Ναι συμφωνώ απόλυτα κι ευτυχώς μου χει τύχει να έχω τέτοια άτομα δίπλα μου, αν και είμαι μικρή κι αυτό που με φοβίζει είναι πως στα φοιτητικά χρόνια θα χάσω από κοντά μου πολλά άτομα. Αλλά θέλω να πιστεύω πως οι δυνατές φιλές δεν χαλάνε ανεξάρτητα τις συνθήκες.
Σίγουρα την έπαθε από κουνιστούλη. Έχω και παράδειγμα κοντινή φίλη που έπαθε κάτι ανάλογο…
Κοίτα, στα φοιτητικά σου χρόνια σίγουρα θα χάσεις κάποιους αλλά θα γνωρίσεις κι άλλα αξιόλογα άτομα που ίσως γεμίσουν και με το παραπάνω αυτό το κενό Εγώ πχ έχασα την κολλητή που είχα σε Γυμνάσιο και Λύκειο αλλά βρήκα άλλα παιδιά με τα οποία δέθηκα πολύ περισσότερο και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι και τώρα που τελειώσαμε το Πανεπιστήμιο.
σωστες σας βρισκω και τις 2 σας!!
ολα μες στη ζωη ειναι… αν ειναι οι φιλιες σου να κρατησουν θα κρατησουν!! εγω ας πουμε παρολου που περασα στην ιδια πολη με την κολλητη που απο το δημοτικο- σε αλλες σχολες ομως- και καναμε 4 χρονια διαφορετικες παρεες, ειμαστε ακομα μαζι και πολυ το χαιρομαι αυτο!! ειναι απο τα ελαχιστα ατομα που με ξερουν πραγματικα πολυ καλα!!
εντιτ: εγω θα ξαναρωτησω… που πηγαν οι αντρες οεο??? βρε μπας και κρυφοκοιτανε τι λεμε???
εχουμε ιδιαιτερη προτιμηση στο ονομα??? γιατι με κανα αλλο μπορει κ να σε βολεψουμε… Κικιτσα εγω φιλη δεν εχω… Κοριτσια εχετε καμια Κικη για το παιδι???:p:p
Ωχ, δεν είχα προσέξει οτι κάνετε κοριτσοκουβέντες ξέρω γω εδώ μέσα (για να αποφύγω να χωθώ). Είδα τον άλλο απο πάνω μου και απάντησα. Πάντως ναι, δίνω τα πάντα για μια Κικίτσα, τα πάντα όλα.
Ε ψιτ, καινούργια, νιουφίτσα, πρόσεξε γιατί πήρες φόρα μου φαίνεται!
εντιτ: Μολις πεφτω σε καταθλιψη στην επομενη ανοικτη καρτελα μου βρισκεται το αποτελεσμα του τελευταιου μαθηματος της σχολης μου… αν δεν απαντησω μεσα στα επομενα λεπτα ή θα εχω μεινει απο χαρα ή απο λυπη (?)