τι @@ ακόμα θα ξεπηδήσει.
εγω παντως,μεσω του σαιτ ανακαλυψα πολλα συγκροτηματα και πολλους τραγουδιστες που δεν ειχα ακουσει ποτε κ κολλησα…πιστευω πως αυτη η ‘‘συνεισφορα’’ του ειναι και ο κυριως λογος που ειμαι τοσο φαν του lastfm…
add me
:thumbup::thumbup:
Ρε Lupin, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά κάθε φορά που κοιτάζω το αβατάρι σου κάτι παθαίνω. Τι έχω γιατρέ μου? Κόλλησα Watchmenίαση? :-s
Listening to: Massive Attack - Butterfly Caught
via FoxyTunes
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά τωρα στον ΣΚΑΙ θα δείτε από Γκλεν Μπεντον μέχρι Νεκρομπουτσερ
Τι ακριβώς δείχνει στο skai?
Ντοκυμαντέρ σχετικά με τη δολοφονία ένος εφήβου στην Ιταλία από σατανιστική αίρεση, είχε γίνει και χαμός τότε σχετικά. Τα παιδιά άκουγαν Κανιμπαλ Κορπς κτλ.
Μετά το πήγε στο μπλακ στη Νορβηγία, με μεηεμ, καψίματα εκκλησιων, Βαργκ κτλ.
Ντάξει δεν είναι (πολύ) προκατειλλημένο και έχει φάση.
Το ντοκιμαντέρ έιναι τεράστιο και το μέταλ του σατανά!
Ο Μέταλ παπάς γονατίζει το Μεσάια! :lol:
Εδιτ: Dissection ρε! Ο Νοτβεντ ήταν ΓΤΠ όμως
Αυτό στο σκάι το είδε η μάνα μου και με το που σκάω μέσα στο σπίτι άρχισε και μου έλεγε:“Ελπίζω να μην ακούς black metal,είναι του σατανά,σκοτώνουν και καίνε εκκλησίες…” και άλλα τέτοια πραγματάκια.Έχω πεθάνει στο γέλιο…:lol::lol::lol:
Όσο για το last.fm πιστεύω ότι είναι το καλύτερο site στο net αυτή την στιγμη.
Now playing: 30 Seconds To Mars - Echelon
via FoxyTunes
Το pandora μουχουν πει ειναι πολυ καλυτερο του Last fm, αλλα μονο εξ αμερικης μπαινεις, οποτε δεν εχω αποψη…
Βεβαια μπορεις να κανεις μαλακιες με τας προξυζ αλλα βαριουμαι
Αυτό μου το έχουν πει, αλλά όταν πήγα να κάνω register πήρα το πουλί.Σε κάποια φάση μπορούσες να κάνεις account από όλες τις χώρες.Τέσπα αφού υπάρχει το Last.fm, χαρούμενοι είμαστε!!
Now playing: Vicious Rumors - Mastermind
via FoxyTunes
Γάμησε
Hahahaaaaaaaaaaaahahhaah
Μαθηματα ιστοριας απο gifaki :lol:
Απο γκρουπ με καθυστερημενες γκομενες στο φεησμπουκ.
Topic: poia einai h megaLyterh kafriL apu exete kanei ever???perimenw apanthceic!!
mmm…hmun me th Liza e3w apo ena cLub k gyrnaw,kanw oti myrizw kati k arxizw na fwnazw:RE LIZA,PALI EKLACEC???axaxaxxaxaxaxxa
*3erw thn megaLyterh kafriLa thc anactaciac (anactacia’s speaking: partoLa,9ec putcockampiLa cth mapa gia na ctrwceic??axaxaxax) love ya,eicai 9eaaaaaaaaa
:|:|:|:|:|:|:|:|:|
φιλες σου?
Ναι, η δευτερη ειναι αυτη που σου λεγα.
A
Πάντως μου’δειξες τους φιλους σου, αρα μπορω να πω ποια εισαι
Κωλοημο.