Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

κανα 2ωρακι και μετα τι???:-k
ασχετο θελω να παω θαλασσαααααααα…:frowning:

Μετά φέυγω από τη δουλειά πάω σπιτάκι, φαι, μπάνιο και βουρ για Σαλόνικα!!! :smiley: :smiley:

αυτα ειναι!!!:wink::wink:

Αυτό το Καβάλα - Σαλόνικα - Καβάλα πια έχει καταντήσει αηδία κάθε 3 και λίγο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τουλάχιστον σήμερα έχω ένα ακόμα κίνητρο!! Meet & greet with Jethro Tull!!! Thank you rocking!!! :smiley: :smiley:

ξεπατωθηκα στο περπατημα… τι το ηθελα??? σαν ψωφιο κοτοπουλο νιωθω… πφφφφ!!!:?

Γιατί? εννοώ που έτρεχες? :stuck_out_tongue:

καναμε το Κουμ Καπι- Λιμανι μπορει και 5 φορες με τις φιλες μου… την εχουμε δει καπως τωρα τελευταια και ολο πανω- κατω ειμαστε… λεμε “παμε για καφε?” και καταληγουμε να περπαταμε 3 ωρες το λιμανι!! αντε ψεματα!! καθομαστε και σε κανα παγκακι οταν θελω να κανω κανα τσιγαρο!!:p:p

Χαχα κι εγώ όποτε είμαι με την κοριτσοπαρέα μου περπατάω χιλιόμετρα οπότε σε καταλαβαίνω :Ρ Είναι όμορφες όμως οι βολτες όπως και να χει!

Το κάπνισμα φταίει κ ξεπατώνεσαι :stuck_out_tongue:

μωρε καλες ειναι δε λεω… θελω και πηγαινω… απλα κουραστηκα σημερα… ειμασταν και 4 ζωη να’χουμε και η μια πηγαινε απο δω η αλλη απο εκει και εγω σαν την τρελη προσπαθουσα να τις συντονισω!:lol::lol:

χα! Jimακοοοο…παιζεις με την τυχη σου!! :p:p

[SIZE=“1”]θα τα παμε καλα εμεις οι 2 το βλεπω!![/SIZE]

Σου έχω λύση:

Εμείς 6, και πίστεψε με, και μόνο η σκέψη του να προσπαθίσω να τις συντονίσω είναι ανώφελη :Ρ Πάντως γενικά το τσιγάρο δεν κάνει καλό όπως λέει κι ο Τζιμ :wink:

Εκπαιδεύστε τις φίλες σας! Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά μετά όλα θα πάνε καλά.

που ρε Neniel!! δεν εκπαιδευονται αυτες τωρα… ειναι μεγαλες “σκυλες!”:smiley:

και οσο για το καπνισμα… ειδικα στην δικη μου περιπτωση ειναι απλα αυτοκαταστροφικο!!! ετσι και το καταλαβει ο γιατρος μου την μαμησα!:lol:

Δεν θέλω να καταλήξω σε άσυλο ψυχικά διαταραγμένων γυναικών, χαχαχα :stuck_out_tongue: Βασικά δεν έχει αξία να “εκπαιδεύσεις” κάποιον για να συμφωνούν τα γούστα σας. Η παρέα μου με αυτές τις κοπέλες βασίζεται κυρίως στο πόσο διαφορετικά είναι τα γούστα μας και παρόλα αυτά τα βρίσκουμε, άρα δεν θα είχε αξία!

έντιτ: η κουβέντα μας απόψε σε αυτό το θρεντ μου θύμισε αυτό

:expressionless:

Α μην παρεξηγηθώ, δεν λέω να τους αλλάξετε τα γούστα τους. Απαπα.
Μόνο να τους μάθετε ποιος είναι ο αρχηγός :bleh:

Tatsoman βλέπω έχεις και avatar αρχηγικό! Τυχαίο?

βασικα και η δικη μου παρεα οτι να’ναι ειναι… καμια σχεση η μια με την αλλη απλα προσπαθουμε να τα βρισκουμε!μου την ψιλολενε βεβαια εμενα αλλα καθοτι ηρεμο ατομο δεν πολυδινω σημασια…:slight_smile:

εντιτ: ρισπεκτ το τραγουδακι!!! κολλαει γαντι!! αληθεια που εξαφανιστηκαν οι αντρες???

Χαχαχα όχι, δεν νομίζω :roll: “Ιωάννη, πάλι το δαχτυλό σου πιπιλάς?”

αυτό δεν είναι ρισπεκτ, αλλά έχω εμπνευση απόψε και με προκαλείς :lol:

Μα πόσο τέλειο είναι να μένουμε για χρόοονια φίλοι με άτομα που πχ είμαστε η μέρα με την νύχτα στη μουσική αλλά θα βρούμε κάτι άλλο κοινό;

Edit: Σίγουρα η Χρύσπα την έπαθε για να έβγαλε τέτοιο τραγούδι. Αχ.