Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

http://www.youtube.com/watch?v=oHqUipinDyw :wink:

τα έχουμε ξαναπεί…παίζει μεγάλη ζήλια για μερικούς από εσάς…

πάει στο θρεντ όμορφοι συνδιασμοί αυτό =P~

Εχθες ειδα στον υπνο μου πως ερχονται οι Mourning Beloveth για live - δευτερο μεταλλονειρο που βλεπω στη ζωημ. Στο πρωτο λεει ειχαν ερθει οι Voivod, αλλα κατι τεχνικα προβληματα παιχτηκαν και τελικα φαγαν τρελο σφολι. Το πρωτο βγηκε με διαφορα ενος ετους, περιμενουμε να δουμε το δευτερο.

ItsDARK ItsCOLD ItsWINTER

το έχω δαγκώσει σήμερα…τρελό κρύο

ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΝΑ ΕΡΘΩ?

κι εγώ θα πάω.πείτε μου

Την κυριακη ερχομαι να μεινω μονιμα. Ακους crimson_Idol;;; Εκανα και αυτο που μου ειπες και βρηκα και σπιτι (και θενξ κι ολας). 8) Ετοιμος σε λεω!

εκεί που θα μείνει ο Angelheart για τα επόμενα 4-5-6 χρόνια…ΛΑΡΙΣΑ(crimson city)

σωπα ρε…ωραία…!! βρήκες στο κέντρο που ήθελες ?

Ναι ναι, πιο κεντρο δν γινεται. Μπροστα απο το σπιτι μου περναει και το λεωφορειο για το ΤΕΙ. Τζετ, τζετ! :smiley:

εντιτ. κατι με Βελισαριου λεγεται η οδος. Στρατηγου Βελισαριου η κατι τετοιο τεσπα.

ωραίος…μια χαρά…άντε έλα να δεις /ζήσεις την όμορφη πόλη μας…

Με μια δευτερη ματια δεν το λες και πολυ λαθος…:stuck_out_tongue:

Ποιος κατούρησε στο Camp Nou? λεει ο από πάνω…χαχαχχαχαχχα :lol:

Ποσο γαμαει το 3g του iphone,4 ωρες λεωφορειο και εχει παντου ικανοποιητικο εως σουπερ σημα…so long gameboy για ταξιδι πλεον

PETHENW

πλέον στο rocking έρχονται και άνθρωποι της εκκλησίας…μπράβο τους…αντί να πάμε εμείς σε αυτούς έρχονται αυτοί σε εμάς.!!

Welcome to our newest member,
PAPASXORis_RASo

αντε να ξεκινήσει η κωλοσχολή βαριέμαι που ζω. και πάνω απ’ όλα βαριέμαι να περπατάω μέχρι το κέντρο για να πιω μόνος μου ένα τσίπουρο και να γυρνάω πάλι πίσω πτώμα

Πήγαινε για μετσοβίτικο κοντοσούβλι καλύτερα \μ/

Καλη φαση τα e-book readers,την εχω καταβρει…

έχει ο αδερφός μου και όσο το έχω χρησιμοποιήσει είναι κάβλα.