Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Ναι συμφωνώ απόλυτα κι ευτυχώς μου χει τύχει να έχω τέτοια άτομα δίπλα μου, αν και είμαι μικρή κι αυτό που με φοβίζει είναι πως στα φοιτητικά χρόνια θα χάσω από κοντά μου πολλά άτομα. Αλλά θέλω να πιστεύω πως οι δυνατές φιλές δεν χαλάνε ανεξάρτητα τις συνθήκες.

Λες να της έκατσε κανένας κουνιστούλης ε? :p:lol:

ουφ δεν ειμαι η μονη δλδ που με τις φιλες μου ακουμε αλλα ντ’αλλα!!:slight_smile:

Γιατι υπαρχει γυναικα που να μην την εχει παθει??? μονο τα ανηλικα ισως!!

εντιτ: tsatsoman… με την καλη εννοια ειπα το “ανηλικα” απο πανω… μη παρεξηγηθω κιολας!

Σίγουρα την έπαθε από κουνιστούλη. Έχω και παράδειγμα κοντινή φίλη που έπαθε κάτι ανάλογο…

Κοίτα, στα φοιτητικά σου χρόνια σίγουρα θα χάσεις κάποιους αλλά θα γνωρίσεις κι άλλα αξιόλογα άτομα που ίσως γεμίσουν και με το παραπάνω αυτό το κενό :slight_smile: Εγώ πχ έχασα την κολλητή που είχα σε Γυμνάσιο και Λύκειο αλλά βρήκα άλλα παιδιά με τα οποία δέθηκα πολύ περισσότερο και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι και τώρα που τελειώσαμε το Πανεπιστήμιο.

Βέβαια είναι και τυχερά αυτά.

Καλά μην το λες αυτό για τα ανήλικα :lol:

Ο χρόνος θα δείξει, δεν αγχώνομαι γι αυτό τώρα, χαίρομαι ότι έχω :slight_smile:

Κοριτσοκατάληψη στο off-topic!
:metal:

σωστες σας βρισκω και τις 2 σας!!
ολα μες στη ζωη ειναι… αν ειναι οι φιλιες σου να κρατησουν θα κρατησουν!! εγω ας πουμε παρολου που περασα στην ιδια πολη με την κολλητη που απο το δημοτικο- σε αλλες σχολες ομως- και καναμε 4 χρονια διαφορετικες παρεες, ειμαστε ακομα μαζι και πολυ το χαιρομαι αυτο!! ειναι απο τα ελαχιστα ατομα που με ξερουν πραγματικα πολυ καλα!!

εντιτ: εγω θα ξαναρωτησω… που πηγαν οι αντρες οεο??? βρε μπας και κρυφοκοιτανε τι λεμε???

Γιατί να κολλάω παντού ένα κομμάτι? :stuck_out_tongue:
Πάντως σε αυτό εδώ το θρεντ δεν νομίζω να υπάρχει οφ τοπικ :Ρ

Μια χαρά είσαι :slight_smile:

Λεηντηζ ναητ κι ετσι στο Βαριεμαι σημερα; :smiley:

Tatsoman dj λοιπόν!

Πού πήγαν; Μπαρότσαρκα, αλλά θα γυρίσουν.

Κι άλλη κοπέλα στην παρέα :stuck_out_tongue:

ως ντιτζει εμπνέομαι από τα γούστα της Neniel και το όνομα της ράνιας και σας αφιερώνω αυτό κοπελιές :slight_smile:

ντιτζεϊ τα σπας!!! :thumbup:

Θελω διακοπες.
Ελα μωρη Κυριακη (οχι, οχι την Κικιτσα… την ημερα) να παμε κι εμεις για κανα μπανακι

Πήγαινε εσύ για μπανάκι και φέρε μου εμένα την Κικίτσα.

εχουμε ιδιαιτερη προτιμηση στο ονομα??? γιατι με κανα αλλο μπορει κ να σε βολεψουμε… Κικιτσα εγω φιλη δεν εχω… Κοριτσια εχετε καμια Κικη για το παιδι???:p:p

Λέω το παιδί να πάει για κανα μπανάκι γιατί το έπιασαν οι ζέστες!

Ωχ, δεν είχα προσέξει οτι κάνετε κοριτσοκουβέντες ξέρω γω εδώ μέσα (για να αποφύγω να χωθώ). Είδα τον άλλο απο πάνω μου και απάντησα. Πάντως ναι, δίνω τα πάντα για μια Κικίτσα, τα πάντα όλα.

Ε ψιτ, καινούργια, νιουφίτσα, πρόσεξε γιατί πήρες φόρα μου φαίνεται!

Εγώ έχω να προτείνω μια Κικη

(μα τι έχω πάθει σήμερα? :|)

εμ τι να κάνω είναι φρέσκιες οι μνήμες μου από αυτά, πάντα τα μισούσα για να είμαι ειλικρινης. Δεν ξέρω άλλη Κική όμως :Ρ

ποια απο τις 2 καινουργιες??? η εγω παλιωσα ηδη???

τεσπα… συγχωρεμενος και σ ευχομαι βρε να την βρεις την Κικιτσα σου!!!:wink::wink:

Ελλανορ Θα σου γνωριζα μια Κικη που ξερω αλλα ειναι λιγο σε βασιλεια γεωργιαδου οποτε αστο καλυτερα

Καινουργια ειναι ρε αστην να κανει τα σπινιαρισματα της να ξεχαρμανιασει

(που ειναι ο ντεκαρντ να πνιξει την γατα ρε γμτ ???)

ον τοπικ

ζεστη,σαπιλα,βαρεμαρα.αλλα και ηρεμια μυαλου κ καλη διαθεση.

εεε ντιτζεϊ κανε λιγο κράτη… :!::!::!:
:p:p:p:p

εντιτ: Μολις πεφτω σε καταθλιψη στην επομενη ανοικτη καρτελα μου βρισκεται το αποτελεσμα του τελευταιου μαθηματος της σχολης μου… αν δεν απαντησω μεσα στα επομενα λεπτα ή θα εχω μεινει απο χαρα ή απο λυπη (?)