Πωω, πόσο καιρό είχα ν’ ακούσω Ride the sky όμως?:-s#-o[-X:-k:)
Εγώ να δεις!
Τη φωνούλα του όμως δεν έχω ακούσει ακόμα.
τελικά το βιάγκρα όντως κάνει θαύματα…
Χαχα, και δε σε κόβω!
Dark Angel ρε αιδοία! Merciless death :band:
Edit @ απόπανω: Μαζέψου:p Οι θεοί δεν παίρνουν βιάγκρα [-X
Όχι ρε μαλάκες, Harder than Steel! 8O
Θα βάλω τα κλάματα…
Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…Δεν καταλαβαίνω τιποτα…ουφ…Εκτονώθηκα…
Tώρα είδα πως στο Star έχει το A Beautiful Mind, γαμώτο δεν την έχω δει και δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα #-o
edit: Επίσης όποιος θέλει ας βάλει mad να δει tv war, έχει καλεσμένη που ίσως να ενδιαφέρει τον αντρικό πληθυσμό του φόρουμ.
Εϊχε την Simone???Αν την είχε να πάω να το κατεβάσω άμα είναι…8)
Otep γαμώ otep
Μόλις μου ήρθε email
OPETH - The wooden box: being shipped now!!!
Hey you guys - as you can see the boxes get packed and will be shipped now.
Germans should receive their copies on saturday, yet. For Euros and World customers the packages take between 7-10 days so expect you copy during the next week.
Again, thanks a lot for your huge support!!! In our opinion it was worth it, they look great!
σαν διαφημιστικό για τάβλι είναι!!! :lol:
Όλοι αυτό λένε
Μπα, μια Ελληνίδα ήταν δε τη ξέρω.
Το νέο μου λοκέσιον είναι φόρος τιμής στο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού.
Φερε πισω τα γιδια ρε απιστε.
ποοσοοο βαριεμαι…εν λευκω ευτυχως εχει γαμω τις μουσικουλες και αραζουμε ανετα…
εγω να δεις.η μλκια οταν 3υπνας αργα ειναι οτι δεν μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ…
Ισχύει ^
Εργασία τέλος, οπότε νανάκια για να είμαστε φρέσκιοι (που λέει ο λόγος δλδ) για το αυριανό ξύπνημα. Καληνύχτα φόρουμ.
Tης Λολιτας το καγκελο εχει να γινει τις επομενες 2 μερες…