Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Νομιζω πως εχω αρχισει να εχω παραισθησεις. Ανοιξα την τηλεοραση και ειδα τον Καπουτζιδη με στολη Νανα Μουσχουρη να τραγουδα ‘Du Hast’ απο Rammstein διπλα σε εναν κλωνο του Σπαλιαρα.
ειμαι σοβαρα;

Γαμώτο θέλω κι εγώ να βλέπω παραισθήσεις με κλώνους του Σπαλιάρα. Αλλά που.

Εγινε review στο καινουριο Grave Digger, πριν καν κυκλοφορησει :stuck_out_tongue:

Σάντοκάστερ εδώ μας στείλανε, εδώ θα σου απαντήσω σε ότι θυμάμαι απ το ποστ σου (ξημερώματα είναι, σχώρα με)

σεντόνι δεν έχω κουράγιο να κάνω, δεν υπάρχει και λόγος:

[ul][li]το παράδειγμα με τη μάνα θα μπορούσε να είναι τραγικά άσχημο, αν δεν είχα μάνα. τζίζους κράηστ, αν το έλεγες όλο αυτό σε κάποιον που όντως είχε χάσει τη μάνα του, θα είχε πέσει το φόρουμ τώρα :stuck_out_tongue: προφανώς υποθετικό ήταν κτλ κτλ, αλλά ποτέ δε ξέρεις ε. άρα η πούτσα που πόσταρα με αυτό που πόσταρες, ε καμία σχέση, ήταν τραγικά άκυρο το παράδειγμά σου (είδα ότι ζήτησες συγγνώμη, don’t worry, απλά λέω)
[/li]
[li]συγγνώμη δε νομίζω ότι θα ζητήσω απ την Μήτση, δε την είδα να την πειράζει ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς, και μέχρι να ποστάρεις νορμάλ πήγαινε το θέμα, χιουμοριστικά την είδα να το αντιμετωπίζει. δε ξέρω αν έλεγα ΠΟΥΛΙ πώς θα αντιδρούσες, δε ξέρω αν έλεγα ΚΑΒΛΙ πώς θα αντιδρούσες, είπα πούτσα που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή, αν το έπαιρνε άσχημα μπορεί και να έκανα edit μετά, την είδα κουλ, όλα οκ.
[/li]
[li]πήρα πόντο γι’αυτή την πούτσα.
[/li]
[li]πόντος για μια πούτσα.
[/li]
[li]δηλαδή ντάξει.
[/li]
[li]πείτε μου ποιός έκανε ρηπορτ πλιζ.
[/li]
[/ul]

γενικά το όλο θέμα χωρίς λόγο έγινε, απλά δε καταλαβαίνω γιατί δε περίμενες τέτοια χοντράδα από μένα :-k

Για να μην ξεμεινετε απο συνωνυμα…:wink:

http://www.scribd.com/doc/925426/-

Το απαύγασμα της Νεοελληνικης Λογοτεχνιας… :wink:

Εδω ειμαστε :stuck_out_tongue:

Welcome to our newest member, ΠΙΤΣΙΛΑΩ ADMINS

Άλλο ένα εμπνευσμένο καινούριο(γκουχ γκουχ) μέλος!Πολύ καλά πάει το forum μας,τι ωραία!

ΣΑΣ παρακαλώ μην εμπλέκετε αυτο το αριστούργημα

φωναρα η τύπισσα λευκή με μαύρη φωνή!!!
Θέλω σχολιασμό απο το ευγενές κοινό του φ(λ)όρουμ!!!

Dude NOT metal!

αυτή είναι καλύτερη :wink:

Δείτε το είναι φοβεροί!

Jimmy Fallon, Justin Timberlake and The Roots performing a rap medley

Και δεν τον πήρες καν στην πούτσα. [-X

:respect:

ρε ξερει κανεις τι στο πουτσο γινετε με τις απουσιες στα λυκεια?
απαντηστε ασαπ :slight_smile:

κλασικος ελληνας εφηβος, κανει κοπανες και παει στα ιντερνετ καφε και παιζει ντοτες. να στρωθεις να διαβασεις ρε κοπανε <3

:oops:

Πάνω που είπα να ψαλιδίσω λίγο το μούσι μου μετά από κανά δίμηνο καλλιέργειας, βλέπω ότι την επόμενη Κυριακή παίζουν Corrosion of Conformity με Today is the Day και Keelhaul… Όπως είναι λογικό το μούσι μένει ως έχει… 8) :smiley:

8O8O8O