Μούχει ξεφύγει ένα δυνατό “Γαμώ τη παναγία σου” στα θρησκευτικά
Εφαγα απουσία μετά :twisted:
Εμας ειχε καψει τη βιβλο εκανε μια διαβολικη τελετη εκαναν spawn οι Carpathian Forest και επαιξαν στην ταξη Live …
αυτά είναι,το χαρήκατε? καλέσατε τον σατανά?
ελα ρε…μεγαλο αθλημα η κοντρα σε θεολογους…την ιδια μερα…
-ποιος νομιζετε οτι εφτιαξε τον κοσμο?ο θεος!..αλλα θα μου πειτε ,ποιος εφτιαξε τον θεο?!
-ο δικεφαλος αητος…ολα τα βλεπει!
:lol::lol::lol:
Αντί να βάλετε λίγο μυαλό και να τσιμπήσετε το 20αράκι με την κάθε καθυστερημένη θεούσα που το μόνο που θέλει να της πείτε είναι ότι ο θεούλης μας αγαπάει όλους, πάτε και βγάζετε το άχτι σας σε αυτές. Τι να σας πω…
εμείς είχαμε ένα αλάνι στα θρησκευτικά … μια φορά είχαν φύγει όλα τα κορίτσια κατά τύχη κ πιάσαμε κουβέντα για το ιντερνετ & τα πισι κλπ μας έλεγε …
“ρε μην είστε μλκς ! βρείτε εκεί μια γκόμενα , καλες κ οι τσόντες , αλλά αυτό είναι πλαστικό . βρείτε εκεί μια γκόμενα να του δώσετε να καταλάβει . με τα βυζία της με το γκώλο τον τσουποτό , σιγά μην ξαναδείτε τσόντες μετά .” α ρε τρελέ ! :lol:
Φοβερός επικός Neil Diamond
:bow2::bow2::bow2:
Θεολόγος είσαι?
και θα έλεγε “καθυστερημένη θεούσα”; δίκιο έχει. απλά οι καθυστερημένες θεούσες θέλουν περισσότερα και σου βγάζουν την πίστη επειδή είναι κομπλεξικές ή κολλημένες ή και τα δύο. οι απλοί θεολόγοι που δε φταίνε σε τίποτα, θέλουν να τους πεις ότι ο θεός μας αγαπάει όλους κλπ κλπ.
όλες σε τέτοιες θεούσες πέσατε,ωρε?!
μπορώ να πω οτι στο λύκειο,έπεσα σε μια πολύ καλή θρυσκευτικό.λέγαμε όλα τα θεματα που αφορούν το λύκειο,και στο τέλος μπορει να μας έκανε 5 λεπτά μάθημα απο το βιβλιο,τι μάθημα…απλές ερωτήσεις έκανε!!
έβαζε και τέλειους βαθμούς μπορώ να πω…
εντάξει,στο γυμνάσιο έπεσα σε μια τύπισσα η οποία μας έβαλε να μάθουμε το πιστεύω…δεν πάμε καλά…τι πιστεύω κυρά μου…εμείς λιώναμε l2 και θα το αφήναμε για το πιστεύω?..
Εγώ ρε 'σεις θυμάμαι μία θεολόγο στο γυμνάσιο που ήταν πολύ ξηγημένη και εντάξει.Ούτε να μας πείσει ούτε τίποτα.Στο μόνο που έκανε προσηλυτισμό είναι για τους Metallica κτλ κτλ.Ήταν μέταλο.
Αυτό θα πει fanboy
ειναι θεος
αρρωστια , οχι μαλακιες.
Είμαι για πολλές ντομάτες τελικά. #-o
Dimmu Borgir new album… my ass
sign-:oops:
θελω να παρω αυτα τα ακουστικα που γαμανε
Και μετα ενα μωρακι τα βλεπει ουχααχα τι ειναι αυτο ΚΛΑΤΣ! πανε 160 ευρα :lol:
:lol::lol::lol: καλα δεν παιζει να τα ακουμπησει ουτε ο ιδιος ο θεος
(παιζουν κ πιο ακριβα ε λεφτα ναχεις κ ορεξη να τα σκασεις)
Mε 30 ευρω παιρνεις sony που βγαζουν καλο ηχο τωρα να τα σκασεις χοντρα για τετοια ακουστικα δεν ξερω.