και γω τα ιδια σκεφτομουν…τα κοψα…γουσταρα …και μετα εκλαιγα
ντουντ άμα τη δικιά σου μάνα την αρχίσω στα πουτσοσκάμπιλα θα γουστάρεις;
Ελπίζω να’ στε φίλοι και να κάνετε πλάκα τώρα.
όχι και επειδή δεν είμαστε φίλοι εγώ το χοντραίνω ακόμα περισσότερο
έχω ψιλοσιχαθεί αυτό τον ροκινγκ σαρκασμό με τον κάθε αγάμητο μπροστά σε ένα πισι να τη λέει σε 15χρονα-16χρονα-18χρονα ξέρω γω. δεν τον ξέρω δεν με ξέρει, κάτι κακό δεν είπα, να πάρει τ’ αρχίδια μου λοιπόν
Αχ θέλω να βρίσω και 'γω τώρα :oops:
ΟΚ ΑΓΑΜΗΣΟΥ τοτε κι απο μενα που βριζεις στα καλα καθουμενα τη μανα καποιου που δε ξερεις, και ξερει λιγο περισσοτερα πραγματα απο σενα που πετας τη μια μπαρουφα μετά την άλλη.
vedder, εγώ όταν είχα ενηλικιωθεί έβριζα παναγίες πάντως. Κάν΄το και αυτό. λέει
Ένα ψιλό-δίκιο το έχει 'δω που τα λέμε,σε αυτό που λέει για το “χιούμορ” του rocking αναφέρομαι φυσικά,αλλά το πήδηξε το θέμα ο αγαπητός Vedder.
ρε στ’ αρχίδια μου τι παραπάνω ξέρει. εδώ δεν είπε κάτι τρελό, απλώς ειρωνεύτηκε χωρίς λόγο. γαμάω μην ανησυχείς
wtf? περιοδο εχετε ολες εδω μεσα?
vedder, μαζί σου σε αυτά που λες, αλλά έχασες όλα τα δίκια σου.δηλαδή ΕΛΕΟΣ.πολύ ευέξαπτο σε βλέπω τις τελευταίες μέρες.ούτε μια πλάκα δε δέχεσαι.chill out man.:hippy:*(
αυτο :lol::lol:
Χωσε βεντερ!
ΠΩ ΠΩ,εκτος απο ΧΙΟΥΜΟΡ το φορουμ διαθετει και ΚΑΦΡΙΛΑ!!ΓΙΕΑ!!
γιατί, θεωρείς το βρισίδι καφρίλα; σε μοναστήρι μεγάλωσες;
Αστεια το ελεγα,στο κατω κατω ενας ιντερνετικος τσακωμος δεν νομιζω να σημαινει κατι για καποιον,αλλα μπορει να κανω και λαθος.
δεν καταλαβαινω…
ρε για μένα σημαίνει γιατί μπαίνω εδώ κανα 5αρι χρονια τακτικά και όσο να ναι ειναι μέρος της ζωής μου και κατα 90% επηρεάζει τα ακούσματά μου σαν σαϊτ με τις προτάσεις του. δε μπορώ εδώ και κανα 3μηνο που χει σκάσει αυτή αυτή η μόδα με τις ειρωνείες και τα πχιο, πχια, πχιοι να φοβάμαι να μιλήσω για να μην πεταχτει κανας dude, shaman ή ξέρω γω τι και με “ταπεινώσουν”. τα βρισίδια και οι φάπες είναι το ίδιο απολίτιστα μέσα με το φτηνό χιούμορ γι’ αυτό να μαζεύονται μερικοι
Τι δε καταλαβαίνεις. Απλά ο vedder είναι αντράκι με 10 κιλά αρχίδια. Γαμάει ρε φίλε πως το λένε (αν και δε του φαίνεται πολύ)
Welcome to our newest member, ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΟ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: