άχρηστο pc και άσχετοι χρήστες του(εγώ) είναι εκρηκτικός συνδιασμός -.-
είχε ξεκουμπώσει η κάρτα ήχου (σύνηθες φαινόμενο) κι έμπηξα το βίσμα σε λάθος υποδοχή, αφού την έφτιαξα, χωρίς να το καταλάβω και μετά είχα φρικάρει κι αναρωτιόμουν τι φταίει που δεν έχω ήχο. μια ώρα+ πάλευα και πειραματιζόμουν.
μόνο και δε δίνουν επιδότηση για λαπτοπ φέτος, θα φαρμακωθώ.
θελω μηχανακι.
επιτελους αρχισε να κανει κρυο, ας ελπισουμε να κρατησει
[SIZE=“6”]ΘΑ ΚΟΥΡΕΦΤΩ…[/SIZE]
[SIZE=“1”]ΚΟΝΤΑ[/SIZE]
Take this sense of wonder
Make it go away
Please tell me I am not alone and lost here
That there is something that’s made me feel this way
Take this sense of sadness
Make it go away
Please give me something that’s familiar
A friendly touch, a memorable embrace…
…καληνυχτιζω…
γιατι?
ΑΘΗΝΑ Ή ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΓΟΝΕΙΣ Ή ΜΟΝΟΣ
ΜΕ ΛΕΦΤΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ
βοήθειααα
φοιτητές αθηνών είστε ευχαριστημένοι με την αθήνα; θα γουστάρατε ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ αν δεν υπήρχε το οικονομικό;
Μλκ αν την Παρασκευη σε δω με κοντο μαλλι θα φας το δουλεμα της ζωης σου.
Γιατι να κουρευτεις ρε?
Κοιτα, αν ειναι να βγαζεις τον μηνα με 100 ευρω στα Γιαννενα, κατσε Αθηνα. Αλλιως Γιαννενα δαγκωτο. Ουτε γονεις ουτε κανεις.
κανα 900αρι-1000αρι θα μου σκανε και γύρω στα 360 θα ναι το σπίτι με νερό/δεη/θέρμανση/ιντερνετ. δηλαδη κανα 550-600αρι θα το χω. δε θα χω λιγα δηλαδή, αλλά εδω θα φεύγουν μόνο σε διασκέδαση, διακοπές, αγορές κλπ ενώ εκεί θα φεύγουν τα μισά σε φαϊ ξέρω γω. Επίσης σκέφτομαι μήπως τα σιχαθώ στα 6 χρόνια που ναι η σχολή ξερω γω και κοπανάω το κεφάλι μου που δεν ήρθα αθήνα
Vedder αν σε είχα μπροστά μου θα σε χτύπαγα ε.
900-1000αρι ειναι παρααααααααα πολλα. Για το φαγητο ουτε καν, παιζει καλη εστια στα Γιαννενα, ε θα φτιαχνεις και καμια μακαροναδα θα την βγαζεις. Επισης, οπου και να πας, στα 6 χρονια θα εχεις βαρεθει. Ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο
Tι λέει αυτός ρε;
Καταρχήν πώς θα κάτσεις Αθήνα;Γιάννενα δεν πέρασες;Ή παίζει και μεταγραφή;
Όσο για τα λεφτά που αναφέρεις…Γελάει το σύμπαν
Παίζει μεταγραφή. Πωπω δεν ξέρω, θα πάω για λίγο καιρό και θα το σκεφτώ. Μέχρι 15 οκτώβρη απ’ ο,τι έχω καταλάβει μπορώ να κανω αίτηση
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Vedder μην είσαι κουτός ρε. Αθήνα είσαι τόσα χρόνια και θα σαι για όλη σου τη ζωή μετά ξέρω γω. Τα Γιάννενα είναι γαμώ τις πόλεις φούλ φοιτητόκοσμο και μουνιά. Είναι όμορφη πόλη έχει απόλα γαμώ! Και με 600 ευρώ δηλαδή 20 ευρώ τη μέρα ξέρω γω ε μη τρελαθούμε ρε πούστη μου το βλέπω και συγχίζομαι. Εγώ σε σκατόπολη είμαι και χαλάω σχεδόν 250 (:)) το μήνα και πάλι δεν έχω πρόβλημα να πεις!
Τότε τι κάθεσαι και λες “Γιάννενα χωρίς λεφτά” και μετά λες ότι θα έχεις και 500-600 ευρώ!!!
Παραέξω μην τα πεις.
Πάντως αν είναι να κάθεσαι με τους γονείς σου Αθήνα,και εφόσον δεν τους επιβαρύνεις οικονομικά τράβα καλύτερα Γιάννενα.Κάτσε όσο είναι να κάτσεις και μετά γυρίζεις Αθήνα.
Γενικά πάντως γιάννενα είναι άλλες τιμές από πάτρα:wink:
Και πάλι μου φαίνονται πολλά αλλά σίγουρα είναι αρκετά πιο ακριβά από μας. Το ξέρω από φίλους που σπουδάζουν εκεί.
Και ισχύει ότι στα 6 χρόνια θα κόβεις φλέβα αλλά τουλάχιστον θα διαβάζεις… Πιστεύω:p
Προφανώς τους επιβαρύνω οικονομικά απλά δεν ειναι καμιά ακραία κατάσταση.
Και όταν λέω χωρίς λεφτά δεν εννοω αυτό Εννοώ ότι στην αθήνα θα χω περισσότερα λεφτά για εξόδους κλπ. Δηλαδή μπορεί να φεύγει και παραπάνω απ’ το 20αρι μόνο για έξοδο αφού δε θα χω και νοίκι. Ή τέλος πάντων να κάνω κάποιες οικονομίες. Τεσπααα ίδωμεν
Ρε, δεν γινεται αυτο που λες. Μια μερα θα βγεις, πες θα ξεσκιστεις στο φαι και στα ξυδια, παει το 20αρι. Ε την αλλη μετα για ενα μιζερο καφε του 2ευρου θα πας και μετα σπιτι για νανι.
Bασικά ρε και οι δύο περιπτώσεις έχουν τα καλά τους.
Απλά πρέπει να ζυγίσεις πιο καλά είναι πιο καλά:p
Aθήνα: συναυλίες, λεφτά πολλά για συναυλίες, δίσκους, ταξίδια, φεστιβάλς κλπ, οι φίλοι σου, δεν επιβαρύνεις τα γονιά
Γιάνεννα: ζωή χωρίς γονείς, νέοι φίλοι, αραγμα όποτε και άν το θες, όμορφη πόλη, αλλαγή παραστάσεων, νέες εμπειρίες.