a.k.a. φιλικό χτύπημα στον ώμο
πλιτς πλιτς
πες το ετσι ντε…
:bleh:
παω να ξαπλωσω…
τσαγια…
φαπ φαπ
μάκια μάκια
Καληνύχτα σου!
δωσεεεε
πραγματικά, πόση ηλιθιότητα χρειάζεται να διαθέτεις για να δημιουργείς τέτοια (κλικ) group στο fb.και πόση ακόμα περισσότερη ηλιθιότητα απαιτείται για να γίνεσαι μέλος σε τέτοια group και να γράφεις “τα σπάει”, “χαχα, φοβερό”, “έτσιιιι!” στο wall αυτών των groups?καρα-παθέτικ…
ναι αλλα απ την αλλη υπαρχει αυτη η γκρουπαρα…
http://www.facebook.com/search/?q=einai+merikew+panda&init=quick&sid=0.976802246279435#!/group.php?gid=65417648790&ref=search
omg τι σπαστικο γρουπ ελεος
ντάξει, κλάσικ…
γενικά πάντως δεν είμαι φαν όλων αυτών των γκρούπ του fb χωρίς κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο.
μα αν καποιος δηλωσει ‘φαν’ τετοιων γκρουπ εχουμε προβλημα.
απλα μεσα στις 473652786 μαλακιες υπαρχουν και 2-3 πετυχημενα που γελας!
τελος γαμημενη εξεταστικη! 1 στα 7! συνολο 3 στα 10! δε θα τελιωσουμε ποτεεεεεεεε…!
Έτσι πρέπει!
[B][SIZE="3"]YOU SHALL NOT PASS[/SIZE][/B]
;Έδωσα 5 μαθήματα σε 10 ημέρες και μου έχουν μείνει αλλά 2 και δεν την ψιλοπαλεύω…
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι φίλοι και σου δίνουν κουράγιο αλλιώς δεν θα την ΠΑΛΕΥΑ καθόλου
Καλή επιτυχία σε όσους τον Σεπτέμβριο δίνουν Μαθήματα!!!
Κουράγιο Αδέρφια
Σχολειο,φροντηστηριο και πολυ περπατημα…Ειμαι πτωμα και πρεπει να ξυπνησω και στις 8 παρα…πφφφφ τελικα δεν χαιρομαι που ανοιξαν τα σχολεια [-X
Αφου είσαι πτώμα γιατί δεν κοιμασαι και λιώνεις εδώ? Και γιατί ξυπνας 8 παρα?
Αφιερωμένο σε όσους δίνουν εξεταστική και έχουν φρικάρει.
Δεν κοιμαμε γιατι ειχα προπονηση μεχρι τις 10.30 και τωρα εκανα μπανιο και τρωω,και ξυπναω 8 παρα γιατι εχω σχολειο
εννοω το 8 παρα μου φαίνεται αργά :lol: κι εγώ τι νομίζεις ότι κάνω, απλα προσπαθώ να μην παραπονιέμαι