vedder όπως κατάλαβες θέλουν να σε χτυπήσουν όλοι:p
Είναι πολλά τα λεφτά vedder:p.Άνετα περνάς και χωρίς πολλά πολλά. Διάολε 20 ευρώ την ημέρα είναι τι θα κάνεις? Και στο φινάλε, μόνο να παραγγέλνεις κάθε μέρα, μεσημέρι-βράδυ θα σου έρχεται στα 10-12 ευρώ και τα υπόλοιπα σε εξόδους. Που και φαγητό στη σχολή θα έχεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ.
Και αν ποτέ κάποτε αποφασίσεις να ασχοληθείς με την κουζίνα, δεν πιστεύω να έχεις στα σχέδια να φτιάξεις καμιά πάπια πεκίνου???μακαρόνι, ρύζι, κοτόπουλο the end.
τώρα αυτό με τις συναυλίες είναι άλλο, νταξ δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό παράγοντα.
Χαλαρώστε ρε Καταρχάς το 900αρι παιζει πιο πολύ και ίσως να με ψιλοκράζουν γι’ αυτο και να καταλήγω με 800αρι. Απλά νταξει αμα τα χρειαστώ θα τα χω. Και ξαναλέω, δεν είναι το θέμα ότι δε θα χω λεφτά αλλά ότι θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω σε τρελά πράγματα :b. τεσπα νιώθω χαζός και πλούσιος ενώ δεν είμαι απλά με αγαπάει η μαμάκα μου (ροφλ) end of story thnks όλοι
γιατι μαδαω γαματα, γιατι δεν τα περιποιουμαι και γιατι παρατηρω μια αισθητη αραιωση στα πανω… επειδης για το ξε-χου της υποθεσης
παρασκευη μαλλον δεν θα με δεις καν. σαββατο θα ρθω. αλλα δεν νομιζω να εχω κουρεφτει μεχρι τοτε. χρειαζομαι και ψυχολογικη υποστηριξη…
ψηλε μη γελας.
ασε που φοβαμαι οτι στο κουρειο θα βαλω τα κλαματα…
ισως να τα ξαναφησω μετα. αφου δεν μου αρεσει να τα εχω κατω λυμμενα, και τα εχω 24ωρο πιασμενα. τα λυνω, λουζομαι, και μολις στεγνωσουν τα ξαναπιανω.