ω ρε! πανω που βαριομουνα! χαχχαχαχαχα! επικο! #-o
Θα δούμε Enforcer στην Ελλάδα η θα περάσουν μόνο απο τις άλλες πόλεις?
μας κοροιδευεις δες στις συναυλιες την ανακοίνωση
ερχονται Γιαννενα ρε
οχ σορρυ ενοουσα Αθήνα LOL #-o
ποια Αθήνα Γιαννενα λέμε.
Όχιιιιι…έφυγε ο Γιάννος με τα μπλουζάκια καηλεσα και μαστοντον από το μαστερ σεφ…
Τωρα στηρίζουμε Ιερεμία με μπλουζάκια hatebreed:p
ωχ! δεν ειχα δωσει αξια σε αυτη την εκπομπη! μονο με Οικογενειακες Ιστοριες και Big Brother κρατουσα επαφη…!!
τις οικογενειακές ιστορίες τις πλασάρουν για αληθινές
Πλάκα κάνουμε? Έλειψα λίγο και ανέβηκε ποιοτικά το χαζόκουτο.
ωχ! γιατι δεν ειναι??? σοκαριστηκα τωρα!! 8O8O
Κανείς δεν το είχε καταλάβει ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία όταν το έμαθα για τις οικογενειακες ιστοριες και που νόμιζα ότι το να σου … την μανα ο κολητος σου και ενας απατεωνας ήταν κοινότοπο.
παντως ειναι επικο! δινει ρεσιταλ η τρας τιβι φετος! αν δεν ειχαν κοψει και το λοβ μπαιτς!
Παληκάρι ο Γιάννης. Τον έχω πετύχει σε αρκετά hardcore live
Λένε ότι είναι αληθινές ιστορίες που απλά τις παίζουν ηθοποιοι:p (τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει)
Όντως…ειδικά ο αλφα έχει γίνει άρχοντας της τρας:p (big brother, μποτρίνι, οικογενειακές ιστορίες, κάτι ψήνεται, ο αγρότης, πάμε πακέτο)
ξαναρχισε και ο αγροτης??? χαμπαρι δεν πηρα! αν ξαναρχισει και το “μια νυφη για το γιο μου” εχει να γινει χαμος…!!! :lol::lol:
ναι, και ειχαν παει στις οντισιον χωρις να γνωριζουν τι πραγματικα θα ειναι η εκπομπη.
κατι “Σαν Κοκκινοπουλο” τους λεγανε…
τις οικογενειακες ιστοριες τις ειδα πρωτη φορα αυτην την τεταρτη νομιζω.και ειπα οτι δεν θα το ξαναχασω
ηταν ενας διονυσης,που η μαμα του και οι συναδελφοι του γραψαν καπου οτι ψαχνει γκομενα,μετα υπηρχε και μια γκαλινα που καθαριζε το σπιτι και τελικα τους εκλεψε,τα θυμαμαι και συγκινουμαι
σαν το yahoo answers αλλα στα ελληνικα,:lol3: :lol3:
“Κάτι σαν κοκκινόπουλο”:lol::lol::lol:
Εγώ το πρώτο που είχα δεί ήταν με έναν 16χρονο που τα είχε με μια 23χρονη στριπτιτζου και οι γονεις του ήθελαν να τους χωρίσουν…
Γενικά φετος ζουμε μεγάλες στιγμες στην ελλληνικη τιβι:p
οσα χρονια και αν περασουν οι ταινιες του ιντιανα τζοουνς γαμανε!!!ταταταταααα ταταταααααααα…
Έεεεεεετσιιι :thumbup::thumbup:…(nerd mode on)