Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Αν δεν βαρεθώ να πάω όχι…

-Παίζει να ποστάρω στο -Παιχνιδάκι με τραγούδια- κάτω απο το δικό μου πόστ? :smiley:
να παίξω μόνος

Κι όμως! Προφανώς με χτύπησε το air condition, έπινα και παγωμένες μπύρες(μιαμ μιαμ), έγινε η ζημιά.

:lol: Μια χαρά σε βρίσκω κι εσένα!

Που ειναι ο φιλος σου?

Ε σχετικά κοντά,5 στάσεις με το τρόλεϋ και 5λεπτά μετά ποδαροτό

Ξέρει κανείς πόσα πληρώνεις για το κτελ απο Αθήνα προς Πελοπόνησο και συγκεκριμένα Μολάους;

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!! Έρχονται οι Real McKenzies ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

shaman :p:p:p:p δε σπαμαρα για να μαθεις!!! <3 <3

Οχι,αλλα ξέρω για ωροπό-μάτι είναι 4 - 2,5 (αντίστοιχα) τώρα για πελλοπόνησο μάλλον κάπου στα 10 παίζει να είναι ή και ποιο πολλά (υποθετικά το λέω δεν έχω ιδέα)

check here http://www.ktelattikis.gr/tickets.php
αν και εγώ που έψαξα δεν βρίκα μολάους -πως το είπες- ούτε σπάρτη δεν βρίκα για να δώ περίπου.Αλλα δεν μπορεί να μην τα βάζουν ολα,σίγουρα πάει το κτελ εκεί?

ναι υπάρχει κτελ που πηγαίνει το τσέκαρα.Αλλα όταν πήγα να συνδεθώ για να με ενημερώσουν για τη τιμή δεν μπορούσα

κοινο τουρ Τσιρκα Σερβαηβ, ντρενττζ :frowning:

ωραία πράγματα, κρίμα που δεν πρόκειται να δούμε τέτοιες μπάντες στο ελλαντα.

Ασχετη ερωτηση…
τι θα σκεφτοσασταν αν πηγαινατε για καφε και διπλα στο τραπεζι σας καθοταν μια κοπελα στην ηλικια σας μονη της???

αν θα βρέξει αύριο.

ωραια!! μια χαρα!!! θενξ!!!:):slight_smile:

Τι θυμίθικα…
(Περπατάω στον δρόμο με 2 φίλους μου)
-κοιτα αυτον,μπολούζα tool
-το φλωρακι που?
-εκει μωρε απεναντι
-???
-ενας καράφλας με μαύρια μαλιά
#-o

@otherside88 Και πού είναι αυτός ο πλανήτης, που κάθονται στα καφενία κοπελιές μόνες τους,και έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις??

τι εννοεις να διαλεξεις αγαπητε έκτορα?? και δεν ειπα να πας για καφε και να δεις καμια 10ρια κοπελιες μονες τους!!:p:p

έχω πετύχει κάποιες φορές. Συνήθως ήταν βίζιτες που ήρθαν στην περιοχή νωρίτερα ή είχαν κενή ώρα ανάμεσα σε 2 “σέρβις”.
Ή μια χοντρή γεροντοκόρη (δεν ήταν στην ηλικία μου αυτή ε!) που απλά ψαχνόταν.

Πάντως αν έβλεπα μια νορμάλ κοπέλα θα υπέθετα μάλλον ότι κάτι περιμένει.

πιστευω πως οι περισσοτεροι αυτο υπεθεσαν…
γι’αυτο κ η σερβιτορα εφερε 2 ποτηρια νερο…
:roll::roll:

Μπορει καποιος να ειπε στη σερβιτορα να της βαλει αλλο ενα απο αυτο που πινει,και αυτη να μην ειχε παραγγειλει ακομα οποτε της εφερε νερο!Τι πιο λογικο? :stuck_out_tongue: