Εεε πηγαινω με αμαξι σχολειο και ξυπναω λιγο πιο αργα Καλα,αυτη η κωλοτοστιερα…αμα αναβα φωτια με καρβουνα και εψηνα τα τοστ πιο λιγη ωρα θα εκανα…Τεσπα,παω να φαω και σας καληνυχτιζω…και καλο κουραγιο σε ολους
επίσης παιδί μου. Προτείνω να αγοράσεις πάντως την τοστιερα μπομπ σφουγγαράκης, τρομερή δουλεια!
Οι Ρώσοι είναι πολύ μπροστά!
ευχαριστουμε αν κ δν φρικαρουμε για τετοιες μαλακιες. χαλαρααα…8)
ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΕΙ
ΞΕΣΠΑΣΜΑ (για μας τους παλαιουρεςς8))
Ενταξει παιδια…το ελληνικό cult πλέον παίζει σε άλλο επίπεδο…
Δεν λέω τίποτα άλλο, απλά [SIZE=“5”]ΠΡΕΠΕΙ[/SIZE] να το δείτε όλο8O8O8O8O8O
δώστε βάση στους στίχους
Oh God!!! Μόλις σήμερα το είδα!!! δεν ήξερα ότι υπάρχει και θρεντ!!!:lol:
Thnx για την πληροφορια!
σημερα καθως περπατουσα στο δρομο συναντησα ενα ποντικι, αρκετα μεγαλο ισως ηταν αρουραιος δεν ξερω. ενιωσα αμεσως πως υπηρχε μια επικοινωνια μεταξυ μας, προσπαθησα να τον ακολουθησω αλλα μετα τον εχασα. Σε λιγο σκεφτομαι να ξαναβγω εξω, ισως τον ξαναπετυχω. Θα κατεβω στο κεντρο επειδη εκει τον συναντησα την πρωτη φορα μπορει τελικα αυτος ο ποντικος να ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο ζωο και ισως μπορω να τον μετατρεψω σε μορφη τεχνης. Εχω κατι στο μυαλο μου αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρος πως θα το εφαρμοσω. Ελπιζω να τον πετυχω im so fcuking excited
μη ψαρωνεις με τα λιγα…πηγαινε για τα πολλα
εχεις pm…
:?:?:?:?:?:?
Πάω να δω λιγάκι πόκερ στην TV και να την πέσω σιγά-σιγά…
Άντε καλό ξημέρωμα παίδες!
Έχει σπουδάσει κανείς Πολιτική Επιστήμη εδώ μέσα;
Μπορείς να μου πείς γιατί έκανες quote όλο αυτό το πράγμα?
μπαινει η καινουρια θεολογος στη ταξη…γνωριμια κτλπ…βλεπει εναν τυπο με μεταλικα μπλουζακι…
-master of puppets κ ετσι?
μενω
Είναι στη διδακτέα ύλη τους το εξώφυλλο με τους σταυρούς φαίνεται…
πρωτη λυκειου, ιστορια.
“μπλα μπλα μπλα… ο αρχαιος βαβυλωνιακος θεος μαρντουκ…ειναι και ενα συγκροτημα”
ΖΖΖΖΖΖΖΖΝΝΝΝΝΝΝΝΝΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ
http://www.metal-archives.com/band.php?id=41215
από τη βραζιλία είναι.μάλλον το όνομα θα προήλθε μετά από μια βόλτα στις παραλίες του ρίο…
παιζει να τους εχω ξαναακουσει αυτους και μαλιστα απο αυτο το φορουμ.Παντως πολυ γαματο ονομα:D
αυτά είναι \m/
ο θεολόγος που είχα πρώτη γυμνασίου άκουγε τρύπες και είχε μακρύ μαλλί 8)
γενικά από θεολόγους, βαρεμένη ήταν μόνο αυτή στην πρώτη λυκείου, όλοι οι άλλοι κομπλέ.
Εμας μας μιλησε για σατανιτες και μπλακ μεταλ,και ντεθ μεταλ,ειναι του σατανα αυτα.