Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Δεν το έχω σκεφτεί έτσι…είναι πιο οικονομικό από το να σπάσω κάτι για να ηρεμήσω!:lol:

[SPOILER]Και πάλι είμαι κατά!:p[/SPOILER]

και εγω κατα ημουν πριν το αρχισω,ειχα κ επιχειρηματα τοτε :stuck_out_tongue:

Δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου τσιγάρο και ούτε πρόκειται, αλλά ο αργιλές (έτσι λέγεται?) πρέπει να χει φάση…αλλά πολύ ντουμάνι!

γαματη φαση ειναι βασικα κ αυτος

wow!όποτε βαριέμαι τις ώρες μου στο φόρουμ, μπαίνω σε αυτό το thread.και εννοώ όταν βαριέμαι πραγματικά.και πάντα κάθομαι και διαβάζω σελίδες ολόκληρες από posts της μιάς σειράς χωρίς νόημα.αλλά σήμερα πέρναγα σελίδες ολόκληρες χωρίς να διαβάζω καν posts.πρέπει να βαριέστε πολύυυυυυυυυυυυυ κάποιοι εδώ μέσα… :stuck_out_tongue:
γιατί δε φτιάχνετε ένα thread με τίτλο ‘η χαρά του ΣΠΑΜ’ ή κάτι παρόμοιο?δε θα έχετε έτσι και το φόβο για να δεχτείτε πόντο ή ο,τιδήποτε.

Και γω κάπνιζα ένα διάστημα μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν μαλακία για πολλούς λόγους και το έκοψα
Ο αργιλές είναι άλλη φάση και όταν συνδυάζεται με καλή παρέα είναι κορυφή!!:smiley:
Δεν σε “καίει” σαν το τσιγάρο(για τους μη καπνιστές), είναι πολύ πιο υγιεινό και έχεις πολλές και διάφορες γεύσεις να επιλέξεις(από πορτοκάλι και σοκολάτα μέχρι red bull-όχι πίσσα)

good point! :wink:
σημερα πραγματικα ηταν πολυ βαρεταααα…

ειμαστε σπαμερ κ γουσταρουμε :p:p

Χαλάρα το πιο spam thread του forum!
Δεν νομίζω να δεχτεί κανείς πόντο για spam σε θέμα με τίτλο “βαριέμαi πειτε ό,τι σας κατέβει”
:lol:

να ρωτήσω κάτι άσχετο στους πόσους πόντους ‘‘καιγόμαστε’’;;;; και πως καταλαβαίνουμε ότι έχουμε δεχτεί πόντους;;;;; αυτό το θρεντ δε δημιουργήθηκε για όσους βαριούνται;;;;

μπαν δέχεσαι στους 5 πόντους.τώραγια περισσότερα απευθυνθείτε στους moderators.εγώ είμαι ακόμη άποντος. ;p
πάντως γενικά μπορεί να έχετε δίκιο, καθώς πρόκειται εξ ορισμού για το πιο spam thread του φόρουμ, αλλά οι τελευταίες σελίδες είναι πιο spam και από spam. :stuck_out_tongue:
αν δε θέλετε να μιλήσετε μέσω msn (γιατί κι εγώ το βαριέμαι) και επιθυμείτε να αυξήσετε τα μέσο όρο posts ανά ημέρα στο φόρουμ, η ιδέα μου για ένα αποκλειστικά spam thread δε φαντάζει ανεφάρμοστη.

Το θρεντ αυτό είναι για όσους βαριούνται. Αλλά ρε παιδιά, όταν σε ένα refresh βλέπεις 40-50 ποστ, ε νομίζω κάπου χάνεται η μπάλα. Είναι διαφορετικό να πει κανείς μια μαλακιούλα και να σχολιάσεις άλλος και να γίνει χαβαλές κι άλλο να υπάρχουν ανούσια -ακόμη και για το “βαριέμαι” - που μπορεί να γίνουν και από μσν.

πες ολη την αλήθεια δεν τ διαβάζεις αλλα πατας ρεπορτ στα ποστμ…α και το θρετ ο προνοητικος αλέκος το είχε προτείνει…

Χαχαχα Αλέκο…πόσους πόντους έχεις δεχτεί εσύ?

μην με πατας εκει π πονάω…νομιζω κατέω το ρεκορ,εχω και ρεγοιυνιον καμπακ

2,3,4…? Έλα πες? Θα μείνει μεταξύ μας!:bleh:

Πλέον δεν μετράει πόντους αλλά μπαν-ια:p

μονο εγω βλέπω τον τίτλο ‘‘κοριτσια του βάλτου’’’ ως κοριτσια του πάτου…δεν μαρεσει κμια μ καμία…

την είδες αυτή που πόσταρα εγώ? δεν σου άρεσε? κρίμααα…[-X

Koρίτσια του βάλτου είναι τί περίμενες?
Εμένα μου αρέσει αυτή:[SPOILER][/SPOILER]
και αυτή[SPOILER][/SPOILER]
αλλά δεν ταιριάζουν στο thread