Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Ωραίες!
Α, ρε Simone…γυναικάρααα:!:

Εμένα μαρέσουν από αυτό τον χώρο η Lisa Johansson(Draconian) και Floor Jansen(Ex After Forever).

Δε μου έρχονται άλλες , λοιπόν, καληνύχτα σε όλους!

σύνολο 19 εδώ, νομίζω σ’έχω.

γεια παλι :-s

Καληνύχτες…!
Άλεξ καλή συνέχεια!!:lol:

οι οι

Καλημέρες και χρόνια πολλά σε όλους!!!:smiley:

[SPOILER]αημ μπακ μπιτσεζ8)[SPOILER]:p[/SPOILER][/SPOILER]

Καλημέρες! :smiley:
Γουέλκαμ Μπακ!

Λεω να αρχίσω Eragon,άκουσα και απο έναν φίλο μου λέει ωραίο είναι.

Αλλα στον Παπασωτηρίου και στο Public που είδα σου πιάνουν τον κώλο να 'ούμε 20? το κάθε βιβλίο.

Μήπως ξέρετε κανα βιβλιοπωλείο που να εχει τα έραγκον σε ποιο καλές τιμές,ή να το πάρω απο κάποιον μεταχειρισμένο.

Δεν νομιζω να το βρεις καινουργιο φθηνοτερα απο 18-20 ευρω.Επισης εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου αλλα αυτα ειναι γουστα.

ΝΑΙ ΡΕ!ΝΑΙ!Καθησα και τα διαβασα ολα!!! :p:p

εγώ άκουσα οτι η ταινία είναι μούφα αλλα τοβιβλίο είναι καλό.Τίποτε όμως δεν ξεπερνάει το “LOTR”.Respect,έχω διαβάσει και τα 3 και έχω το “χόμπιτ”,που το έχει γράψει ο Τόλκιν και είναι πάρα πολύ ωραίο.

[B]Μήπως ξέρετε κάποιο βιβλίο ενδιαφέρον σε στύλ LOTR?με διαφορες φυλές (ξωτικά,ορκ…) μάχες,δράκους και τέτοια[/B],με λίγα λόγια στυλ Warcraft

Παράτα τον Eragon, είναι για τα μπάζα. Πιάσε την τριλογία “Το υφαντό της Φιοναβάρ” του Guy Gavriel Kay και κυρίως τα βιβλιά της γεωθάλασσας της Ursula LeGuin

Υπάρχει μία λεπτή λεπτή διαφορά που έχει να κάνει με το τι λειτουργία έχει ένα φόρουμ (ένας διαδικτυακός τόπος στον οποίο χρήστες μπορούν να ποστάρουν μία γνώμη πάνω σε ένα θέμα και μετά να ακολουθήσει σχολιασμός) και τι λειτουργία έχει ένα chatroom (ένας διαδικτυακός τόπος για real time διάλογο).
Όταν μετατρέπετε ένα φόρουμ σε chatroom, είναι λιγάκι παράταιρο και λιγάκι άβολο για τους υπόλοιπους χρήστες. πχ εγώ μπορεί να βαριέμαι και να θέλω να μοιραστώ κάτι, αλλά να διστάζω να ποστάρω εδώ γιατί θα διακόψω τη συζήτηση 4-5 ατόμων. Άρα ουσιαστικά καταστρέφεται η λειτουργία του “βαριέμαι”.

Κατανοώ πάντως πως τούτο εδώ το φόρουμ, σε αντίθεση με πολλά άλλα παρόμοια, δεν έχει ενσωματωμένη επιλογή για chat - πλέον.

(βέβαια τέτοια ώρα που έκανα το ποστ δεν θα το δει κανείς από τους ενδιαφερόμενους, αλλά τι να κάνουμε)

Σόρυ για το double post - άλλο θέμα όμως:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=17279

Σε στέλνω εκεί για να κάνω και διαφήμιση στον Scaphism :stuck_out_tongue:
βασικά όπως τα λέει, σειρές όπως [B]Forgotten Realms[/B] και [B]Dragonlance[/B]. Και μάλιστα μιλάμε για πολλααααααα βιβλία, σε απολύτως οργανωμένους “κόσμους”. Μεγάλο κόλλημα…
Εντιτ - και όπως λέει και η William Wilson αποκάτω είναι απείρως καλύτερα στα Αγγλικά.

Εφόσον τα αγγλικά σου είναι σε καλή φόρμα, μια οικονομική λύση είναι να πάρεις τα βιβλία στα αγγλικά. Εγώ τελευταία έτσι κάνω- μα είναι και κοροϊδία να δίνεις 20? για βιβλίο που μπορείς να βρεις με κάτω από 10?.. Του Bram Stοker, Dracula, το 'χα αγοράσει πχ. με 2.90? ξέρω γω και στα ελληνικά ήταν πανάκριβο… :stuck_out_tongue:

William Wilson το έχεις διαβάσει τον κόμη Δράκουλα του Στόκερ? Για πες εντυπώσεις! Γιατί από χθες ψήνομαι να το αγοράσω…αξίζει τον κόπο? :wink:

Koίτα, ίσως σε απογοητεύσει η γνώμη μου, αλλά εμένα προσωπικά με κούρασε κάποια στιγμή προς τη μέση. Η φίλη πάλι που μου το πρότεινε το είχε λατρέψει- οπότε τι να σου πω, γούστα. Θα σου έλεγα να το πάρεις και να κρίνεις.

Γενικά δεν ήταν κακό, απλά επειδή κάθε κεφάλαιο αποτελεί υποτίθεται και μια καταγραφή από ημερολόγιο ή γράμμα, εκεί χαλάστηκα από την άποψη ότι δε ζούσα τη δράση παράλληλα με τους πρωταγωνιστές και συνεπώς ήταν σα να άκουγα κάποιο παραμύθι που με άφηνε απ’έξω.

[SPOILER]Επιπλέον, σε ορισμένα σημεία θεωρώ πως υπήρχε μεγάλη ανάλυση χωρίς να χρειάζεται, ενώ αντίθετα την τελική “αναμέτρηση” με το Δράκουλα, νομίζω πως ο συγγραφέας την πέρασε κάπως βιαστικά.[/SPOILER]

Αν σου αρέσουν τα κλασικά μυθιστορήματα πάντως, λογικά θα σου αρέσει κι αυτό. Ο Stoker έχει καλή πένα.

Σ’ευχαριστώ πολύ! Θα το αγοράσω…και μόλις το διαβάσω θα σου πω και γω τις δικές μου εντυπώσεις! :slight_smile:

Τίποτααα!

Οκ, θα περιμένω ποστ! ;ρ

συνεχισε με τα υπολοιπα του τολκιν…
ατελειωτες ιστοριες,σιλμαριλλιον…:slight_smile:

Παιδιά, τι να πω… Το “χόμπιτ” επίσης με κούρασε όταν το 'χα διαβάσει, αλλά ίσως φταίει που όλα αυτά περί ξωτικών, δράκων κλπ. δεν είναι τόσο στο στοιχείο μου γενικότερα.
Παρόλα αυτά με θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη που δεν έχω αξιωθεί να δω ακόμα τα LOTR! :stuck_out_tongue:
Κι όσες φορές είχα αρχίσει να τα βλέπω στην τηλεόραση, μετά τις διαφημίσεις ξεχνιόμουν και τα παράταγα για να κάνω κάτι άλλο…