Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

see no evil κλπ κλπ 8)

(δωσε χαιρετισματα στη γυναικα σου , απο την κουβεντα μας στους grails την εχω σε μεγαλη εκτιμηση :))

Nεκρα στο φορουμ αποψε…

Ξέρει κανείς πως γίνεται να μου έχω στείλει ο ίδιος σπαμ μέηλ με θέμα “Jessica Alba lingerie shot” ? :lol:

Έχει παίξει χακιά? Τι στο διάολο?

Bob Marley ala Larissa

Έχεις χρησιμοποιήσει υπολογιστή ο οποίος έχει pc/trojan.

Φακ! Βtw, ακριβώς πριν μου χε βγει ένα τρόιαν ανοίγοντας ένα λινκ που έχει βγάλει ο bleedin στο θρεντ “σάιτ για αγορές μέσω ίντερντετ”.

Μάλλον το pc σου είναι zombie (http://en.wikipedia.org/wiki/Zombie_computer)

Άλλαξε κωδικό στο email account σου, κάνε scan με antivirus και προτείνω να κατεβάσεις και το trojan remover (δεν είναι δωρεάν)

Το άλλαξα τον κωδικό με το που το χα λάβει. Ωρε, αυτό μας έλειπε τώρα να τα σκάσουμε και για τέτοιες φάσεις. Θενξ ριπ για τις συμβουλές. :slight_smile:

φευγω για ανδρο τωρα το πρωι,αλλα ρε γαμωτο,νυσταζω του πουστη.πως σκατα θα βγαλω ολη τη μερα με 4 ωρες υπνο?

καλημερες everyone! τι κανετε??? Συγχαρητηρια σε οσους/ες απο δω μεσα τα χθεσινα αποτελεσματα ηταν θετικα!!! καλη φοιτητικη ζωη σας ευχομαι!:wink:

τελικα ειμαι καλο κοριτσι μωρε… στο παρα 5 ημουν να σπαμαρω παλι αλλα λεω αστο… δε κανει… με εχετε καταστρεψει εδω μεσα! ουτε ο εαυτος δε μπορω να ειμαι!!!:(:frowning:
παω για τσιγαρο… σνιφ σνιφ!

Μα αφού είσαι στο off-topic!! Εδώ επιτρέπεται λογικά.

δε θα σπαμαρα στο off-topic… :oops: :oops:

αχα! γεια σας παιδια το πρωι φευγω απο ηρακλειο κ το απογευμα θα ειμαι αθηνα…αντε και λιγες διακοπες :D:D

ρε τουλιπακι??? αυριο π ερχομαι ηρακλειο θα φυγεις??? #-o

δε πειραζει ομως… χαλαλι!! καλα να περασεις!!! :D:D

το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι να
μαγειρεψω αυριο. να φτιαξω κανα οσπριο?
ρεβυθι\φακη η κανα γιγαντα να παει το κλανιδι συνεφο?
ιδου η απορια

τωρα που εχει ζεστη η εκρηκτικη δραση του γιγαντα και γενικα των φασουλιων πολλαπλασιαζεται. φαε κανα μακαρονακι :slight_smile:

Ανάλογα με την θερμοκρασία που θα έχει. Σε μεγάλες θερμοκρασίες δεν είναι και πολύ ασφαλείς οι διαρροές μεθανίου.

τα οσπρια χρειαζονται εναι φουλ πρωτεινη \υδατανθρακα
και αμα τα συνδιασεις καιμε ρυζι ειδικα τα ρεβυθια εισαι αρχηγος