Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Εεεε γιατί είμαι βλάκας… ξέρω γω. Λογικά όλο και κάπου θα βρω σήμερα σε κανα κουτσοχώρι!!!

Το πολύ πολύ μένω στο γραφείο σήμερα και δεν γυρνάω σπίτι!!! :open_mouth:

:lol::lol: αυτο θα πει αγαπαω την δουλεια μου!!! ελεος!!!:p:p
εδω παντως πολυ λιγα πρατηρια ειναι ανοικτα και εχουν ακομα βενζινη…

Εεεεε στο κάτω κάτω δικιά μας είναι η μπίζνα οπότε no problem. Συνήθως είναι η καβάτζα μετά από πολλά ξύδια που δεν παίρνω αμάξι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
Θελω να δηλωσω κατι το οποιο ειναι ακρως περιεργο για μενα…

[SIZE=“5”]ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE]

πειτε τι να κανω με αυτο το προβλημα???

Πε’ι’vιρλί με πατάτες και ουγγαρέζα από το rainbow…

ο κώστας ξέρει μπάλααα :wink:

:D:D:D:D:D:D

Σνιφ σνιφ!! καπου πρεπει να γραψω τον πονο μου… υπαρχουν κατι κακα αγορια στο BANNING που γελανε με τα ποστ μου!!

Εεε εχω τα πνευματικα δικαιωματα εεε!!! πληρωστε για να γελασετε!!!:p:p:p
[SIZE=“1”](κατσε μπας και βγαλουμε και κανα χαρτζιλικι!)[/SIZE]

ρε συ otherside

δεν εχω καταλαβει αν εχεις μπει εδω για να βρεις γκομενο

η επειδη το μπερδεψες με το γυναικειο καφενειο

μονο σπαμ κ οφτοπικ ρε γλυκο μου κοριτσι

γραψε κ τπτ για μουσικη

(η χτυπα κανα πιτσιρικα εδω μεσα για γκομενακι)

[SIZE=“4”]do something god damn it !!![/SIZE]

καλα βεβαια σε αυτο το θρεντ δεν μπορει να πει καποιος οτι σπαμαρει αφου μπορεις να λες οτιδηποτε σου κατεβει
κοιταζωντας τωρα τα statistics της otherside88 αρχιζει και με ανταγωνιζεται.otherside θα πεσει μαχη:lightsabre::):stuck_out_tongue:

ενω στα αλλα δεν…ασε μας ρε ξυραφι7 :stuck_out_tongue:

λοιπον επειδη εχω αρχισει και τα παιρνω λιγακι να ξεκαθαρισω κατι εξυπνακιδες!!! εδω μεσα μπηκα για να μαθω 5 πραγματα για την μουσικη οκ?? και για να γνωρισω ατομα που εχουμε κοινο γουστο στη μουσικη… το οτι δεν γραφω για την μουσικη δε σημαινει πως δε διαβαζω γι’αυτην!! αν ενοχλει τοσο πολυ η παρουσια μου εδω μεσα ή το οτι γραφω στο off topic πιο πολυ να την κανω ρε κοπελια!! μη σας χαλαω και την αισθητικη να πουμε!! αντε τωρα!!!

Χαιρομαι πραγματικα για οσα ατομα γνωρισα εδω μεσα και μιλησα για μουσικη και ελπιζω με αυτα να διατηρισω επαφη…
Οσοι χαλαστηκατε με την παρουσια μου… σορρυ αλλα αυτη ειμαι!!
αντε bye τωρα!!! καλη συνεχεια στο forum!

ο τόνος στο “ε” ή στο “α”?:stuck_out_tongue:

πάντως μωρέ ντάξ, ο awake απλά ήθελε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του πιο γραφικού user που του απονεμήθηκε στην “ώρα του λαού” (καλοπροαίρετα το λέω ε:wink:).:stuck_out_tongue:
πάντως κι εσύ γράψε λίγο και σε θέματα για μουσική…

Ρε σεις, μην κομπλάρετε νέο κόσμο εσείς οι πάλιουρες.
Ξεχάσατε τον δικό σας ενθουσιασμό όταν πρωτομπαίνατε σε ένα forum; Σίγουρα θα πιάνατε τουλάχιστον 20 posts την ημέρα. Έτσι είναι αυτά.
Έφτασε η κοπέλα να λογοδοτεί σχετικά με το γιατί δεν γράφει τόσο για μουσική. Έλεος! Κουλάρετε.
Users όπως η otherside κρατάνε ζωντανό το forum και φτιάχνουν ωραίο κλίμα.
Και όποιος δεν γουστάρει να βλέπει τα posts της νομίζω ότι μπορεί να την κάνει ignore ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Otherside ΜΗΝ τολμίσεις να εξαφανιστείς ε! Θα σε πάρω στο κατόπι και θα σε γυρίσω πίσω!

Peace guys :hippy:

μη φυγεις. =( οι γυναικες δεν παμε στρατο, πρεπει να περασουμε το ροκινγκ. =(

Δηλαδή στ’ αλήθεια τσαντίστηκες τόσο και φεύγεις επειδή σου είπαν ο awake και ο papardelas ότι σπαμμάρεις?
Αν αύριο οδηγείς και σου φωνάξει κανείς “που πας ρε καραμήτρο” τι θα κάνεις δηλαδή θα παρατήσεις το αμάξι στη μέση του δρόμου και θα μεταναστεύσεις?

I hate you ! :evil:

Μπορεί το rainbow να είναι φημησμένο για το πεϊνιρλί πατάτες ουγγαρέζα, αλλά όλα τα λεφτά είναι και το ανοιχτό πεϊνιρλί που έχει μέσα βραστό λουκάνικο \m/

εννοείται ! είναι το καλύτερο έδεσμα για πρωι (ενώ έχεις κάνει κοπάνα) . συνοδεύεται με εβολο-μπούκαλο για μέγιστη απόλαυση . :stuck_out_tongue:
αχ , αναμνήσεις …

Σταματα και εσυ !