Εγώ πάλι δεν έχω μάθει για εξαιρετικές μουσικές μέσω του pitchfork, για νέα, και exclusive videos/mp3 downloads καλό είναι όμως.
Άντε το κάναμε και αυτό, ακούσαμε τους Jet (200 χιλιάδες βιούς, όχι αστεία ε;; )
Εγώ πάλι δεν έχω μάθει για εξαιρετικές μουσικές μέσω του pitchfork, για νέα, και exclusive videos/mp3 downloads καλό είναι όμως.
Άντε το κάναμε και αυτό, ακούσαμε τους Jet (200 χιλιάδες βιούς, όχι αστεία ε;; )
για dubstep και indie σε στυλ animal collective μια χαρά είναι το pitchfork.κατά τα άλλα, κάποια videos τα βλέπω πρώτα στο site του, όπως επίσης έχει και πολύ καλά αφιερώματα.
πάντως οι κριτικές του σε μπάντες όπως οι jet (αλλά και σε μπάντες που μ’αρέσουν όπως οι kings of leon και οι mars volta) είναι…απολαυστικές.
Αυτό κράζω τόσο καιρό, οτι το pitchfork χρησιμεύει μόνο έαν θες να είσαι in και να ακούς αυτά που είναι της μόδας.
Επίσης:
[SIZE=7]get lost[/SIZE]
Για μίλα καλύτερα στον rip_noob.
ειναι νοικιασμενο. =(
Βρίσκεται σε βίνυλ ριπ όμως. Έχεις πμ
Πσεμα.
*βινυλ ριπ νουμπ.
μήπως κουράδες?
atene, είσαι hipster? :hippy:
atene οντως
εισαι χιπστερ ???
πολυ καλα τα λεει ο ριπ
σκατα στους χιπστερς.μας εχουν κανει τα αρχιδια τσουρεκια.
Post pics of hipsters για να καταλάβω στο περίπου για ποιους λέτε.
και εμείς περιμένουμε φωτο , neniel … τστσ
πήγαινε απόψε στα bars της πλατείας καρύτση.
είναι διαφορετικό να το βλέπεις από κοντά.8)
και βασικά ό,τι λέει ο diskovolos…
Χαχαχ άστο horror, δεν πάω προς τα κει. Ούτε καν για χιπστερικό φωτορεπορτάζ δεν ξεσηκώνομαι.
Diskovole έχω ποστάρει! Πόσες πια; Άντε το πολύ πολύ να ποστάρω μια πικ κάποια στιγμή με μια αφίσα Manowar. Για να μη λέτε ότι τους κράζω μόνο.
οχι καρυτση ρε συ χορρορ
αβραμιωτου. ο ναος του χιπστερντομ.
παρε κ μερικες πικ να καταλαβεις για τι ατομα (για πολλες μπουφλες) μιλαμε
Οι αθλιοι του βικτορος ουγκο.
ω τι πεταμένοι … http://www.youtube.com/watch?v=nnHBkelVSsU
μουαχαχα …
neniel αν μιλάμε για τη φωτοσοπιαρισμένη δν πιάνεται … αν έχεις ανεβάσει κ άλλη έχω χάσει επεισόδια .:roll:
Διακρίνω ότι κάτι πάει στραβά #-o ή στραβά αρμενίζω.
Όχι diskovole, στα ίδια είμαστε
καρύτση.ξέρω τι λέω.είναι εδώ και καιρό το νέο “hot spot” της πόλης.στην αβραμιώτου πηγαίνω κι εγώ, μαζί με άτομα από τη σχολή που δεν έχουν καμία σχέση με τους hipsters.πέραν του ότι το six dogs είναι από τα καλύτερα μαγαζιά του κέντρου…
τι στο μπουτσο ειναι αυτο παλι το αδελφατο?