βρωμανε τα ποδια μου
Να το και το τάλιρο.
και εγώ έτσι είμαι φίλε.
απλά εξελίσσεσαι μουσικά.καλό είναι αυτό…
on topic:
iron maiden, blind guardian και accept μονοπωλούν το thread των κυκλοφοριών.
μήπως πέσαμε μέσα σε καμιά τρύπα στο χρόνο και βρεθήκαμε 15 χρόνια πίσω ξέρωγω?:-s
To αστειο θα ηταν να πεσαμε σε τρυπα στο χρονο και να βγηκαμε 15 χρονια μπροστα
αυτό θα είχε ένα ενδιαφέρον…
όπου οι arcade fire θα έχουν γίνει οι νέοι radiohead και το post/sludge θα έχει κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στη μάχη με το true, και οι επανασυνδεδεμένοι isis θα παίζουν στην ασφυκτικά γεμάτη μαλακάσα:!:
βέβαια στο φόρουμ πάλι maiden, accept και guardian θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον…
Χαχαχαχα ακριβως! Ασε που θα εχουν βγαλει ενα σωρο αλμπουμς ακομα και θα πρεπει να τα συγκρινουμε μεταξυ τους
ενώ οι maiden θα κυκλοφορούν τον 20ό δίσκο τους και θα αφήνουν να εννοηθεί πως είναι ο τελευταίος, αλλά μετά θα βγαίνουν να το διαψεύδουν, λέγοντας πως έκαναν πλάκα και όλοι θα πέφτουμε κάτω από τα γέλια με το μοναδικό χιούμορ της μπάντας.
οι fans των maiden στο φόρουμ θα λένε “πόσοι 70ρηδες παίζουν έτσι?” και πως αυτός είναι ο καλύτερος δίσκος από το final frontier, το οποίο φυσικά μετά από 31278659 ακροάσεις θα έχουμε αντιληφθεί πόσο δισκάρα είναι και σε όλα τα δημοψηφίσματα για τα 10’s θα βγαίνει δίσκος της δεκαετίας…
η φαντασία μου οργιάζει…:roll:
Ασε που ο δισκος που θα βγαλουν σε 15 χρονια θα ειναι σε ιδικο μποξ σετ το οποιο θα βρισκεις στα περιπτερα,στον οποιο θα πατας ενα κουμπι και θα βλεπεις το νεο βιντεοκλιπ των αιρον μαιντεν σε ολογραμμα.Κι ασε που αναλογα στο ποια χωρα εισαι τα τραγουδια θα ειναι σε διαφορετικη γλωσσα.Για παραδειγμα στιν Ελλαδα θα εχουμε τραγουδια οπως 'Το νουμερο του τερατος" “Ιερος Καπνος” , “Ο Μεγας Αλεξανδρος” “Δορυφορος 15…το τελευταιο συνορο” κτλπ!Νταξι θα ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη,αλλα δεν βαριεσε.Δεν βγαζουν και καθε μερα δισκο οι Μαιντεν :p:p
Πιστευω το παραχεσαμε λιγο :lol:
ναι, όμως οι λέξεις “μέηντεν” και “το παραχέσαμε” δεν κολλάνε στο ίδιο post.
πω, είδα το πιο όμορφο τιγράκι του κόσμου σήμερα στο νοσοκομειο. αχ <3.
τι νοσοκομειο? ποσο τ’αγαπαω μωρεε <3
Πόσα ποστ πρέπει να έχεις για να αλλάξεις το user title είπαμε;
Και από που το αλλάζεις;
Θενκς.
Στα 5000 άρα εσύ μπορείς να το αλλάξεις, για το που το αλλάζεις δεν έχω ιδέα.
user CP , edit details
Control Panel -> Edit Your Details.
ψόφος στους περιπτεράδες που δεν δίνουν εισιτήριο, αν δεν αγοράσεις όλο το περίπτερο. κι άντε να σε πιστέψει μετά ο ελεγκτής ότι δεν έβρισκες.
Υπάρχουν και οι περιπτεράδες που δε σου δίνουν εισητήριο εαν δεν έχεις το ακριβές ποσό του εισητηρίου. Επίσης ψόφος.
τους μισω τους ελεγκτες…παντα οταν δεν εχεις ειισητηριο ρε πουστη εκει ειναι
^
Τουλάχιστον σου έγινε το πάθημα μάθημα?