Nαι αλλά εκεί είναι η ουσία του βινυλίου,εκτός από την ποιότητα φυσικά,αλλά και της μουσικής.
Άλλη κουβέντα αυτή βέβαια αλλά ήθελα να το πω!
Ε ναι,ετσι ειναι.
θελω να παρω και εγω μια επαγγελματικη καμερα μα γιατι γιατι να ειναι τοοοσο ακριβες; ακου εκει 1000+…
εσύ διαβάζεις βιβλία σε pdf στην οθόνη του υπολογιστή και κρίνεις αυτούς που θέλουν να πάρουν kindle/ipad?
και από αύριο ξεκινάω το τελευταίο έτος της σχολής, χαρούμενος, και αναλογιζόμενος πόσο θα βαριέμαι μετά το πέρας αυτής της σαιζόν…
που τα ειδες αυτα παλι ?
ενα βιβλιο ειπα οτι διαβασα επειδη δεν το εβρισκα να το αγορασω σε κανονικη μορφη - δες λιγο το θεμα για τα βιβλια κ αμα δεις πουθενα αναφορες σε pdf θα σε κερασω το νεο αλμπουμ Kylesa
τεσπα , κλαιν.ουτε ο 1ος εισαι ουτε ο τελευταιος που μου μιλαει διχως να βουτηξει τη γλωσσα στο μυαλο του.
επισης ξαναδιαβασε τα προηγουμενα ποστ.
φιξντ.
@χορρορ
το breaking bad το ειδες η @@ ?
τι σχέση έχει αυτό?πότε μου είπες να το δω?:-s
τώρα μπήκα στο τριπάκι του boardwalk empire, και λέω να τελειώσω τον τρίτο κύκλο του true blood, οπότε αν είναι θα πάρει τη σειρά του…
επίσης, δυστυχώς ισχύει αυτό που λες με το τρέξιμο…
life wasted κι έτσι.
Σε ολον τον κοζμο ξεκινανε 4 τελικα, εμεις μαλακες ειμαστε.
ποιες 4 ρε ? εμείς στο ΠΘ ξεκινήσαμε από τις 20 …
Ελα μωρε, κι εμεις μια βδομαδα εχουμε που κανουμε μαθηματα.
Γκρινιαρα…
Και στην Κρητη 20. 8O
Ε καλυτερο απο το να κανεις για πρωτη φορα μαθημα και καπακια ΣΚ. Σαν να μην εχω κανει καθολου ειναι.
αχ αυτό το κορίτσι μ θυμίζει εμένα όταν πρωτο-πήγα στη σχολή , τρελαμένος κ πορωμένος μέχρι τα μπούνια . τώρα έχω δει την πραγματικότητα κ έχω αλλάξει …
Στην Κρήτη 20;Που ακριβώς;
Ο Χατζιδάκις είναι ο κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών.
:oops:
Ολοι αυτο μου λενε 8)
Στο πολυτεχνειο τουλαχιστον 20 ξεκινησαν.:-s
:lol::lol::lol: εγώ πάλι φλέρταρα με την ιδέα να δώσω πάλι πανελλήνιες
Εν τω μεταξύ τσιγάρο και κρασί δεν πάει καθόλου ρε 'σεις.
Πωπω ξινίζει το κρασί τελείως!
Ρέθυμνο 27 αρχίζουν!
Πάει.
Όντως!:D:D:D
Πρεπει να διαβασω ενα σωρο πραγματα για αυριο…αλλα βαριεμε ακομα και να ανοιξω το βιβλιο!
Επειδη δεν αντέχω και πρέπει να το βγάλω απο μέσα μου
[SIZE=“9”]FUUUUUUUCCCCKKKKKK[/SIZE]
:(:(:(