Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Και επίσης υπήρξε και έγκαιρη προειδοποίηση από μοντ(νομίζω καρβου) που βαριέμαι να κάνω quote τώρα

Ελα ρε Αιωνιε τωρα. Ποσες ραντομ συζητησεις εχεις πετυχει εδω περα? Προσωπικα, θα προτιμουσα να ανοιγεται ενα ξεχωριστο θεμα για οποια συζητηση και εδω περα, οποιος γουσταρει να σπαμαρει και να βγαζει το αχτι του για να μην την πληρωνουν οι υπολοιποι τομεις του site.

Είναι forum, όχι msn…
Παλιά είχε μπεί και chat system σαν του facebook που ήταν μια πολύ καλή ιδέα για να καταπολεμηθεί το spam αλλά κατέβηκε για χ,ψ λόγους.
Όποιος θέλει να σπαμμάρει αλήθεια τώρα ας το κάνει στο msn.
Εκτός και αν ανοιχθέι spam thread, που πάλι ποιο το νοήμα να “σώζονται” τόσα πολλά spam posts; Και άρα ξανακαταλήγουμε στη λύση του msn

Κατσε ρε μαρτιαν δηλαδή! Πες ότι έχω ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ότι έκλασα και ξαλάφρωσα, είναι ανάγκη ν’ ανοίξω καινούριο θρεντ???

Συμφωνώ με αιώνιο και γενικώς είχαν κουράσει πολύ τα παιδάκια

Πες το εδω. Σπαμ θα θεωρηθει. Γιατι μην μου πεις οτι θα δωθει σημασια σε παραπανω απο 2 ποστς. Αυτο ομως δεν θεωρειται ραντομ κουβεντα που “πνιγεται” απο τα σπαμ ποστς!

πολυ ασχολειστε

ξεδωστε
:hippy:

Bασικά το κυριότερο πρόβλημα ήταν ότι γίνονταν συστάσεις (χθες βράδυ εγω, ο Angel_Death, o Freedom και η Almighty) να περιοριστεί το ασταμάτητο σπαμ, και η απάντηση ήταν “ε είμαστε σπαμερς”, “ε και τι να κάνουμε”, “μα τι λέτε” κλπ.
Δεν έπεσε το banhammer ουρανοκατέβατο.

Ενηγουεη, θεωρω πως ΑΝ καπου ΕΠΡΕΠΕ να γινεται σπαμ τοτε θα ηταν εδω.

Αυτα.

Θα παω με τα νερα της χιππικης δυναμης απο πανω και θα το ληξω εδω με ριψη λουλουδιων κτλ 8)

Ρε Lupin βραδιάτικα :!:

Αυτό ήταν νομίζω το χοντρό που τους κόστισε και το ban
Το ανέφερα και πιο πριν γιατί το είχε πετύχει το μάτι μου κάπου το warning

Hammer Of Justice Crushes You!!!

Δηλαδη αυριο το πρωι δεν θα εχω τι να διαβασω :(:frowning:

Μιας και ολοι θα μπαινουν εδω για να μαθουν γιατι φαγανε μπαν τα παιδια ας ποσταρω αυτο το βιντεακι :stuck_out_tongue:

Πολυ πιθανον να το ειχε ποσταρει καποιος αλλος εδω στο φορουμ αλλα μιας και το ξαναειδα μετα απο καιρο…

lol η Silent Winter έφαγε ban στα γενέθλια της, no mercy!

:lol:

ω ρε τι βυζια αυτη η ξανθια…και εχει και τη φατσα του εργατη για να ιδρωνεις και να νιωθεις ανετα μαζι της

εκτός από τον άλεξ έφαγε και κάνας άλλος μπαν?

χαχαχαχαχαχαχα ΕΤΣΙ

χαχαχαχαχα και έκατσα και βρήκα και το λινκ, και ήμουν έτοιμη να στο ποστάρω κι απ’όλα!
Ναι, λέω ψέμματα, αλήθεια:p
(και αμερική περιοδεύουν με suma, όχι αυτοί οι μαϊμούδες, οι άλλοι, οι κανονικοί)

πατάτα εφαγαν ΟΛΟΙ ban.

ένα άλλο θέμα είναι το πώς μπορεί κανείς να είναι οφτόπικ στο οφτόπικ:
Θες να συστηθείς? Υπάρχει ήδη άλλο θρεντ.
Θες να φλερτάρεις? Υπάρχει ήδη άλλο θρεντ.
Θες να μας πεις τι έφαγες? Υπάρχει ήδη άλλο θρεντ.
Θες να ευχηθείς? Υπάρχει ήδη άλλο θρεντ.
and so on and so on.

γεια σου Almighty C! είμαι ο shaman. μ’αρέσεις. μου θυμίζεις τα μελομακάρονα που έφαγα πριν. καλές γιορτές να έχουμε.

σιγά ρε γεροπαράξενοι, υπερβόλες, είστε σοβαροί και δε σπαμμάρετε καθόλου, δικαίως έγινε το banwave, τους κάνατε και παρατήρηση, κλαπ κλαπ.

ρε, κολλησε ο browser μου η τοσα ατομα εχουν φαει μπαν σε μια μερα?:expressionless:

επιχείρηση σκούπα