.8)

Οκ ξερω πηγες κατασκηνωση…ενταξει ρε λογικα να περασες τελεια…ναι οκ το μερος που μενουμε ζεχνει και εκει ηταν καλυτερα…οκ σου αρεσε περισσοτερο η παρεα των παιδιων εκει…ε ναι δυστυχως δεν μπορεις να ξαναπας…ε ναι θες…ΒΟΥΛΩΣΤΟ.ΣΚΑΣΕ.ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.ΣΚΑΣΕ

Κι εμενα μου τη εδινε (και μου τη δινει ακομα) οταν οι αλλοι μιλανε για κατασκηνωσεις. Προσωπικα δεν εχω παει ποτε γιατι εχουμε ενα ωραιοτατο εξοχικο και εχω και παρεα εκει οποτε ειναι 1000 φορες καλυτερα απο καθε κατασκηνωση.

ουτε εγω εχω παει κατασκηνωση.στο χωριο της μανας μου τη βγαζω τα καλοκαιρια και ειναι απλα τελεια στα ορεινα μες τον καθαρο αερα με συγγενεις και φιλους:)

so low.

Έχω κολλητή που πηγαίνει κατασκήνωση από τα 6, και όσο τη θυμάμαι στο δημοτικό γι αυτό μιλούσε. Και γύρισε πριν 2 μέρες ^^#-o

Χριστιανική κατασκήνωση ρε \m/

Αmerican pie rulezzzzzzz! Αν και το τελευταιο ηταν μαλακιτσα…

βασικά έψαχνα βίντεο από το 1 με την κοπελίτσα που μιλούσε συνέχεια για την κατασκήνωση αλλά δεν έβρισκα οπότε έβαλα κατευθείαν το band camp ΧΔ

Γαμω την τρελα μου! Εφαγα μια κωλοπιτσα σημερα καθως εβλεπα το ματς και ακομα τη νιωθω μεσα μου. Μου 'κατσε βαρια η πουτ@να!