Να πω και γω την αμαρτία μου όταν τελείωσε η εξεταστική και γύρισα στη μάνα της είχα κάνει ειδική παραγγελία να φτιάξει αρακά και φασολάκια! :lol:
Ένας μύθος καταρρέει εν μία νυκτί
τα ιδια και με μενα στην αρχη του καλοκαιριου αρχισε να μου κανει μαγειρευτα αλλα μετα πηρε την κατρακυλα…(μανα σου λεει μετα)τωρα delivery και κανα μακαρονι αν ειμαστε τυχεροι:p:p
μπαμ - μπαμ !
ενα ακομα καστρο γκρεμιστηκε…ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ!!!
Ούστ ρε μαλάκες!:lol: Την πρώτη βδομάδα είπαμε αυτά
-Σκεφτομαι να αρχιζω να μαζευω δισκους και καποια στιγμη να αγορασω και πικ απ :hippy:
-ακουσα πρωτη φορα ενα κομματι απο aphrodite’s child,το four horsemen και επαθα πλακα! 8O τι κομματαρα ειναι αυτη!Αξιζει να παρω ολο το 666 ή πετυχα το μοναδικο κομματι του album που αξιζει; :p:-s
νταξει, είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου. από τ’ αγαπημένα μου γενικότερα. το 666 είναι ΔΙΣΚΑΡΑ. αξίζει να το πάρεις και μπορείς να το πεις must κιολας. μπορείς πάντα να το κατεβάσεις και να τ’ ακούσεις όλο αν ανησυχείς ξερωγω.
σ’ευχαριστω wretch!
τίποτις. χαρά μου 8)
να μας πεις την γνώμη σου όταν ακούσεις τον δίσκο. άντε γιατί όλο για κάτι ξένοι λέμε όλη την ώρα και ξεχνάμε τα ντόπια προιόντα.
ετσι ειναι…:?
Nα 'ναι καλα ο awake που μου εδωσε αψογο link =D>
Σχολια με το που θα το ακουσω 2-3 φορες
:thumbup:
0:44 xaxaxaxaxaxa
πωωωω μια ωρα τωρα ειμαι ξυπνια και τα ματια μου ακομα να ανοιξουν… wtf!!! πως θα δουλευω εγω πρωι απο σεπτεμβρη???
Αγαπάω easyjet. 57 ευρώ πάνε - έλα Σαλόνικα Βερολίνο τον Δεκέμβριο!!!
EΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ τρελαθηκε και ο παπαγαλος λαιμαι http://www.youtube.com/watch?v=8DjE6CSh3xc&feature=player_embedded
ωραια θα σπασουμε και λιγη πλακα σημερα… θα δουμε τα παοκια να παιζουν ξυλο με τους 205 τουρκους που θα ειναι μεσα στην τουμπα!!! :lol::lol:
λεω να μη βγω… να παρω πραμα ποκ κορν και να κατσω να το απολαυσω!:lol::lol:
[-X πολύ γκαρίζουν τα παιδιά του γείτονα και θα κάνω φονικό.
Το αστειο που ειναι;
Θυμάμαι κι εγώ σκάλωμα που είχα φάει!
Να πάρεις πικαπ εγώ δεν το μετάνιωσα και οι δίσκοι μου έγιναν κόλλημα