ρε σεις τι εννοείται? δεν σας πιάνω? οτι μετα τα είκοσι δεν υπάρχει ευτυχία?
οτι ειπε ο DarthVader…
Είσαι και στο μαθηματικό τρομάρα σου:p
Όσο για το αν υπάρχει ευτυχία μετα τα είκοσι, υπάρχει, απλά πρέπει να προσπαθήσεις για να την αποκτήσεις:wink:
τι ενοείς?τι σχέση έχει το μαθηματικό?
καλα τόσο χάλια μετα τα είκοσι?
μήπως διαμορφώτα τις ζωες ετσι ωστε να μην σας αρέσει τώρα?οτι δεν μαρέσει το αλλάζω οτι επίπτωση και αν έχει σε μένα,σε λογικά πλάισια πάντα…
ακριβως… και τις περισσοτερες φορες η προσπαθεια δεν εχει το αποτελεσμα που θες…
με προλαβες… η ζωη σου διαμορφωνεται αναλογα με το τι εχεις ηδη ζησει πιο πριν… δεν εχει να κανει…
Το μαθηματικό κολλάει στην αρίθμηση(μετα το 1, το 2, το 3, υπάρχουν και άλλοι αριθμοί:p )
Ναι όμως το αν δεν σου αρέσει κατι στη ζωή σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορείς να το αλλάξεις γτ δεν είναι στο χέρι σου…ένα τυχαίο παράδειγμα είναι ο στρατός…πρώτον είναι υποχρεώτικός να πας οπότε και να μην σου αρέσει θα πας, δεύτερον αν για κάποιο χ,ψ λόγο πάρεις απαλλαγή (aka I5) τότε δύσκολα κάποιος θα σε πάρει στη δουλειά του (γιατί το ρωτάνε συχχνά αυτό)…καλα για το να βρείς μόνιμη δουλεια πριν πας φαντάρος δεν το συζητάμε καν…
ούτε μια ώρα στο στρατό.
πω τι είπες τώρα μονό που το σκέφτομαι οτι πρέπει να πάω στρατο γκαζώνω…
δεν γίνεται μη νομιμα να γίνει κάτι και να μην πας?(φακέλος?)
τώρα το είδα αυτό με τους αριθμούς χαχα θέλει λάδωμα το χέρι μου,κόλησε.
Εξωτερικό, γυρνάς στα 35-40 και η θητεία γίνεται εξαγοράσιμη
Αυτό ακριβως.
γιατι δε θελετε βρε σεις να πατε στρατο?? τοσο χαλια ειναι???
εγώ θεωρώ πως είναι κάποιοι μήνες χαμένοι από τη ζωή μου.άσε που μου τη σπάει η λογική του στρατού, και είμαι το ακριβώς αντίθετο του στρατόκαυλου.
τεσπα, έχω αναβολή μέχρι το 2016.προς το παρόν δε σκοπεύω με την καμία να την ακυρώσω και να πάω νωρίτερα.
Δεν ξέρω αν είναι χάλια γτ δεν έχω παει…για άλλους είναι χαλια, για άλλους όχι…αυτό που ξέρω είναι ότι χάνεις εναν ολοκληρο χρόνο από τη ζωή σου χωρις να κάνεις τιποτα εποικοδομητικο…περαν τουτου οπως είπα κ πιο πριν ο στρατός είναι ενα εμπόδιο ανάμεσα σε σενα και σε κάποια δουλεια… (πραγματικά αν το ήξερα αυτό 6 χρόνια πιο πριν θα πήγαινα φαντάρος στα 18 μου για να ξεμπερδεύω…) συν κάτι ακόμα
[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΣ:x:x[/SIZE][/B][/SPOILER]
ορε με βρισκεις απούτα συμγωνω,εχοντας και πατέρα στρατιωτικο ξέρο λιγο-αρκετα τα ντραβαλα
ρε 20+ χρονοι δείτε το πόστ μου στα τοπ 5 θα χαρείτε σας λέω.
χαχαχαχα!!! μαλλια ειναι μωρε!! ξαναμακραινουν! σιγα!!!:lol::lol:
τι κολλημα ειναι αυτο με τα μαλλια σας ρε σεις!?
Για τράβα κουρέψου να σε δω!
Ναι μωρε…ξαναμακραίνουν αλλά αν αν έχεις μακριά μαλλια απο 13 χρονών (περαν του ότι είσαι συναισθηματικά δεμμένος μαζί τους ) όταν κουρευτείς αυτό δημιουργεί εναν “διαδρομο αεροδρομίου” στο κεφάλι σου εκει που ήταν η χωριστρα:p
k posa money paei peripoy dld?
βασικά αυτό με τα μαλλιά είναι το μόνο καλό.να γίνεστε άνθρωποι ένας ένας. 8)
εγώ ποτέ δεν είχα μακριά μαλλιά, οπότε πραγματικά είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
πάντως αν πάω για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, δεν το αποκλείω να μείνω εκεί και να εξαγοράσω τη θητεία.άλλωστε, πάντα μου άρεσε η ιδέα να μείνω στο εξωτερικό.
απ’ όσο θυμάμαι το νούμερο πρέπει να 'ταν κοντά 3χιλιάρικα, αλλά παίζει και να λέω βλακείες γιατί πάνε αρκετά χρόνια από τότε που το 'χα ψάξει