Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Nαι ρε συ…εχω βαλει μεσα ολα τα τευχη του Αρκα και καμια 100αρια τευχη Κομιξ(περα απ τα λογοτεχνικα) και ειναι ο,τι πρεπει για μετακινησεις και οχι μονο…

και δεν κουράζει και το μάτι καθόλου. Γιατί το διάβασμα με λαπτοπ σε λεωφορείο είναι γάματα.

Ναι,καμια σχεση με λαπτοπ…γενικα στο λαπτοπ εχω προβλημα να διαβαζω κειμενα για πολλη ωρα.Πιστευω,επειδη ειναι ακομα νεο φρουτο,οτι σιγα σιγα θα υπαρχουν ολο και περισσοτερα"γνωστα"και καινουρια βιβλια για κατεβασμα(στα ελληνικα).Για αγγλικα βρισκεις τα παντα.Κατεβασα χθες πχ τα απαντα απο discworld.

Ναι όντως, ελληνικά μόνο με τύχη στο googlάρισμα έχω πετύχει.

δειτε το νεο μελος στο φορουμ

ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΙ ?

Κρύωσα γαμώ…

αυτό με το e-reader έλεγα να το κάνω και εγώ…’
να το κάνω comic reader

ενω εβριζα το αηπαντ, και το ποσο ΗΛΙΘΙΑ ιδεα ειναι, τοφερε ενας τυπας στη σχολη, και να σερφαρει και να ανεβαζει powerpoints και τετοια ειναι ΑΨΟΓΟ, και αυτοι ηταν οι μονοι λογοι που πηρα netbook και τωρα κοιτα; που για να κανω σκρολ σε μια σελιδα του ροκιν θελω κανα τεταρτο. ΦΜΛ

τωρα θελω ενα αηπαντ =/

το οποίο αηπαντ δεν έχει έρθει ελλαδα…
ή κάνω λάθος…? :-s

beats me, δω εχει 450 λιρες παντως. Πολλα λεφτα =/

με το καλο παιδια να ερθει κ το i-fuck

δλδ απορω πως ο κοσμος γουσταρει να διαβαζει τα βιβλια κρατωντας αυτη την hi-tech κουραδιτσα στα χερια του

i-phone
i-pod
i-pad
i-γαμισου στιβ τζομπς

ναι είναι πολλά…ειδικά για κάτι που δεν μπορείς να κάνεις πολλές λειτουργίες μαζί…

βεβαια για οποιον θελει μονο για διαβασμα και χωρις χρωμα υπαρχει μια χαρα το Kindle

$189.00
μια χαρα

και το Kindle Wireless χωρις Free 3G Wireless

στα $139.00

ρε συ κριμσον , σε θεωρω κ εξυπνο παιδι

πες μου κατι

τι σου αρεσει δλδ στο kindle ?

οτι διαβαζεις κ ειναι σαν να σερφαρεις ?

τι ακριβως ?

δλδ αυριο αμα βγει κανα virtual sex gadget σε βλεπω να βγαινεις κ να λες πωπω γαμαει :-k

εχεις δικιο, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα…

βρε συ awake

εγώ για αρχή θέλω το ipad για να το κάνω comic reader…
επίσης εδω ακούμε μουσική απο Mp3, το reader μας πείραξε??

και έμενα μου αρέσει να εχω κατι στα χέρια μου και να διαβάζω…
αλλά στα comic που ειναι μεγάλες σειρές που δεν τελειώνουν ποτέ, απο την μια δεν μπορείς να τις μαζέψεις σε κανονική μορφή καθώς εχουν εξαντληθεί και απο την αλλη κοστίζουν δυο περιουσίες…

ας πούμε αυτα τα pdf και τα περιοδικά που κατεβάζω στο internet και τα διαβάζω στο pc μου βγαίνει η παναγία να τα τελειώσω…οπως το περιοδικό για τους tool που μου έδωσες(άσχετα αν το αγόρασα)
δεν είναι και άσχημα να διαβάσεις ενα περιοδικό που κανονικά δεν θα το αγοραζες…

πάντως ειναι μεγάλο θέμα…

crimson

δεν λεω για κομικ κλπ

μιλαω για βιβλια

αμα εσυ το θες για κομικ , μαζι σου νομιζα οτι αναφεροσουν σε κανονικα βιβλια

κομικ = πανακριβα κ δεν παιζει να τα αγορασεις ολα αυτα

επισης λεω για το kindle πουναι για βιβλια

για το ipad δεν μπορω να εκφερω γνωμη

οκ.

Ναι για κόμικ το θέλω…

αλλά αργότερα προς τα εκει θα πάει η δουλειά…
αν ειδικά η τιμή των ψηφιακών αντιτύπων πέσει και άλλο πιστεύω πως θα γίνει καθεστώς…
και υπάρχουν πολλές εκδόσεις βιβλίων που δεν πέφτουν σε πνευματικές ιδιοκτησίες και είναι ελεύθερες στο ίντερνετ από τις ιδιες τις εκδοτικές/εταιρίες…ειδικά για βιβλία που δεν επανατυπώνονται είναι τέλειο

πάντως όπως είπα και πριν είναι πολύ μεγάλο θέμα…

τι ειναι αυτα τα ξανθα σκυλια που εχει στον αλφα?8O8O

Οντας Old school οπως εχω ξαναπει,φυσικα και ειμαι φαν του παραδοσιακου βιβλιου,αλλα εξυπηρετει ακριβως τον ιδιο σκοπο που εξυπηρετει και το Mp3 player και αυτο θα γινει καποια στιγμη,οταν διαδοθει και δω η φαση.Και γω δεν μπορω να καταλαβω τι ευχαριστηση πχ βρισκει καποιος στο να ακουει κατι ψοφια Mp3 στο πισι και στο i-pod και να λεει οτι ναι"ΑΚΟΥΣΑ"τον ταδε δισκο.Αλλα επειδη τα βιβλια,οπως και τα σιντια-βινυλια,μεσουσης της οικονομικης κρισης,ειναι ειδη πολυτελειας για πολλους,αρκουμαστε σε μερικα πρακτικα υποκαταστατα.Οπως μου χες πει και συ καποια στιγμη,καλο το βινυλιο,αλλα θα παιρνες μαζι σου παντου το πικαπ??:wink:
Σ ενα ταξιδι πχ,στο λεωφορειο,παντου,αυτο το πραγματακι ειναι απειρως καλυτερο απ το να βγαζει κανεις τα ματια του διαβαζοντας pdf στο λαπτοπ.Αν δεν το χεις δοκιμασει παντως,τσεκαρε το απλα.Καμια σχεση με την αισθηση του χαρτιου σιγουρα,αλλα σκεψου,το ιδιο δεν ειναι και το mp3?(Ας μην αρχισουμε εδω για βινυλ ριπς ε…:p)

Τεσπα,το i-pad ειναι μια κοροιδια και μιση,υπερβολικα ακριβο και οχι πολυ πρακτικο.

Το Kindle απ την αλλη,επειδη ηταν η αρχικη μου επιλογη,ενημερωνω οτι ο δασμος για ενα kindle απο Αμερικα,μια και τα ευρωπαικα αμαζον δεν το στελνουν ελλαδα,ειναι 150 ευρω.Δλδ περισσοτερο απ το ιδιο το προιον.Το δικο μου εφτασε μεχρι τελωνειο και τους το στειλα πισω,αφου γελασαμε παρεα με τον τελωνειακο απ το τηλ.Αν εχεις ωστοσο κανεναν γνωστο να στο στειλει ως δωρακι,καντο,συμφερει απο πλευρας χρηματων.

Το 3g και αυτα ειναι εντελως αχρηστα αν δεν εχεις καρτα για αγορες βιβλιων.Το σερφαρισμα σε ασπρομαυρο φοντο δεν εχει και πολυ νοημα,καλυτερα παρε iphone αν το θες τοσο.

Πχ τις προαλλες σε βιβλιοπωλειο μου φυγαν περι τα 50 ευρω,για 2(δυο) βιβλια.Απαραδεκτες τιμες γενικα και ειναι γνωστο τοις πασι.Ε,αν κανεις και οικονομια για σιντι-βινυλια,λαηβ και ταξιδια,γυναικα,σκυλια και εισαι και βιβλιοφαγος,ε καπου πρεπει να αρχισεις να κοβεις,εκτος αν χεζεις λεφτα.

Αnyway,ο καθεις οπως τη βρισκει.Παντως στο πισι κατι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο κατι ποστ τυπου Shadowcaster δεν παιζει να διαβασω!!:slight_smile:

Παντως επειδη εχω την εντυπωση πως δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε κατι τετοιο,πριν το αναθεματισεις,ριξτου μια ματια τουλαχιστον και δες αν βολευει και πως ειναι να διαβαζεις.Αν παλι το χεις κανει ηδη παω πασο.