Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Να πω μόνο κάτι.
[B]
Οτι προτιμώ γενικά ειρωνίες που έχουν μια μικρή δόση αλήθειας παρά βρίσιδια για μάνες από άνθρωπους που δε ξέρω.

Και σου μιλάει άνθρωπος που τον εχουν ειρωνευτει πολύ εδώ μέσα, αλλά και άνθρωπος που με τους φίλους του τα mother jokes πάνε σύννεφο.[/B]

να πω τα καλαντα να φτιαξει λιγο η ατμοσφαιρα εδω μεσα? :stuck_out_tongue:

για μένα μία ειρωνεία που περιέχει και τη μάνα μου και στηρίζεται πάνω σε κάτι το πραγματικό είναι πολύ προσβλητική και σίγουρα πιο προσβλητική απ’ το να πω σε κάποιον τυχαιο γαμώ τη μάνα σου
ο πουστράκος ο ντουντ ίσως να μη σκέφτηξε ότι η μάνα μου μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει ενω έχει καρκίνο και μετρημένα χρόνια ζωής για να με βοηθήσει να σπουδάσω να φάω να κλάσω όταν έγραφε την πίπα του. και προφανώς όταν λες αχουτο μωλε τον αγαπάει η μαμα του ειρωνεύεσαι και τη μάνα του άλλου. ΚΑΦΡΙΛΑ είναι αυτό όχι το γαμώ τη μάνα σου

Βέντερ, ήρεμα λίγο και τις ειρωνίες και τα γελάκια μπορείς απλά και να τα αγνοείς. Ή κάνε ριπόρτ και επεμβαίνουμε εμείς. Τα καντήλια μόνο σε deletes και πόντους οδηγούν.

Παίδες please, ότι διαφωνίες απο pm.

Κατ’ αρχας κόψε τα επιθετα. Δε σου αυξάνουν τα 10 κιλά αρχίδια που ήδη έχεις.

Κατά δεύτερον τι υπονοείς ότι οι μανάδες μας δε μας αγαπάνε εμάς που δε μπορούν να μας στείλουν 900 ευρώ πχ? Εγώ έτσι κατάλαβα την ειρωνία του δουδ.

παιδια, μαναδες καλο 8α ηταν να μην αναφερονται ΚΑ8ΟΛΟΥ (ουτε σε βρισιδια ουτε σε ειρωνειες)[-X

Τεσπα βαριέμαι.

Ο,τι είχα να πω το είπα.

Να τοποθετηθεί παρακαλώ ο πουτσοσκάμπυλος:p

http://www.youtube.com/watch?v=3zO2zVjeQYA&feature=related

:wink:

Ε για να συνεχίσω την κλάψα από το άλλο θρεντ

Αγαπωωωωωωω
Mπορεί να είναι τέρμα ρατσιστικό αλλα από τα αγαπημένα μου του καρτμαν!

24 φλεβαρη 2003…2 μέρες πριν πάω φαντάρος πηγαίνω στο σπίτι μιας κομμώτριας…
με κουρεύει απο την μια μεριά , και χτυπάει το κουδούνι…
φεύγει, ανοίγει την πόρτα και ήταν μια φίλη της…άρχισαν να μιλάνε.[-X
και εγώ μπροστά στον καθρέφτη για 10 λεπτά να έχω από την μια την μαλουρα που είχα πάντα και απο την άλλη ένα πράγμα σαν χνούδι.!!

μιλάμε για τραγωδία.

Eπρεπε να τα αφησεις ετσι θα ηταν πολυ καγκουρ φαση :lol:

αυτα ειναι !!! :stuck_out_tongue:

ειναι εθισμος τα τρεντοτραγουδα…θελω να σταματησω…βαζω kill em all για εξιλεωση και μετα απο 2-3 τραγουδια παλι θελω τρεντοτραγουδα. γαμω

+1
vegas γαμανε8)

ΝΑΙ! το καλύτερο συγκρότημα αυτή τη στιγμή ΜΑΚΡΑΝ. εχουν τα 2 πιο επικά τραγούδια που πολλές metal/jazz/blues μπάντες θα ζήλευαν. άσε που το wall of death δεν πιάνει ΜΙΑ μπροστά στο σκηνικό όταν σκάει το νια νια νια νια νιααα και οι γκόμενες γυρνάνε η μία στην άλλη και κουνάν το δαχτυλάκι τους…
8)

seriously…:-s:p:lol:

Γαμάνε οι Βέγκας ε.

Eυχομαι να τους τσαλαπατησει διαστημικο λεωφορειο κατα την προσγειωση του.
Ειδικα στην γκομενα να σπινιαρει πανω της κιολας.
Αν την ειχα μπροστα μου οταν ηχογραφουσε αυτο το νια νια νιανιανια, θα την κουτουλαγα. Στεγνα.