κανα 2ωρακι και μετα τι???:-k
ασχετο θελω να παω θαλασσαααααααα…
Μετά φέυγω από τη δουλειά πάω σπιτάκι, φαι, μπάνιο και βουρ για Σαλόνικα!!!
αυτα ειναι!!!
Αυτό το Καβάλα - Σαλόνικα - Καβάλα πια έχει καταντήσει αηδία κάθε 3 και λίγο…
Τουλάχιστον σήμερα έχω ένα ακόμα κίνητρο!! Meet & greet with Jethro Tull!!! Thank you rocking!!!
ξεπατωθηκα στο περπατημα… τι το ηθελα??? σαν ψωφιο κοτοπουλο νιωθω… πφφφφ!!!:?
Γιατί? εννοώ που έτρεχες?
καναμε το Κουμ Καπι- Λιμανι μπορει και 5 φορες με τις φιλες μου… την εχουμε δει καπως τωρα τελευταια και ολο πανω- κατω ειμαστε… λεμε “παμε για καφε?” και καταληγουμε να περπαταμε 3 ωρες το λιμανι!! αντε ψεματα!! καθομαστε και σε κανα παγκακι οταν θελω να κανω κανα τσιγαρο!!:p:p
Χαχα κι εγώ όποτε είμαι με την κοριτσοπαρέα μου περπατάω χιλιόμετρα οπότε σε καταλαβαίνω :Ρ Είναι όμορφες όμως οι βολτες όπως και να χει!
Το κάπνισμα φταίει κ ξεπατώνεσαι
μωρε καλες ειναι δε λεω… θελω και πηγαινω… απλα κουραστηκα σημερα… ειμασταν και 4 ζωη να’χουμε και η μια πηγαινε απο δω η αλλη απο εκει και εγω σαν την τρελη προσπαθουσα να τις συντονισω!:lol::lol:
χα! Jimακοοοο…παιζεις με την τυχη σου!! :p:p
[SIZE=“1”]θα τα παμε καλα εμεις οι 2 το βλεπω!![/SIZE]
Σου έχω λύση:
Εμείς 6, και πίστεψε με, και μόνο η σκέψη του να προσπαθίσω να τις συντονίσω είναι ανώφελη :Ρ Πάντως γενικά το τσιγάρο δεν κάνει καλό όπως λέει κι ο Τζιμ
Εκπαιδεύστε τις φίλες σας! Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά μετά όλα θα πάνε καλά.
που ρε Neniel!! δεν εκπαιδευονται αυτες τωρα… ειναι μεγαλες “σκυλες!”
και οσο για το καπνισμα… ειδικα στην δικη μου περιπτωση ειναι απλα αυτοκαταστροφικο!!! ετσι και το καταλαβει ο γιατρος μου την μαμησα!:lol:
Δεν θέλω να καταλήξω σε άσυλο ψυχικά διαταραγμένων γυναικών, χαχαχα Βασικά δεν έχει αξία να “εκπαιδεύσεις” κάποιον για να συμφωνούν τα γούστα σας. Η παρέα μου με αυτές τις κοπέλες βασίζεται κυρίως στο πόσο διαφορετικά είναι τα γούστα μας και παρόλα αυτά τα βρίσκουμε, άρα δεν θα είχε αξία!
έντιτ: η κουβέντα μας απόψε σε αυτό το θρεντ μου θύμισε αυτό
Α μην παρεξηγηθώ, δεν λέω να τους αλλάξετε τα γούστα τους. Απαπα.
Μόνο να τους μάθετε ποιος είναι ο αρχηγός :bleh:
Tatsoman βλέπω έχεις και avatar αρχηγικό! Τυχαίο?
βασικα και η δικη μου παρεα οτι να’ναι ειναι… καμια σχεση η μια με την αλλη απλα προσπαθουμε να τα βρισκουμε!μου την ψιλολενε βεβαια εμενα αλλα καθοτι ηρεμο ατομο δεν πολυδινω σημασια…
εντιτ: ρισπεκτ το τραγουδακι!!! κολλαει γαντι!! αληθεια που εξαφανιστηκαν οι αντρες???
Χαχαχα όχι, δεν νομίζω :roll: “Ιωάννη, πάλι το δαχτυλό σου πιπιλάς?”
αυτό δεν είναι ρισπεκτ, αλλά έχω εμπνευση απόψε και με προκαλείς :lol:
Μα πόσο τέλειο είναι να μένουμε για χρόοονια φίλοι με άτομα που πχ είμαστε η μέρα με την νύχτα στη μουσική αλλά θα βρούμε κάτι άλλο κοινό;
Edit: Σίγουρα η Χρύσπα την έπαθε για να έβγαλε τέτοιο τραγούδι. Αχ.