Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Home Sweet Home…Τελειωνουν οι διακοπες,τελειωνει και το καλοκαιρι…

θελω τσιγαρο… 9 ωρες χωρις να καπνισω…#-o#-o

Μην αγχωνεσαι.Οι πρωτες 9999 ωρες ειναι δυσκολες. :stuck_out_tongue:

εγω ειναι στις 10000 ωρες και δεν μου λειπει καθολου!! ενω πριν καμια ωριτσα σκοτωνα ανθρωπο για μια τζουριτσα…

Ευγε νεε μου !

κοφτε το τσιγαρο μωρε…βλακειες

Eλα ρε Θεέ Παπαρδέλα που είσαι…
Και σε είχα χασει…
Πώς βλέπεις το παιχνίδι με τους Τούρκους?

ΥΓ
Αν κόψουμε το τσιγάρο θα πάρουμε 100 κιλά

το παιχνιδι με τους Τουρκους δεν ξερω…

τα 100 κιλα φευγουν με θεληση…τα μαυρα πνευμονια χωρις…διαλεγετε. !

Πω βαριέμαι τόσο άσχημα ε! :? :?

Ανέβα Δίστομο ρε

1ον δεν είμαι Λιβαδειά,2ον και να ήμουν σιγά μην ερχόμουν στο Δίστομο :stuck_out_tongue:

Άσε ρε

Αφήνω

θελω μετα απο μηνες ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΛΥΩΔΕΣ ΓΥΡΟ ΜΕ ΦΟΥΛ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ+ 2 καλαμακια και 1 λιτρο κοκα κολα και σκοτεινες δυναμεις προσπαθουν να μου επιβληθουν ταιζοντας με ΨΑΡΙ…δλδ…WTF!!!

Γιατι τι εχει το ψαρι εγω τρωγω 15 μερες μονο ψαρι…εδω πηγα σε γυραδικο και πηρα club sandwich με τονο :lol:

ο ενας το μεσημερι ρωταγε ‘ποια ειναι η μεγκαν φοξ’ και τωρα ακουω πως αλλοι πανε σε γυραδικα και παραγγελνουν ψαρι…νιπτω τας χειρας μου και σκυβω το κεφαλι ντροπιασμενος για την πορεια του ανδρικου φυλου…χτυπαω συντομα μια ωραια βρωμικη γυροπιτα για το γαμωτο…

Eδω ο αλλος ειναι αμαρτωλος…ακου εκει ποια ειναι η μεγκαν fox εγω απλως ειμαι ΛΙΓΟ ανωμαλος (εδω που τα λεμε το ειχα ξεφτιλησει στους γυρους)…ειμαι υπερμαχος της ανθυγειινης διατροφης

σε καλω να το αποδειξεις εμπρακτα λοιπον και να τιμησεις την μεγαλυτερη ελληνικη πολιτιστικη κληρονομια μας αμεσα :p…

κι όμως συμβαίνουν αυτά. στις διακοπές είχα πήξει στο σουβλάκι κι όταν γύρισα ήθελα ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. φασολάκια, τέτοια πράματα.

+1 δεν αντεχω αλλο βρωμιες