Δηλαδή ρε παιδιά, το ότι πλακώνονται στα ψέματα σας ενόχλησε? Θέλετε να μου πείτε πως παρακολουθείτε συχνά αγώνες Κ1 και μποξ που πλακώνονται στα αλήθεια;
Έχει το χαβαλέ του το wrestling. Παλιά έβλεπα αν πετύχαινα στη τηλεόραση. Πλέον δεν έχω τηλεόραση
ναι η αληθεια ειναι οτι παιρνουν συνεχεια ουσιες.αλλα αυτα τα πραγματα οοσο και αν ειναι κατα καποιο τροπο προσχεδιασδμενα,βαζουν σε μεγαλο κινδυνο το σωμα τους.δειτε αυτο π.χ
ufc,pride και k1 και αλλα παρομοια ειναι σκληρες διοργανωσεις αλλα ΟΛΟΙ οι αθλητες με το που μπουν σε ενα τετοιο ρινγκ ή κλουβι ειναι τιμημενοι γιατι εχουν μαθει μια ή συνηθως πολλες πολεμικες τεχνες και δεν
κοροιδευουν το κοινο εισπρατωντας εκατομμυρια για το τιποτα αλλα βαζουν σε σοβαρο κινδυνο την σωματικη τους ακεραιοτητα για μερικες χιλιαδες ευρω και γιατι γουσταρουν αυτο που κανουν.Η μονη εξαιρεση ειναι οι ντοπαρισμενοι οπως πχ ο rodrigo gracie που ντροπιασε αυτη την ιστορικη στις πολεμικες τεχνες οικογενεια.
κανένα δε νομίζω να κοροϊδεύουν στο wrestling. Θα πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να μην έχεις καταλάβει πως δεν είναι δυνατόν να τρώνε όντως τόσο ξύλο και να μη ματώνουν καν. Όλοι όσοι το βλέπουν, το βλέπουν γιατί είναι ένας τρόπος να σκοτώσεις την ώρα σου, δίχως να καταναλώσεις φαιά ουσία…
[QUOTE=karvou;589327]κανένα δε νομίζω να κοροϊδεύουν στο wrestling. Θα πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να μην έχεις καταλάβει πως δεν είναι δυνατόν να τρώνε όντως τόσο ξύλο και να μη ματώνουν καν. Όλοι όσοι το βλέπουν, το βλέπουν γιατί είναι ένας τρόπος να σκοτώσεις την ώρα σου, δίχως να καταναλώσεις φαιά ουσία…[/QUOTE]
συμφωνω στο πρωτο σκελος αλλα για να τα βλεπεις αυτα και στην αμερικη ειναι πολλοι ανθρωποι της μεσης ηλικιας που κανουν σαν 10χρονα για ρεστλινγκ πρεπει ειτε να μην εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις στην ζωη σου ειτε να εχεις καψει ολα σου τα εγκεφαλικα κυτταρα
για τον lesnar ρωτα τον frank mir.O πουστης ο ιδιοκτητης του ufc τον εβαλε να παλεψει με τον 45χρονο πλεον τιμημενο randy couture για την ζωνη του πρωταθλητη εχοντας δωσει μονο 3 μαχες με μια ηττα μαλιστα απο τον mir.Αν ηταν πιο νεος ο couture θα τον ειχε υποταξει για πλακα.