Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ταιριάζουν εμφανισιακά ? είχες πολλές φαντασιώσεις με τον Bruce να φασώνεται με τον τζονυ ? :lol: #-o

αλλά ας ρωτήσουμε τα πιτσουνάκια :stuck_out_tongue: :smiley:

τέτοια λέμε κ θα κάνει κανενα ο χρόνο ο hopeto να ξαναμπει στο οφ-τοπικ …:stuck_out_tongue:

ειναι κοπελλα ρε συ η deadhead

γι αυτο του λεω να παει για κανα γκαφε :wink:

Eγώ δεν μπορώ,έχω σχέση.:lol::stuck_out_tongue:
Και αν και τα ακούσματα μου μπορεί να δείχνουν κάτι τέτοιο,δεν είμαι χίπης.:pΜία και καλή!

πεςτο ρε ανθρωπε και πασχιζω να κανω ενα old school 70s κοννε :stuck_out_tongue:

τοτε ακυρος ο καφες

ελευθερος 8)

ναι ρε ξέρω πως είναι κοπέλα . αλλά το κουφέτο απέτυχε ούτως ή άλλως … :frowning:

Πάλι στα off-topic δεν τα λέγαμε???

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=877374&postcount=838

βαριεμαι… νυσταζω… θελω καφε…
και ειμαι καινουργια εδω μεσα… :smiley:

Να φύγω από σήμερα Σαλόνικα για Jethro Tull ή σαν καλό παιδί να πάω δουλειά αύριο και να φύγω μετά;;;;

άπειρη βαρεμάρα…

γαμει ε

Βαριεμε,ποναει τρελααα το κεφαλι μου και θελω ενα boxset απο το Play.com αλλα 1ον Δεν εχω 42 ευρω. 2ον Και να ειχα,το Play στελνει πραγματα αξιας μεχρι 35 λιρες στην Ελλαδα!!!Πφφφφ παιζει να υπαρχει σε κανονικο δισκοπωλειο αυτο http://www.metal-archives.com/release.php?id=174100

Εντάξει τότε, 35 λύρες κρητικές αξίζουν πάνω από 42 ευρώ.

Δεν μπορει ενας ανθρωπος να κανει ενα λαθος :stuck_out_tongue: Απο εδω και περα θα θυμαμε οτι το νομισμα λιρα ειναι με “ι” :stuck_out_tongue:

Δίνω πορεία την δευτέρα και έχω καυλώσει τόσο που θέλω να πάρω το αμάξι στη λαυρίου και να το λιώσω ρε πούστη μου.Το μονο εμπόδιο είναι οι γονείς μου που τους πείθω λίγο σιγά σιγά και παίζει μέχρι αύριο να το έχω πάρει.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ:p

Πάντως αυτό με το Play και το όριο πρώτη φορά το ακούω.

Mα…στη Λαυρίου???
Πιάσε μια Αττική οδό ρε αδερφέ να χαρεί η ψυχούλα σου! Δίπλα είναι!

ναι…
για Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος μόνο, δεν μπορείς να αγοράσεις ένα μόνο αντικείμενο αξίας πάνω από 35 ευρώ.

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.

μερικες φορες ισχύει, μερικες οχι…
ισως εχει σχεσημε ενα αντικείμενο πανω απο αυτο το ποσο, ή αν ειναι πολλα cd/dvd…
αν και εγω εχω παραγγείλει πολλα cd με πανω απο £30

δηλαδη αν παρω 2 απο 50 μπορω…??

πχ μπορείς να πάρεις 2 cds που το καθένα στοιχίζει 25 ευρώ, δεν τους νοιάζει το σύνολο, αρκεί να μην ξεπερνάει τη τιμή των £30 ένα αντικείμενο.

αρα αυτο που λεει ειναι απαγορεύεται να παρεις ακριβο αντικείμενο…!
φαντασου τι απατεωνιές εχουν γινει για να υπαρχει αυτη η απαγόρευση μονο εδω…[-X

Που λετε, καλουτσικη αυτη η Λαουρα αλλα αυτος ο παρτενερ πρεπει να ειναι πολυ μαλακας, ολο κοτσανες πετουσε…