kalhmera απο τον alexschuldiner:)
Γιατί όποιος ρωτάει πρέπει να ακολουθεί?? Εγκυκλοπαιδικά ρώτησα… Υπάρχει μήπως κανένα frenzy mode και μπανάρουμε κόσμο αβέρτα??
Μήπως σε δουλεύει ξέρω γω; :lol::lol:
το συνεχιζετε;;;;;;
ΗΣΥΧΙΑ!
απιστευτο κομματι…σε αγγιζει σε καθε στιχο του…τρομερος ο Cash.
ποσα θες να μας τρελανεις
:thumbup:
Ειδικά το σημείο που του σκάει ο ήλιος και βάζει το χέρι μπροστά και οδηγάει με το ένα είναι έπος!! Όχι ότι όλο το υπόλοιπο βίντεο πάει πίσω δηλαδή…
καλα ναι! ενα αυτο το σημειο,και ενα που μπαινει με τις πορτες και οι πισω ροδες γλυφουν τον γκρεμο
Ο γκρεμός φαίνεται από τα πλάνα από το ελικόπτερο καλά…Λογω και μιας μικρής υψοφοβίας που έχω ήμουν κάπως έτσι 8O όταν είχα πρωτοδεί το βίντεο…
ενδιαφέρεσε??:p:p
Αν είσαι και συ θεωρητική ντροπή σου. Μόνο αυτό έχω να πω[-X
υπαρχει κανα site που να εχει συναυλιες για ιταλια μαζεμενες (στυλ οπως εχει το ροκινγκ δω ολες τις συναυλιες για ελλαδα) να τσεκαρω μην χασω τπτ καλο…ή να κοιταω τουρ ντεητς απο οτι συγκροτημα μου’ρχεται ξεχωριστα(μποοορινγκ!!)
εισαι κακος.πολυ μαλιστα.
Ντάξει τεράστιο site. Βάζεις πόλεις και μπάντες που γουστάρεις και αυτόματα τις κάνει track. Κάθε φορά που μια μπάντα που έχεις επιλέξει ανακοινώσει στις πόλεις που έχεις επιλέξει στέλνει mail!!!
Δεν είναι, αλλά έτσι κι αλλιώς οι κατευθύνσεις είναι άσχετες με το αν πρέπει ή δεν πρέπει ΌΛΟΙ μας να ξέρουμε καλά ελληνικά. Οπότε αυτό που έχω να πω εγώ, είναι ότι χρησιμοποίησες λάθος επιχείρημα ;ρ
ΥΓ: Από κει και πέρα, παίζει πάντα το ενδεχόμενο της “απροσεξίας”. Αμέσως να το φας το κορίτσι :ρ
πως βάζω τραγουδι στο nuendo 4?
το audio file ειναι κλειδωμένο…
Καλά, συνέβη το κορυφαίο στο σπίτι: η μάνα μου αγόρασε νέα συσκευή κινητού τελευταίας τεχνολογίας (από αυτές που ούτε εγώ δεν ξέρω να χειρίζομαι :ρ) και προσπαθούσε να εξασκηθεί με τα πλήκτρα αφής και να στείλει μήνυμα δοκιμαστικά στην αδερφή μου. Της γράφει λοιπόν “εγώ σ’αγαπάω, κι ας μη με αγαπάς εσύ”.
Μόνο που τελικά το έστειλε κατά λάθος στον υδραυλικό!
(Εντάξει, όόόόό,τι να’ναι! Έχω λιώσει στα γέλια και έπρεπε να το μοιραστώ :ρ)