Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

υπάρχει και αυτό: www.rocking.gr

υπάρχω και γω

Κοιταγα στο Τρομπακτικο και στελνουν στο τρομακτικο ψευτικα γεγονοτα για πυροβολισμους και τετοια !!!

δεν σε βρίσkω στο blogspot :-k

#-o

λεω να ξανακουρευτω…3η φορα σε ενα μηνα :stuck_out_tongue:

emo μπες μσν

μέσα είμαι

φρατζωτέ μπες μσν

γαμώτο δεν έλεγε εμένα :cry:

Τι μαλακας που ειμαι.
Αφησα το βιβλιο της C στο “καινουριο μου σπιτι” και την εψαχνα ωρα για να δω κατι. Και τωρα που ελεγα να συνεχισω το διαβασμα τελικα ανακαλυψα την πικρη αληθεια.
Τι μαλακας που ειμαι.

ποιο βιβλίο έχεις?

Η γλωσσα C σε βαθος. Εκδοσεις κλειδαριθμος, το ελεγα και τις προαλλες στον εηντζελ_ντεθ :stuck_out_tongue:
Το ειχα αφησει καπου στα δυαδικα δεντρα επειδη τα ειχα ψιλομπερδεψει, και τωρα που με επιασε η ορεξη θυμηθηκα οτι δεν το εχω καν. Παντα αυτο γινεται ρε πουστημ. :expressionless:

νεο αβαταρ εκτορα γαμαει!
τον ειχα για μεταλλα. :stuck_out_tongue:

πρεπει καποια στιγμη να το παρω αποφαση και να μαθω να στριβω… δε βγαινω λεμε!!!
Αντε μερεεες!!

Σίκωσα όλο το σπίτι για να ψάξω το κινιτό μου,και πριν 5 λεπτά με πέρνει ο φίλος μου:
<Α,το κινιτό σου το εχω εγώ> γουάτ δε φάκ νόμιζα οτι το είδα όταν είχα γυρίσει #-o

:lol::lol::lol: φανταζομαι το ξενερωμα σου οταν θα στο ειπε ο φιλος σου…
σπαστικο δεν ειναι??? να εισαι σιγουρος πως το ειχες δει πριν και τελικα να μην ηταν καν σπιτι???:lol:

2 Αυγούστου, δουλειά και το χειρότερο ? Είμαι και κρυωμένος!!! Ελαφρά βέβαια αλλά αρκετά για να μου σπάνε τα νεύρα!

2 αυγουστου δουλεία και το χειρότερο? ΔΕΝ λειτουργει παλι ο ηλεκτρικος προς φαληρο, το 040 απο συνταγμα φευγει κα8ε 15-20 λεπτα(ειναι τιγκα), ο οδηγος εχει ορεξη πρωι πρωι για “πειραγματα”

[SIZE=“2”]ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ[/SIZE]

Εξήγισέ το μου…

@otherside έμεινα μόλις τόπε…
-τι λές ρε αφού το είδα νομίζω στο κρεβάτι μου.
-όχι το άφησες στο σαλόνι μου.
-πωωωωωω και τώρα πως θα το πάρω?
-ε θα στο δώσο στο σχολείο :expressionless:

Δηλαδη σε κανα μηνα παλι κινητο ε?