Dark είσαι θεός ρε!:D:D:D
Σκεφτηκες ποτε να βαλεις ταπα?ή απλα να μν κλανεις στν καρεκλα ή πανω μεσα διπλα στο κουτι.ξεβαφει κ αυτο ξες
Θυμισέ μου τί είναι το avatar σου, κάτι με anime νομίζω. Full metal?
τελειωσα
σκουπίσου
σκουπίστηκα
Ήρθε η άνοιξη.
στα ξαφνικά.
Καθυστερημένο μεν απαντημενο δε.γιες fullmetal alchemist.εγκαινιαζω τον ερχομο της καινουριας σειρας
σοβαρά μιλας; Πότε βγαίνει καινουρια σειρά;
Ποσο σιχαμενος μπασταρδος πρεπει να σαι για να χρησιμοποιεις ατομο σε αναπηρικη καρεκλα πανω σε πεζοδρομιο,στη μεση της Εγνατιας,για να ζητιανεψεις “καλυτερα”?
3 απριλιου ή 15 απριλιου.συγκινηση αχα αχα
^ ειναι οντως αναπηρος?γιατι εδω περα οι μισοι που ζητιανευουν ειναι αναπηροι οταν πρεπει να ανεβουν ομως τν ανηφόρα το κοβουν με τα ποδια κ το καροτσακι στν πλατη
Το ειδα και γω χθες…τραγικο οσο δε παει λεμε…
Δεν ειναι ενας,2 ειναι.Ο ενας σε αναπηρικη καρεκλα και ο αλλος απο πανω του να κραταει τα χερουλια ξερω γω.Και σε νησιδα που ισα-ισα χωραει ενας ανθρωπος.
Πωπω…Τραγικό…
Μη λες βλακείες. Οι καλοί κυριούληδες ξέρουν τι λένε και θέλουν το καλό το δικό μας και του πλανήτη.Είναι η καλύτερη πρωτοβουλία που έχει γίνει. (Αν το iq σου είναι αρνητικός αριθμός)
[QUOTE=||Guinevere||;597207]3 απριλιου ή 15 απριλιου.συγκινηση αχα αχα
/QUOTE]
:D:D:D:D:D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
[SIZE=“6”][CENTER]RED SPAROWES![/CENTER][/SIZE]
Ειπα να παω σημερα μια βολτα απ το Μετροπολις. Ναι ya, το καινουργιο. Κι εκει που κοιταγα τα CD, μου πιανει κουβεντα στο ακυρο ενας τυπος με κουστουμι, ο οποιος πρεπει να ακουσε για τελευταια φορα τον ηχο της ηλεκτρικης κιθαρας το 1996.
Κρατα ενα CD Saxon και με ρωτα:
-Μα καλα, υπαρχουν ακομα αυτοι;
-Πως δεν υπαρχουν! Βγαλαν κι εναν πολυ καλο δισκο πριν απο δυο χρονια.
Κι αρχιζει ο τυπας:
-Κοιτα να δεις φιλε. Για να καταλαβεις πως ειμαι. Οι Maiden ειναι μεχρι το '88. Οι Metallica mεχρι το '86. Αυτο το Justice ητανε βλακεια. Δε μου αρεσε καθολου.
Κοιταω και σκεφτομαι “πεσαμε σε βλαμμενο, κατσε να σπασουμε πλακα”.
-Υπερβολες.
-Τι υπερβολες;
-Τι να σου πω φιλε μου, μου ακουγεσαι υπερβολικος. Και συγνωμη αλλα οπως εχεις εσυ την αποψη σου, εχω και γω τη δικη μου.
-Τι να γινει φιλε, ετσι ειμαστε εμεις της παλιας ΘΡΑΣ σχολης.
-λολ, σε μενα λες για ΘΡΑΣ φιλε μου; Με το που εμαθα πως εκαναν reunion οι Forbidden, πηγα και τους ειδα στο εξωτερικο.
Σκαλωνει ο τυπας και για μια στιγμη με κοιτα λιγο εκπληκτος. Παει να αναφερει κατι ως αντιλογια, αλλα συνεχιζω με το:
-Να, ας πουμε τωρα θα φυγω παλι εξω για να δω τους Sacred Reich…
-Μαλιστα… καλη φαση… αλλα να ρε φιλε, πλεον σταματησαν να βγαινουν καλα πραγματα.
-Αναλογως τι εννοεις. Καλα πραγματα βγαινουν και μαλιστα σε πολλα ειδη.
-Ε στο Χεβυ Μεταλ…
Του δειχνω το Reinkaos των Dissection.
-Να, παρε δω. Συγχρονο χεβυ μεταλ που τσακιζει. Καμια σχεση με τα παλια τα μπλακ. ή ας πουμε παμε σε κατι λιγοτερο προσφατο, μιας και λες για 90’ς. Annililator, Set The World On Fire. Το ομωνυμο κομματι φερ επειν δεν το γραφουν τα περισσοτερα συγκρκτηματα που να βαρανε το κωλο τους κατω.
-Ναι, δεν εχεις αδικο… εχουνε κι αυτο το King Of The Kill… αλλα να ρε φιλε, συγκροτηματα οπως οι Sabbath και οι Maiden δε βγανουν πια… ειναι κι αυτοι οι Iced Earth βεβαια, αν κι εδω που τα λεμε αντιγραφουν (σ.σ.: λολ)…
-Δε πειραζει, βγαινουν αλλα & πολυ ωραια πραγματα. Μιας και λες για Sabbath, να οριστε. Rwake. Βαρυ και τιμιο. ή να, ας πουμε εδω. Ringworm. Κρυβουν τσαμπουκα που δε μπορει να βγαλει η μιση Αμερικη.
-Ναι… καταλαβα… ευχαριστω φιλε μου! Καλη συνεχεια!
λολ
α καπου μου 'πε και για τη γενια του 70 με τα βινυλια, και το μετραει ετσι λεει επειδη γεννηθηκε το 78. ροφλμαο