Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

x-factor auditions ftw!!! :D:D

Δεν βλέπουμε X-factor ρε…είμαστε μεταλλάδες…δεν βλέπουμε τέτοια σκουπίδια:p

[SPOILER]τι σουργελα υπαρχουν στον κόσμο:p:p[/SPOILER]

“ό,τι σας κατέβει - The Return -”

Οκ, παραδέχομαι πως δεν ήταν αστείο. Όμως πραγματικά βαριέμαι, κι αν είχα στ’ αλήθεια κάτι να πω, ίσως βαριόμουν λιγότερο :stuck_out_tongue:

Κι επιπλέον: [B]ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ![/B]

Ουτε εγω θελω να κανω αρχαια κατευθυνσης…Γι’αυτο πηγα τεχνολογικη :stuck_out_tongue:
Ο,τι του αρεσει του καθενα!Εγω δεν αντεχω να κανω αρχαια ουτε τις 2 φορες την εβδομαδα που κανουμε γενικης παιδειας…

ρε φλωρουμπες γραφτείτε σε ΕΠΑΛ να τα ξύνεται και να παίρνετε και καλούς βαθμούς :stuck_out_tongue:

Εγω δεν αντεχω να κανω αρχαια ουτε τις 2 φορες την εβδομαδα που κανουμε γενικης παιδειας…

Χαχαχ! Κι εγώ αντίστοιχα χαμπάρι δεν έχω πάρει από μαθηματικά γενικής. Μιλάμε μπαίνει ο καθηγητής και μηχανικά βάζω κατευθείαν τα ακουστικά, κι αρχίζω να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο (συνήθως ξεπετάω τις ασκήσεις που μας έβαλαν νωρίτερα κατεύθυνση, ώστε να μην τα έχω στο σπίτι). Αλλά όταν λέμε ότι δεν έχω πάρει την παραμικρή είδηση τι κάνουμε, κυριολεκτώ! Δεν έχω αξιωθεί ούτε από περιέργεια να δω τι γράφει με τις ώρες στον πίνακα :stuck_out_tongue: (και καλύτερα, γιατί ίσως απογοητευτώ που δεν θα καταλάβω Χριστό) Τις προάλλες, να φανταστείς, κάτι έλεγε μια φίλη μου που είναι τεχνολογική για όρια και της λέω “στατιστική δεν κάνουμε φέτος;”

Η βλακεία με τη θεωρητική στη γ’ λυκείου είναι ότι κάνουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, των οποίων την αξία δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε μέσα από το σύστημα παπαγαλίας που μας επιβάλλεται. Επιπλέον, όταν λέμε ότι τα βιβλία είναι κακογραμμένα, δεν αστειευόμαστε… Να φανταστείς στην ιστορία σε ένα μάθημα λέει στην πρώτη παράγραφο: “Μπορεί οι φιλελεύθερες πολιτικές διαδικασίες και η λειτουργία των πολιτικών κομμάτων να ήταν προϊόν μιας μικρής, πολιτικής, ηγετικής ομάδας, να μην ανταποκρίνονταιν στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και να αναπτύχθηκαν κατά μίμηση δυτικών προτύπων…” μπλα μπλα. Επόμενη ακριβώς παράγραφος: “Όμως, ανεξάρτητα από τις επιδράσεις των δυτικών προτύπων, ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα ρίζωσε και ακολούθησε τους δικούς του δρόμους, για να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες, τα προβλήματα και τα αιτήματα της Ελληνικής κοινωνίας…”

patatesftw, εγώ από θεωρητική ΕΠΑΛ και να 'θελα… :stuck_out_tongue:

μόλις διάβασα τις πρώτες λέξεις, θυμήθηκα όλο το κομμάτι απ’έξω. :stuck_out_tongue:
ειδικά εγώ που πάντα ήμουν της κατανόησης και όχι της παπαγαλίας, πραγματικά θαυμάζω ακόμα τον εαυτό μου που είχα μάθει τότε παπαγαλία ολόκληρο το βιβλίο.
κατα τ’άλλα, στα μαθηματικά συνήθως διάβαζα αθλητικές εφημερίδες. :stuck_out_tongue:

patatoules ftw8)

τον πέρνω?

http://www.flogarecords.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=22&products_id=4528

σου’ρχεται…

:):):!:

Originally Posted by [B]the horror:[/B] ειδικά εγώ που πάντα ήμουν της κατανόησης και όχι της παπαγαλίας

Κι εγώ μια από τα ίδια… Κι επίσης δεν είμαι της φιλοσοφίας “θα κάτσω να λιώσω, γιατί είναι πανελλήνιες”. Eυτυχώς πάντως έχω καλή μνήμη και τα μαθαίνω σχετικά γρήγορα (να δούμε αν θα τα συγκρατήσω και στο τέλος :p) Αλλά και πάλι τσαντίζομαι με αυτό το σύστημα, βλέπω πχ. άτομα στην κατεύθυνση που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν τι λένε, ωστόσο λιώνουν, τα μαθαίνουν με τα όποια ζόρια απέξω και γράφουν συνήθως αρκετά καλά. Και μετά σε πιάνει το παράπονο, αν δεν περάσεις (κούφια η ώρα :p), γιατί λες “ε ρε πούστη, πέρασε νομική ο στόκος, επειδή έλιωσε…” Και μετά βγάζουν και το όνομα στη “θεωρητική” ότι είναι η κατεύθυνση των “χαζών”!

αυτον τον πρόλαβαν αλλοι…

εγώ την δισκάρα εννοώ,[SIZE=“1”]και κλα θα κάνιες να απαντήσεις μην σε βαρέσω[/SIZE]

πωπω αυριο μεχρι την τριτη θα βγεί η ανακοίνωση για τους Ενφορσερ,είμαι κατενθουσιασμένος,ειδικά αν γίνει Σάββατο-Τρίκαλα,Κυριακή-Γαννενα,Παρασκευή-Θεσσαλονίκη,θα τους δώ τρεις φορές.

πρήχτον μας κι άλλο να κάνουμε ειδική παραγγελία τα προφυλακτικά

ενταξη καλο κανει να τον παίζουμε που και που…φαντάσου να μην ήμουν ουτε τι θα παθαίνατε!:roll:

Καλα τα λεει ο alex! ΕΝΦΟΡΣΕΡ τακατακα ΕΝΦΟΡΣΕΡ!

τακατα οπως λέμε μπαμ-μπάμ?

2 χέρια τα χουμε δε φτάνουν να τον ξεφουσκώσουν

ακριβώς αυτό με εκνεύριζε κι εμένα.υπήρχαν άτομα που τα μάθαιναν όλα παπαγαλία, χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο αυτών που μαθαίνουν.αν ρωτήσεις αυτά τα άτομα τι συμβαίνει γύρω τους, πραγματικά δεν έχουν ιδέα.το μόνο που ξέρουν είναι τι συμβαίνει στο ‘lifestyle’.και η νομική έχει αρκετά τέτοια. ;p
και όντως, πολλά άτομα που γενικώς “δε σκαμπάζουν”, έρχονται στη θεωρητική γι’αυτόν ακριβώς το λόγο (μιας και αυτή η κατεύθυνση έχει δομηθεί έτσι και έχει αυτά τα standards).