με τους μισους απο το γυμνασιο κανω ηδη ακομα παρεα+ εναν απο το νηπιαγωγιο ολοτελα:p
ρηγιουνιον δημοτικου/γυμνασιου/λυκειου δεν προβλεπεται, ουτως ή αλλως με οσους ηθελα να κρατησω επαφη κρατησα/κραταω σχετικα επιτυχημενα, οι υπολοιποι κλαιν μαιν, ουτε που ξερω αν υπαρχουν…καλυτερα κιολας:p
το bold τα λέει όλα. λίγο ψευτιά το reunion αν οι μισοί δεν άντεχαν τους άλλους μισούς. όχι ότι δεν πρέπει να έχει πλάκα, ε. ειδικά αν είναι μετά από αιώνες όπως του worst enemy καληώρα συνοδεύεται από βέρες, παιδάκια κλπ
Νταξι βασικα το θεμα με το reunion ειναι οτι και καλα θυμασε τις παλιες αναμνησεις και συναντιεσε με καποιο φιλο που εχασες επαφη και θες να ξαναρχισεις να κανεις παρεα μαζι του!Απλα ξερω γω, απο τα 24 παιδια στην ταξη μου,ειναι οι κολλητοι μου που θα επιδιωξω να κρατησω επαφη εννοειται,4 αγορια(Απο τα 9 που ειμαστε) που γενικα δεν κανουμε παρεα,καποιες κοπελες που απλα μιλαμε στο σχολειο αλλα εκτος σχολειου δεν εχουμε επαφες(εκτος απ’οταν τους ζηταω να μου πουν τα μαθηματα για την επομενη μερα η την υλη σε καποιο μαθημα :p) και καποιες αλλες που μας την σπανε η που απλα δεν μιλαμε σχεδον καθολου.Γενικα αν δεν εισουν φιλος με τον αλλο και απλα ελεγες καλημερα,ποιο το θεμα του reunion(οπως πολυ σωστα ειπε κι o Wretch)Παντως δεν νομιζω αμα καναμε reunion να πηγαινα ισως γιατι δεν ειμαστε καθολου δεμενη ταξη!
ρε παιδια εχει πλακα να πηγαινεις και να βλεπεις πως αλλαξει ο καθενας απο την ταξη σου…σαφως και δε μιλας με ολους… μονο με οσους μιλαγες και ετσι…
εγω παντως εγραψα στα @@ τις κοτ… εεε πρωην συμμαθητριες μου και καθησα με τα αγορια να μαθω τα νεα τους… ειπαμε τα νεας μας, τα νεα του παοκ, της αεκ, ο ολυμπιακου (εννοειται!) ηπιαμε μερικες μπυρες… μου ειπανε ιστοριες απο γκομενες που ειχαν μες στην 10ετια…
καααααλα ηταν μωρε!!:lol::lol:
Kαλά ισχύει. Εννοείται αυτό (το bold). Με 5 παιδιά έχω κρατήσει καλή επαφή με το σχολείο μου, ωστόσο αν δω πουθενά κανά τυπά που συμπαθούσα χαίρομαι πολύ.
Ντάξει θα’ χει την πλάκα του (να δεις και πως θα χει εξελιχθει ο καθενας), αλλά πραγματικά ποιός ζει ποιός πεθαίνει μέχρι τότε:lol:
Ποιό το νόημα να δω άτομα με τα οποία δεν έκανα παρέα ούτε τότε; Ή άτομα που μου φέρνουν αμέσως κακές αναμνήσεις στο μυαλό. Μακριά κι αγαπημένοι. Δεν ενδιαφέρομαι να μάθω νέα τους ούτε να το παίξω καλή/ευγενική με άτομα που μου έβγαλαν την ψυχή σε διάρκεια αρκετών ετών. Μου φτάνει που είμαι ακόμα με την κολλητή μου (φιλία απ’το νηπιαγωγείο ως τώρα) και άλλον έναν από τότε. Πολύ περισσότερο θα ήθελα ενα reunion με καθηγητές που γούσταρα από Γυμνάσιο/Λύκειο
Τέλος πάντων, ίσως άλλοι να στάθηκαν πολύ πιο τυχεροί από μένα στα σχολικά τους χρόνια και στις φιλίες τους οπότε γι’αυτό να επιθυμούν να βρεθούν στα reunion. Οπότε είναι ανάλογα τα βιώματα και τις αναμνήσεις του καθενός
Tωρα που το σκεφτομαι μετακομισα στη δευτερα δημοτικου και θα ηθελα reunion με τους τοτε συμμαθητες μου!Νταξι εννοω με αυτους και αυτες που καναμε παρεα γιατι πανω απο τους μισους δεν τους θυμαμαι καν .Μιλαμε βεβαια με καποιους αλλα 9 χρονια εχουν περασει,αμα δω κανενα στο δρομο δεν παιζει να τον γνωρισω!
εχω πεσει σε μια περιεργη κατασταση τον τελευταιο καιρο.για καποιο λογο,τη μερα κολλαω με celtic frost και eyehategod και τη νυχτα με louis armstrong και duke ellington.εντελως αντιθετα πραγματα.
μου συμβαινει τιποτα?