Μακριά από τους γίγαντες μόνο.
κάνε φακές , κ με αυτές ταιριάζει το ρύζι , άσε π με ένα πιάτο φακόρυζο έχεις χορτάσει για 4-5 ώρες
καθεσε να φας γιγα και τρως λακερδα\ρεγγα\τουρσιαελιες \κρεμυδι
κτλ γιαυτο μετα τρεχεις και δεν φτανεις
αν τον βρασεις και τον φας σκετο μονο με ελαιολαδο ωμο
θα δεις οτι οι κλανιες σου θα ειναι αναλαφρες και απαλες σαν μεταξι
υπαρχουν στιγμες που πραγματικα πιστευω πως οι αντρες ειστε τα πιο σιχαμερα ζωα του πλανητη (πιο σιχαμερα κ απο τις κατσαριδες!)…
Καλημερες!!
Επιτέλους τελείωνει η πρώτη βδομάδα στη δουλειά μετά την άδεια, εύκολη ευτυχώς η προσαρμογή. 6,5 ώρες είναι πολλές??
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δημοσιος υπαλληλος ο φιλος ? :lol:
Όχι ευτυχώς!!! Δεν ξέρω πολλούς δημόσιους υπάλληλους να φεύγουν από το γραφείο μετά τις 16:00 και ειδικά Παρασκευή! Ιδιωτικός, στον αγώνα!!!
Δηλαδή θα προτιμούσατε να φεύγει και ο δημόσιος υπάλληλος στις 7-8-9 που σχολάμε εμείς αντί να φεύγουμε κι εμείς στις 4 που σχολάει αυτός?
Θα προτιμούσα να σχολάγαμε όλοι στην ώρα μας αρκεί να δουλέυανε και οι δημόσιοι υπάλληλοι όπως θα έπρεπε.
Στεγνά το δεύτερο όμως
Νταρθ, ιδιωτικός κι εσύ?
Ναι τη πουτάνα μου γαμώ
Είμαστε γαμάτοι όμως, σερφάρουμε πρωινιάτικα στο νετ για να ποστάρουμε σε κάποιο φόρουμ ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν “όπως πρέπει”! :lol:
Aυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν έγραφα το παραπάνω ποστ! Και έχουμε και παράπονο…
Ναι αλλά η βλακεία είναι ότι για όσους έχουν κάποια καθήκοντα Help Desk η μαλακία που θα σου πάρει μια ώρα για να την τακτοποιήσεις θα έχει συγκεκριμμένη χρονική στιγμή που θα τύχει. Έχεις πακετάρει ωραία και καλά τα πράγματα σου, είσαι έτοιμος να “χτυπήσεις κάρτα” και τσούπ θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
Έλα μην το συζητάς είναι και Παρασκευή, αμαρτία είναι να σου κάτσει τέτοια μαλακία. Ευτυχώς εμένα δύσκολα μου κάθονται τέτοιες στραβές…
Άσε, μέχρι στιγμής μία φορά αναγκάστηκα να κάτσω στη δουλειά μέχρι 9 το βράδι και ήταν Παρασκευή και η μέρα που έχασα την ορκομωσία ενός πολύ σημαντικού προσώπου για μένα. That’s life…
Παίδες άσχετο αλλά επειδή σκέφτομαι να πιάσω δουλειά σε καμιά εφημεριδούλα για να γράφω κανα άρθρο τη βδομάδα,υπάρχει τέτοια περίπτωση?η αν πάω σε εφημερίδα πρέπει να ξεκινήσω από χαμαλοδουλειές,ρεπορτάζ κλπ?
Άμα είσαι τυχερός και σε πάρουν άντε να τους φέρνεις του καφέδες