www.1431am.org
ακουστε ωρε εκπεμπω…
εχω χεστει απο τη χαρα μου, MUSE, μακαρι μακαρι !! θα παθω σιγουρα εγκεφαλικο αν γινει το λαηβ!! πωωω, ΜUSE!!!
ΦΕΡΤΕ MUSE ΛΕΜΕ! :D:D
φενιάτο που ήσουν πέρυσι όταν μάγευαν την Μαλακάσα ?
Δεν ειπε κανεις για Muse να’ουμ
Ποιο λαηβ,τι λεει.
εγώ σε μια φάση είχα δει λάηβ μιουζ θυμάμαι. Αθήνα ήταν νομίζω
μπορεί να κάνω κ λάθος όμως
Μωρε η αλλη λεει για καινουργιο.
Εγω παλι στη Φενια αναφερομουν,αυτη λεει τη λεξη “λαηβ” στο ποστ της.
ε καλά λέω κ εγώ τα δικά μου, μη βαράτε !
FULLMETAL ALCHEMIST 2.OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[-X[-Xμην πολυχαιρεσε,ρημεηκ του πρωτου νομιζω ειναι,αλλα πιο πιστο τωρα στο μανγκα…αν αρχισουν και οι γιαπωνεζοι αυτες τις αμερικανιες με ρημεηκ,ρηιματζιν κ δεν ξερω γω,καηκαμε…
…δινει κανεις TOEFL,αυτο το καιρο?ή εστω αν εδωσε προσφατα?
Πριν κάνα χρόνο…
Ιδεα μου ή με τις τελευταιες ανακοινωσεις για τις επερχομενες συναυλιες εχει αδειασει το off-topic ?
απιστευτα σπασ@ρχιδικη διαδικασια και τελειως αχρειαστο κωλοχαρτο σε τελικη αναλυση…δν εχω να προσθεσω κατι,απλα ηθελα ετσι γενικα να το πω…
ειναι επειδη δεν εχεις δωσει IELTS
or have you…
συμφωνώ…Εγω έπρεπε να τρέχω από την κρήτη στον βόλο για να το δώσω γιατί άργησα να κλείσω ημερομηνιες
Γιατί δεν έδινες ρε Proficiency απευθείας;
ευτυχως οχι,αλλα εχω ακουσει τι σπασ@ρχιδια ειναι και αυτη…τεσπα,ας μην το κανουμε θεμα,απλα ηθελα να δω πως δεν ειμαι ο μονος που τα παιρνει στο κρανιο με αυτη τη μ@λ@κια,μην συνεχισω γτ βλεπω να κατεβαζω καντηλια και να φαω κ κανα μπαν τζαμπα δλδ μετα…