Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

www.1431am.org
ακουστε ωρε εκπεμπω…

εχω χεστει απο τη χαρα μου, MUSE, μακαρι μακαρι !! θα παθω σιγουρα εγκεφαλικο αν γινει το λαηβ!! πωωω, ΜUSE!!!

ΦΕΡΤΕ MUSE ΛΕΜΕ! :D:D

φενιάτο που ήσουν πέρυσι όταν μάγευαν την Μαλακάσα ?

Δεν ειπε κανεις για Muse να’ουμ :expressionless:

Ποιο λαηβ,τι λεει.

εγώ σε μια φάση είχα δει λάηβ μιουζ θυμάμαι. Αθήνα ήταν νομίζω

μπορεί να κάνω κ λάθος όμως

Μωρε η αλλη λεει για καινουργιο.

Εγω παλι στη Φενια αναφερομουν,αυτη λεει τη λεξη “λαηβ” στο ποστ της.

ε καλά λέω κ εγώ τα δικά μου, μη βαράτε !

FULLMETAL ALCHEMIST 2.OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

[-X[-Xμην πολυχαιρεσε,ρημεηκ του πρωτου νομιζω ειναι,αλλα πιο πιστο τωρα στο μανγκα…αν αρχισουν και οι γιαπωνεζοι αυτες τις αμερικανιες με ρημεηκ,ρηιματζιν κ δεν ξερω γω,καηκαμε…

Ας ειναι.ας ειναι.να βγει τουλαχιστον.το ξαναδα μετα απο 2 χρονια κ ξαναπωρωθηκα.αχ…αχ…

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

…δινει κανεις TOEFL,αυτο το καιρο?ή εστω αν εδωσε προσφατα?

Πριν κάνα χρόνο…

Ιδεα μου ή με τις τελευταιες ανακοινωσεις για τις επερχομενες συναυλιες εχει αδειασει το off-topic ?

απιστευτα σπασ@ρχιδικη διαδικασια και τελειως αχρειαστο κωλοχαρτο σε τελικη αναλυση…δν εχω να προσθεσω κατι,απλα ηθελα ετσι γενικα να το πω…

ειναι επειδη δεν εχεις δωσει IELTS :expressionless:

or have you…

συμφωνώ…Εγω έπρεπε να τρέχω από την κρήτη στον βόλο για να το δώσω γιατί άργησα να κλείσω ημερομηνιες

Γιατί δεν έδινες ρε Proficiency απευθείας;

ευτυχως οχι,αλλα εχω ακουσει τι σπασ@ρχιδια ειναι και αυτη…τεσπα,ας μην το κανουμε θεμα,απλα ηθελα να δω πως δεν ειμαι ο μονος που τα παιρνει στο κρανιο με αυτη τη μ@λ@κια,μην συνεχισω γτ βλεπω να κατεβαζω καντηλια και να φαω κ κανα μπαν τζαμπα δλδ μετα…