Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

[QUOTE=Dead;981479]Επειδη δεν αντέχω και πρέπει να το βγάλω απο μέσα μου

[SIZE=9]FUUUUUUUCCCCKKKKKK[/SIZE]

that’s true

αυπνιες παλι…εχω σβησει τα φωτα πινω κρασι και τωρα εβαλα πριμορντιαλ :wink:
i haveeee oneee desireee…

ψυχολογικά…

Τι έχεις παλικάρι μ’;

Εχω παει τωρα για καφε με Μανο μοδερειτορ στα αντεργκραουντ κι εκει που πεφτουν οι ζαριες περνα ενας τυπος και του κανει “Μανο; Τι βλεπω; Πιστος στο metal”.

Πατωμα.

Πάντα 8)

http://www.facebook.com/group.php?gid=2962740383&v=wall&ref=mf

φοβερη ομάδα στο φεις :lol:

Την Πέμπτη έχουν απεργία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Στο διάολο οι αυπνίες χωρίς λόγο.
Και η “απίστευτη” εξυπηρέτηση στο κυλικείο της φιλοσοφικής!

Πω προσπάθησα να τηγανίσω κατιτίς,δεν λέω τα κατάφερα,αλλά έχει ντουμανιάσει όλο το σπίτι.Πάμε γερά!!

τα κυλικεια σε λιγο θα τα κανουν σαν το ικα…θα κοβεις χαρτακι με αριθμο για να φας

Εχω εκνευριστει απιστευτα, γιατι εκανα μια παραγγελια για κατι κασσετες, οι οποιες μαλλον τελειωσαν κι ο μλκς μαλλον δεν ειχε παρει χαμπαρι το mail μου. Τις κοβω πολυ ασχημα τωρα. Κατι τετοια γινονται ανα καιρους δλδ κι ειμαι σε μια φαση ρε δε μπα να, ολοι σας, δεν παιρνω ξανα τιποτα κι εχω ετσι το κεφαλι μου ησυχο.

:lol2::lol2::lol2:

έβλεπα πριν την ελληνοφρενεια στον σκαι…

είχε ένα βίντεο από την ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης…
τι τίτλο είχε το βίντεο…??

[SIZE=“5”]ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.![/SIZE]

:lol:

:lol::lol::lol::lol:
το ειδα και εγω…
δεν υπάρχουν τα ατομα!!!

OXI ΡΕ χαχαχαχαχαχαχα.Το βρηκα το video στο Youtube!!:lol:

υπαρχουν οι ΑΝΤΡΕΣ…και υπαρχουν και αυτοι που θα προσπερασουν ενα Jameson ή Captain Morgan στην καβα τους για να πιουν Baileys…

…και πολύ καλά κάνουν. Πίθηκε.

δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν είναι η καλύτερη ή η χειρότερη κριτική δίσκου ever:

http://pitchfork.com/reviews/albums/9464-shine-on/

Μα γιατί? Πρόκειται για σοβαρό site που φέρνει στο προσκήνιο αξιόλογους καλλιτέχνες οι οποίοι δεν πρόκειται να ξεχαστούν σύντομα.

πάντως, μέσω του pitchfork έχω μάθει εξαιρετικές μουσικές, που αλλιώς δε θα είχα ιδέα για την ύπαρξη αυτών των συγκροτημάτων.
το ότι έχει κάποια κολλήματα και το ότι υπερβάλλει συχνά είναι γεγονός, αλλά αν μάθεις να το “χειρίζεσαι” και να παίρνεις αυτό που θες, το ξεπερνάς.
οι jet βέβαια είναι γτπ της μαϊμούς έτσι κι αλλιώς.8)