12 σεπτεμβρίου - firebird
17 σεπτεμβρίου - prodigy και my sleeping karma
25 σεπτεμβρίου - archive
12 οκτωβρίου - wino
16 οκτωβρίου - colour haze
4 νοεμβρίου - red sparowes
12 νοεμβρίου - blueneck
13 νοεμβρίου - dillinger escape plan
17,18 δεκεμβρίου - godspeed you! black emperor
αυτές είναι οι συναυλίες που με αφορούν μέχρι το δεκέμβρη.και σίγουρα θα ανακοινωθούν κι άλλες.ΧΑΜΟΣ γίνεται.
κάποιες θα πάνε για φούντο.ποιές όμως?:-k
ενα μπλουζακι που πηρα απο κει ρε…δεν ειχε ερθει εξ αρχης…ζηταω να μου στειλουν αλλο…δεν ηρθε ουτε κεινο.μου στελνουν τα λεφτα πισω…και το μπλουζακι ερχεται την επομενη μερα.
Αυτο με το οριο δεν εχει σχεση με απατεωνιες απλα κατι θα παιζετε με τα Ελληνικα τελωνεια!Καλα ΑΜΑ βαλω λεφτα στην καρτα θα προσπαθησω να το παραγγειλω και βλεπουμε!
τώρα που το βλέπω μάλλον θα αφήσω firebird,archive,wino (μιας και το σόου είναι ακουστικό).την ημέρα που παίζουν μαζί my sleeping karma και prodigy με κόβω για prodigy (όσο και αν γουστάρω my sleeping karma οι prodigy είναι από τα συγκροτήματα με τα οποία μεγάλωσα).
και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στους gybe θα είμαι εκεί και τις δύο μέρες.
πάντως υπερπροσφορά από liveάρες…
Έδωσα πορεία 31 Μαΐου και το πήρα, και ακόμα το περιμένω να βγει. Ο ντάσκαλο μου είπε ότι έχει να λάβει δίπλωμα απ’την τροχαία απ’τον ΑΠΡΙΛΗ. μουνόπανα.
Να πω κάπου εδώ ότι η φάση “καινούρια χρήστρια πέρνα απ το θρεντ με τις φάτσες” είναι so 2005, ok ο πρώτος που το είπε ναι, ήταν αστείος και χαχα, μπράβο του! Αλλά αυτό ήταν πριν χρόνια, και πλέον είναι τόσο μπαγιάτικο που το κάνει ακόμα και ο NIGHTWING. Γιαφτό, Γράκχοι, μπλήντινς και λοιποί, ώρα να το σταματήσετε και να βρείτε κάτι δικό σας, κάτι καινούριο, κάτι κουλ!