Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Πωω ρε 2 ώρες διαβάζω εδώ να δω τι γράφετε.

Καθε 3 ποστ το 1 ειναι του Αλεξ :stuck_out_tongue:

Μαλακες τι έχασα ρε!!!

Ληστεια στου νουμπ,σπαμ αλεξ,κλπ κλπ

αλλα το ποιο σημαντικό…

[SPOILER][SIZE=“7”][SIZE=“5”]BAN AWAKE[/SIZE][/SIZE]

Γιατί ρε λαμόγια?τι σας έκανε το παιδάκι?
Αν του πέρνατε το Aenima θα δείς πως θα άλλαζε αμεσως[/SPOILER]

φασίστες μοντς γιατί μου κάνατε lock το θρεντ ‘φιλοι’ και σβήσατε και τα replies? :lightsabre:

ετσι… σωστο σε βρισκω horror μου!!!

ελιωσα στα γελια ετσι??? απλα ελιωσα…:lol::lol:

βαριεμαι…εχω 398 κ πρεπει να ετοιμαζω κ για καφε…πφφφφ!!

αφιερωμενο σε ψηλο και λουπιν το αβαταρ γιατι αυτοι ΞΕΡΟΥΝ

edit: πφ πισω στο αρχικο. δεν ειμαι σε χαβαλε μουντ αυτες τις μερες

αμα δεν μπω φανταρος φλεβαρη, παρεα ολοι τον Απριλιο και πουτανα ολα

[B]\m/[/B]

double post

Welcome to our newest member, ΜΑΔΕΡ ΟΦ Α ΦΑΚ!
:smiley:

να καεις στο πυρ το εξωτερον otherside! που θα μας πεις για τα μαλλια μας που με τοσους κοπους και αγωνες μακρυναμε! αντε γιατι δε μιλαμε δε μιλαμε αλλα ε! ΕΕΕΕ!!!

οσο για το στρατο η antifa στα γιαννενα περισυ ειχε κανει μια σειρα εκδηλωσεων και αυτο που καταλαβα και αντιρρησιας συνειδησης να δηλωσεις και να μην πας δεν γινεται και τιποτα! αλλα βαριεμαι τωρα να αναλυσω την αποψη περι φανταρικου! αν και υπαρχει και αντιστοιχο thread νομιζω!

[SPOILER]otherside αι κουραψου! :p:p[/SPOILER]

Δεν εννοω αυτο. Εχωσα αυτο για avatar και το αλλαξα επειδη δεν ειμαι σε φαση.

[SPOILER][/SPOILER]

Γιατι κατα βαθος φιλε ειμαι ενας αραβας - δεν ξερω αν με πιανεις, μιλαω στη γλωσσα του Ψηλου τωρα.

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
ωχ πονεσαι η κοιλια μου απο τα γελια!!!
βρε εγω να κουρευτω! δεν εχω προβλημα!! εσυ εχεις!!!:stuck_out_tongue:

να σε δω κουρεμενη για να το πιστεψω!! αλλα βεβαια! αχαριστια! εσυ απο μικρη ειχες μακρια μαλλια! εμας τα αγορακια ομως μας κουρευαν ακομα και χωρις τη θεληση μας! να ζητησεις συγγνωμη παρ’αυτα! ακομα τα ακουω απο τη μανα μου για να κουρευτω γιατι μαδαω λεει και της γεμιζω το σπιτι τριχες!

[SPOILER]btw, τι σαμπουαν χρησιμοποιεις??? βαζεις και καμια μασκα??? :p[/SPOILER]

:lol3: μη ρε!!! λυπησουμε!!! δε αντεχω αλλο!! :lol3:
χρησιμοποιω σαμπουαν για βαμμενα μαλλια και μασκα οπωσδηποτε αλλιως τα μαλλια δεν ειναι μαλλακα και ομορφα!! :stuck_out_tongue:

Τα Syoss είναι τα καλύτερα σαμπουάν. Κάνουν τα μαλλιά απαλά σαν μετάξι [SIZE=“1”]και μυρίζουν και υπέροχα[/SIZE] [SPOILER]σορρυ που επεμβαίνω στη κουβεντα:p[/SPOILER]

δεν μπορω να καταλαβω γιατι γελας…τεσπα παω για κανα τσιπουρο…βασικα…εγω καμια κοκα κολα θα πιω γιατι δεν κανει να πιω αλκοολ, αλλα θα πιουν οι αλλοι για μενα…οποτε παω για κανα τσιπουρο!:stuck_out_tongue:

[SPOILER]συγκεκριμενη μαρκα ή στην φτιαχνει καμια κομμωτρια/φαρμακειο κλπ?[/SPOILER]

[SPOILER]τις ερωτησεις περι μαλλιων τις βαζω σε σποιλερ για να μην με παρουν χαμπαρι και με κοροιδευουν! γιατι ειμαι και βαρβατος αντρας οχι φλωριες!!! :p[/SPOILER]

Ρε συ Μιχάλη, τα σπόιλερ τραβάνε περισσότερο την προσοχή:lol:

Elvive… :wink:
αντε πηγαινε για τσιπουρα!! οτι αλλες ερωτησεις εχεις περι μαλλιων μου τις κανεις αυριο[B] βαρβατε αντρα[/B]!!!

Χαχαχαχα ολα τα ειχαμε δει τωρα ειδαμε και κωμμωτικες συμβουλες στο φορουμ! :lol:
Τι να πω εγω που κουρευτικα μονος μου και το κεφαλι μου εγινε σαν το ΟΑΚΑ :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

α ναι??? δηλαδη τα βλεπετε ολοι??? :p:p:p:p

οκ otherside ελπιζω να μετανιωσες για το λαθος που εκανες να θιξεις τις τριχες μας! καληνυχτω! ισως επανελθω αργα το βραδυ!

Α!! και δεν θελω σχολια για το βαρβατος αντρας! αντε μην ξεδιπλωθω και γινω 1,90 και μετα δεν σας γλιτωνει ανθρωπος! :stuck_out_tongue:

Ρε μαν, όταν σου λέει κάποιος “αει κουρέψου” δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις κιόλας:p

Xαχαχαχαχαχαχαχα :lol: Οχι δεν με παροτρυνε κανενας … :smiley: