Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

σελιδες σελιδες σελιδες σελιδες σελιδες και γραφετε 3 γιουζερσ…

μωρα στη φωτια αυριο :D:D:D

που παίζουν? 8O

αθηνα,κυτταρο

http://www.youtube.com/watch?v=Zsk_u9LElLY

:lol::lol::lol::lol:

αν υπάρχει φθηνό στα ελληνικά θα το ψάξω

Βαριέμαι να διαβάζω στα αγγλικά,γιατι πάντα θα υπάρχει ένα σημείο που δεν θα ξέρω τι λέει,και θα το διαβάζω 10 φορές θα τρέχω σε λεξικά και τέτοια …

όσο για την αγγελία,λέω να πάρω αυτα τα Dragons of Twilight,αλλά είναι στ’αγγλικά :?

φίλε είσαι ο ήρωας μου.!!
και οτι ήθελα αυτές τις μέρες να κάνω ερώτηση…
ειχα διαβάσει το πρώτο βιβλίο πριν απο 8 χρόνια , απο την δημοσιά βιβλιοθήκη της συρου(ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων:-s) και δεν θυμόμουνα καμία πληροφορία…ούτε τίτλο, ούτε συγγραφέα…

ευχαριστώ πολύ.(έστω και απο σπόντα…) :slight_smile:

*κοίτα να δεις που και στο Βαριέμαι μπορείς να βρεις πράγματα…
**το πρώτο βιβλίο μου άρεσε αρκετά

:’)
μονο κλαμα, μεγαλη μπαλα, ευγε!

έχει σηκώσει μπαιράκι ο σύλας.

Ρε εχει πεσει πολυ μπαν σημερα.

Ξεκινησε η επιχειρηση ΣΚΟΥΠΑ 8)

Γιατί έφαγαν ban τα παιδιά;

τι εγινε με τα μπαν?:? τωρα ξυπνησα γω

(κουτσομπόλης mode on)
σε ποιον,γιατι?

δεν πολυ μπαίνω τωρα στις γιορτές γαμω…:stuck_out_tongue:

Yποθέτω πως η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας βρίσκεται στις προηγούμενες 100 σελίδες του οφτόπικ.

Άντε, έγταψα και λιγάκι στα μουσικά για να μην αισθάνομαι τύψεις :stuck_out_tongue:

Ποιος ψήνεται να κάνουμε ομαδικό πέσιμο στην CTS, που έχουμε γίνει και κοντοχωριανοί, να φέρει KICKBACK?
ε?
ε?
ε?

Black Tulip, mixalis.purple, silent winter, pasxalakos, αλεξ1992

Ε λογικα για καμμια βδομαδα το πολυ θα λειπουν, δεν κανανε και τιποτα τρομερο, απλα σπαμμαρανε ΑΣΧΗΜΑ σε αυτο το θρεντ απ’οτι ειδα 8)

ε. :blues:

προτιμούσα kickback αλλά το έψαξα

ΚΑΙ ΟΙ UNEARTHLY TRANS ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ ΜELVINS KAI HIGH ON FIRE.
Μας αρέσει.

Αν ειναι για αυτο, τζαμπα εγιναν τοσα μπαν. Εννοω πως θα προτιμουσα ο χ, ψ χρηστης να γαμιεται στο σπαμ στο Βαριεμαι παρα να σπαμαρει και σε αλλα θεματα (ποσο μαλλον πιο σοβαρα οφφ τοπικ ή μουσικου περιεχομενου).

Α δεν εχω κατι με τα παιδια, γενικα μιλω!

Εdit: Κοπελια απο πανω, αν εψαξες για Unearthly TRANS λες ψεμματα!

Ναι martian, αλλά το βαριέμαι δεν ειναι ακριβώς SPAM thread, είναι το ότι να ναι θρεντ, ή αλλιώς Random discussion thread για θέματα τυχαία για τα οποία δεν ειναι αναγκαίο να ανοιχθούν καινούρια θρεντ. Όταν σπαμμάρεις ανελέητα εδώ, χάνονται πολλές φορές κάποιες τέτοιες random συζητήσεις γιατί πνίγονται στο spam και είναι κρίμα και δεν είναι ο στόχος του thread.

Ετσι, ΑΠΕΛΑΣΗ - ΑΠΕΛΑΣΗ !!! :lol::lol: