@ Ελανορ… Εσυ φυγε! Για μενα μιλανε οι κοπελες!
Δηλαδη αν δε διευκρινιζα οτι μιλαγα για την ημερα, τι θα μου σερνανε? :?
Τατσομαν λωλ ε
@ Ελανορ… Εσυ φυγε! Για μενα μιλανε οι κοπελες!
Δηλαδη αν δε διευκρινιζα οτι μιλαγα για την ημερα, τι θα μου σερνανε? :?
Τατσομαν λωλ ε
Α το βίντεο ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν, φημίζομαι εξάλλου για τις διαστροφές μου.
Και στις δύο αναφερόμουν. Αν και είναι γεγονός πως μετά απο 60-70 ποστ έχει κανείς παλιώσει πλέον στο φόρουμ, τα υπόλοιπα απλά είναι οι απέθαντοι/καμμένοι ξέρω γω.
Awake, έχεις δίκιο, πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τις νέες γιουζερίνες, και να μην διακόπτουμε τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις τους (στις οποίες απλά παίρνουμε μάτι διακριτικά).
Go on.
εδιτ. α μίλησε και ο απο πάνω (πάλι, που ξεφυτρώνεις απο πάνω μου συνέχεια ρε γμτ). Τέσπα, δεν ασχολούμαι, απαξιώ, αντίο.
Δηλαδη ο Κρισπ με 20 χιλιαρικα ποστς πρεπει να ειναι στην τριτη νεκρανασταση.
Γιατι φευγεις ρε? Κατσε να τσακωθουμε. Να μη θυμηθω και εκεινο τον αγωνα στη λασπη που μου χρωστας ε.
γαμωτο!!! τσαμπα χαρα πηρα… το δικο μου μαθημα δεν το εχει βγαλει ακομα ο βλακας!!!:evil:
εντιτ: τσακωθειτε ρε αγορια λιγο… ετσι για να γουσταρουμε!!!
Παλιέ θα προσέχω όσο προσέχεις. Muahahah.
I like her already ε. :roll:
Κορίτσια επιτέλους θα χει θέαμα και για μας αυτό το φόρουμ :lol:
ον τοπικ: για κάποιο λόγο φοράω καλτσες παρόλο που ζεσταίνομαι. Αφηρημένο παιδί.
Είσαι σίγουρη? Αν δεν δω pics δεν το πιστεύω!
χεχεχε!! photos or it didn’t happen!!!
edit: ρε Neniel!!! :p:p
Μες στο μυαλό μου είσαι! χι
χι
χι
χι
εχω την εντυπωση πως εσυ θασουν βουτυρο στο ψωμι της λιονελ μιας κ εσυ εισαι ευαισθητος κ χαμηλων τονων και η τυπισσα ειναι (και καλα) ντομινατριξ και θα σε ψοφαγε στο καψονι κ στο τρεξιμο
επισης μη περιμενεις ‘ματι’ μεταξυ γυναικων σε ροκ φορουμ,αποδεδειγμενα οι πιο ανωμαλες/εκφυλες ηταν/ειναι παντα οι σκυλουδες (κατα προτιμηση ξανθιες)
οι ροκ γκομενες ,αν δεν βγουν εμφανισιακα μπομπα(εχω γνωρισει ελαχιστες) , ειναι πολυ πιο συντηρητικες και μαζεμενες
ξεκινα πηγαινε σε πλουταρχους κ venue αμα θες να ελπιζεις για πιο ‘ανωμαλες’ καταστασεις 8)
Εε, ήμασταν παιδιά, δεν ξέραμε τι κάναμε. :oops:
edit. Awake, πολύ γουστάρω όταν δίνεις συμβουλές.
δεν ξέρω κι εγώ από φοτοους γιατί είμαι σχετικά καινούρια, αλλά όλα και κάτι θα γίνει.
Παράγοντας βέβαια αν ο αγώνας θα είναι με ρούχα ή χωρίς :roll:
Βασικα αμα σου πουμε και αλλες καυτες λεπτομερειες θα μας μπαγλαρωσουν.
Η αληθεια ειναι οτι το ειχαμε υποσχεθει σε αλλη user αλλα λογω της μεγαλης ζητησης γιατι… ε, οπως και να το κανουμε ειμαστε και πολυ macho τυποι, ειπαμε να το στησουμε με ελευθερη εισοδο να μας χαρουν ολες.
Πςςςςς
[SIZE=“6”]ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ[/SIZE][SIZE=“1”]ησου[/SIZE]…
το λέω συνέχεια αυτό :lol:
ψήθηκα 8)
άντε γιατί μέχρι στιγμής εμείς είμασταν το θέαμα, θα αντιστραφουν οι ρόλοι :lol:
τατσομαν μιας κ προσκυνας (και πολυ καλα κανεις) αενιμα
παρε δωρακι βινυλ ριπ να σου φυγει το κεφαλι
μπες κ ψηφισε μια στο δημοψηφισμα για τους tool
μισες δουλειες κανεις ρε γμτ
το “ψησου”??? και εγω!:lol::lol:
ετσι οπως τα λες ειναι φιλη μου… αντε να παρουμε ματι και εμεις λιγο…:p:p
Ψηθείτε εσείς, εγώ πάντως σας αφήνω, πάω να μελετήσω άλλη μια φορά το βιντεάκι της tatsoman και να κάνω σχέδια για την επόμενη μου συνάντηση με Alucard.
εδιτ Πάλι για τους τουλ φτάσαμε να μιλάμε ρεεεε???
δεν ήξερα καν ότι υπάρχει πολ
πάω αμέσως αγουεικ!
το δωράκι μου από σένα θα το παραλάβω?