Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Και εγώ πήγα σήμερα στο metropolis μετά από αρκετό καιρό.
Όλες οι τιμές από cd της Southern Lord και της Hyrda Head είναι στάνδαρ στα 20€.
Ελπίζω να μην παραπονιούνται που δεν πουλάνε μετά, θα μου βγει πιο φτηνά το να αγοράσω το cd από την δισκογραφική μαζί με τα μεταφορικά.

Και το αστείο της μέρας: είχαν τους Dalek στο metal επειδή έχουν υπογράψει στην Hydra Head :lol:
(hip-hop είναι για όσους δεν ξέρουν)

Αγκαλιτσα.

φιλάκι.

ειμαι αυπνη.ειμαι στη δουλεια.γιατι ρε μανα??

Στο μπλόκο τον αρπάξανε
σαν σκύλο τον πετάξανε
μια νύχτα στο Χαϊδάρι.
Η αγκαλιά μου άδειασε
και η καρδιά μου βράδιασε
γλυκό μου παλικάρι.

Πες μου κι εσύ
του δειλινού καμπάνα
γιατί να γίνω μάνα.

Το σπίτι μου βουβάθηκε
κι ο κήπος μου μαράθηκε
μου κόψαν τον βλαστό μου.
Πριν δω τέτοιο μαρτύριο
ας ήταν δηλητήριο
το γάλα στον μαστό μου.

Ισχυει

ΡΕ. ΓΑΜΑΝΕ.

Νιώθω μια υπέρτατη αγαλλίαση. Ο μικρός γιασονας ανακαλυπτει το πουστ-ροκ.

Σε αλλα νεα,

Θεωρητικά μιλώντας πάντα, όλες οι συναυλίες των Αγοραφόουμπικ Νόουζμπληντ δεν θα έπρεπε να έχουν κοινό.

ΓΙΑΤΙ??? :lightsabre::lightsabre:

Η παρουσία του Βλήδιν στο λαιβ καθιστά καλτ και must απο μόνο του οποιοδήποτε συγκρότημα. Ακόμα και τους αγκοραφόβικ νόουζμπληντ.

Κατα τ’ άλλα, καλό μου φόρουμ, θυμήθηκα 2 μέρες τώρα πόσο ωραία πετάει η ώρα όταν την αφιερώνεις για να κάνεις ποστ εδώ. Πετάει σα πουλί, και μετά τρέχεις να το φτάσεις (και δε φτάνεις φυσικά και δε προλαβαίνεις). Δε βαριέσαι, τελευταία βδομάδα πριν το Πάσχα είναι, ας χαλαρώσουμε λίγο με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις. :stuck_out_tongue:

ψαχνω παντου στο φορουμ και εκανα και search αλλα δεν βρισκω θρεντ για τους the cult.να ανοιξω η θα το κλειδωσουν?

merci! :D:D:D

Ρε τι λέμε τώρα! Μόνο στην ιδέα ενός Ρentagram Constellation live με πιάνει ταραχή!

Μάθετε μπαλίτσα ρε!!!

Kαλα δεν λεω, απλα θα πρεπε να γεμισει ο τοπος αιματα…

Η υπερβολικη αναλυση ενος “αστειου” το κανει ακομα πιο μη-αστειο απ’οτι ηταν εξαρχης :stuck_out_tongue:

Θα το κλειδώσουν. Είτε υπάρχει, είτε όχι. Γιατί είναι κακοιιιι. :stuck_out_tongue:

πλάκα κάνω. Υπάρχει θρεντ για αγαπημένο cult δίσκο πάντως.

οκ ευχαριστω.:)απλα ελεγα μηπως δεν το ειδα

Γίνε Αστερας!

Ο γερμανικος μ ειναι 35 χρονων ακουει μεταλ κ γουσταρει snuff.αχ…ερωτευτηκα.

…ποιμενικός?

Κουκλι ε?κουκλι?παντα μ αρεσαν οι τριχωτοι.

άρα να έχω ελπίδες?:stuck_out_tongue: