να καεις στο πυρ το εξωτερον otherside! που θα μας πεις για τα μαλλια μας που με τοσους κοπους και αγωνες μακρυναμε! αντε γιατι δε μιλαμε δε μιλαμε αλλα ε! ΕΕΕΕ!!!
οσο για το στρατο η antifa στα γιαννενα περισυ ειχε κανει μια σειρα εκδηλωσεων και αυτο που καταλαβα και αντιρρησιας συνειδησης να δηλωσεις και να μην πας δεν γινεται και τιποτα! αλλα βαριεμαι τωρα να αναλυσω την αποψη περι φανταρικου! αν και υπαρχει και αντιστοιχο thread νομιζω!
να σε δω κουρεμενη για να το πιστεψω!! αλλα βεβαια! αχαριστια! εσυ απο μικρη ειχες μακρια μαλλια! εμας τα αγορακια ομως μας κουρευαν ακομα και χωρις τη θεληση μας! να ζητησεις συγγνωμη παρ’αυτα! ακομα τα ακουω απο τη μανα μου για να κουρευτω γιατι μαδαω λεει και της γεμιζω το σπιτι τριχες!
[SPOILER]btw, τι σαμπουαν χρησιμοποιεις??? βαζεις και καμια μασκα??? :p[/SPOILER]
:lol3: μη ρε!!! λυπησουμε!!! δε αντεχω αλλο!! :lol3:
χρησιμοποιω σαμπουαν για βαμμενα μαλλια και μασκα οπωσδηποτε αλλιως τα μαλλια δεν ειναι μαλλακα και ομορφα!!
Τα Syoss είναι τα καλύτερα σαμπουάν. Κάνουν τα μαλλιά απαλά σαν μετάξι [SIZE=“1”]και μυρίζουν και υπέροχα[/SIZE] [SPOILER]σορρυ που επεμβαίνω στη κουβεντα:p[/SPOILER]
δεν μπορω να καταλαβω γιατι γελας…τεσπα παω για κανα τσιπουρο…βασικα…εγω καμια κοκα κολα θα πιω γιατι δεν κανει να πιω αλκοολ, αλλα θα πιουν οι αλλοι για μενα…οποτε παω για κανα τσιπουρο!
[SPOILER]συγκεκριμενη μαρκα ή στην φτιαχνει καμια κομμωτρια/φαρμακειο κλπ?[/SPOILER]
[SPOILER]τις ερωτησεις περι μαλλιων τις βαζω σε σποιλερ για να μην με παρουν χαμπαρι και με κοροιδευουν! γιατι ειμαι και βαρβατος αντρας οχι φλωριες!!! :p[/SPOILER]
Χαχαχαχα ολα τα ειχαμε δει τωρα ειδαμε και κωμμωτικες συμβουλες στο φορουμ! :lol:
Τι να πω εγω που κουρευτικα μονος μου και το κεφαλι μου εγινε σαν το ΟΑΚΑ