DUKE NUKEM!
παιχνιδαρα!
To Duke Nukem 3D ήταν καλτίλα απ’ τις λίγες αλλά οι παιχνιδάρες ήταν τα δύο platform που προηγήθκαν.
Βρήκα τον δικό μου doppelganger:p
και γω το identical hand twin μια μερα στο μετρό αλλα ντραπηκα να πω κατι
κακώς…'επρεπε να του προτείνεις να πάτε στο Λας Βέγκας για να βγάλετε λεφτά:p
του lovecraft?
εντιτ βασικα ειδα τι εννοεις…βιβλιο ενος τρελου αραβα ειναι που μνημονευεται απο τον lovecraft…πολλοι πιστευαν οτι ειχε και μια κοπια του βιβλιου,αλλα νομιζω πως ο ιδιος ειχε δηλωσει οτι τα εβγαλε ολα απο το μυαλο του…
Βασικά ιστορία έγραφα σήμερα, αλλά ακριβώς επειδή η θεωρητική μας έχει γίνει “βίωμα” τα πετάω κάτι τέτοια πλέον, σχεδόν ασυνείδητα
Η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά το “Όνειρο στο κύμα” φαινόταν απίστευτα βαρετό (κι αυτό το βοσκόπουλο πόσο περιαυτολογούσε πια! :p), οι περιγραφές του από την τρίτη ενότητα και μετά με είχαν αφήσει άναυδη.
Γενικά, η θεωρητική είναι μια κατεύθυνση από την οποία όσο σκατά κι αν είναι το σύστημα εξετάσεων -κατά συνέπεια κι ο τρόπος παράδοσης και διεξαγωγής του μαθήματος- κερδίζεις πολλά. Βέβαια, από την άλλη νιώθω πως έχει επιδράσει καταστροφικά πάνω στο χιούμορ μου: πχ. ένας φίλος μου στοχεύει ιατρική και τον πείραζα τύπου “γιατρός θα γίνεις ή κουρέας;” Κι εγώ έλιωνα στα γέλια γιατί είχα στο μυαλό μου αυτόν από το “Αμάρτημα”, ο άλλος πάλι με κοίταζε σα να ήμουν καθυστερημένη, γιατί δεν μπορούσε να κάνει κάποιον συσχετισμό (Βασικά έχω και άλλα, καλύτερα παραδείγματα, αλλά αυτή τη στιγμή δε μου έρχονται.)
Σ’ ευχαριστώ και για τις δυο ευχές!!
Χαχαχαχαχ, τώρα μόλις συνειδητοποιώ το εξής: ΠΟΣΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ (!)
δυο! [SPOILER]διαφορετικα…[/SPOILER]
η τελειότητα σε ένα θρεντ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=18593&page=2
ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάνοντας κλικ στο λινκ θα βρεθείτε σε μια άλλη διάσταση :!:
χαχαχαχα! γαμαει! το εβλεπα χθες και ειχα πεσει κατω!
:lol::lol::lol:
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!! ρώτησα ένα παιδί 16 χρονών αν έχει δει το Karate Kid και μου λέει “Τι είναι αυτό;”
Ω, Θεοί!! Σε τι κόσμο ζούμε;;; [SPOILER]Τόσο γέρος είμαι;:([SPOILER]:p[/SPOILER][/SPOILER]
σε λιγο δεν θα ξερουν τους Thundercats…ντροπη και ονειδος[-X
Τελικα η υγεια ειναι οτι πιο σημαντικο εχουμε…Λιγο να σε απασχολησει στα μαμησε ολα :?
Τι να πω και γω που όποτε σχεδιάζω στον πίνακα κύκλο με μια διάμετρο μου λένε
" Α ένα πόκεμον! " #-o
ο μαη γκοντ#-o#-o
xaxaxaxaxaxaxax epic!!!
πεθανε ο leslie nielsen
ριπ γιγαντα…
ΟΧΙ ΡΕ Π@#!@ΣΤΗ!!! 8O
R.I.P
R.I.P.
κάπου άκουσα ότι γίνετε να γραφτείς σε ΙΕΚ με απολυτήριο δευτέρας λυκείου, ισχύει?