Χαλαρα μια απο τις χειροτερες βδομαδες της ζωης μου!Εχει γαμηθει το συμπαν.Εχουν παει ολα τοσο σκατα που γελαω.Παιζει οπως περπαταω στο δρομο να με χτυπησει κανενας κεραυνος
Και μην μου ευχηθει κανενας “Break a Leg” η κανενα “In Bocca Al lupo” γιατι εχω αγωνα σε λιγο και γιατι στο κινητο μου δεν εχω ουτε Megadeth ουτε Creed.
[SPOILER]Oποιος το επιασε το επιασε.[SPOILER]Το παραδεχομαι ηταν κρυο :p[SPOILER]Πολυ Κρυο[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
εγώ από εδώ ξεκίνησα πριν λίγους μήνες.
Βέβαια είχα κάποιους γνωστούς που με βοήθησαν σε κάποια σημεία αλλά συγχορδίες strum patterns και τέτοια από εκεί…
Tι κατεύθυνση θες να ακολουθήσεις;
Πάντως ο “παρακείμενος ενεργητικής” είναι από τα πιο αμελητέα προβλήματα της θεωρητικής. Μακάρι όλη η έγνοια μας φέτος να εστίαζε εκεί!
θεωριτικη, ομως παρ’ ολ’ αυτα δεν βρισκω καθολου σωστο τον τροπο που μας μαθαινουν αρχαια. οντως θελω να μαθω τα βασικα στα αρχαια γιατι προκειται για μια ενδιαφερουσα γλωσσα, αλλα ειναι υπερβολικο ολο αυτο. τοσοι χρονοι, εγκλισεις, συντακτικο… δεν πιστευω πως μας βοηθανε σε κατι. θα προτιμουσα χιλιες φορες να μελεταμε αρχαια κειμενα παρα να παπαγαλιζουμε χρονους και εγκλισεις ρηματων ανουσια. :\
Ε κάνε υπομονή, στην τρίτη λυκείου θα παπαγαλίζεις φιλοσοφικό λόγο!
Πάντως, κι εμένα παλιότερα μου φαινόταν υπερβολικό το συντακτικό και η γραμματική, αλλά στη συνέχεια άλλαξα γνώμη. Ειδικά όσον αφορά στο συντακτικό, καλά κάνει κι είναι σύνθετο- είναι τα μαθηματικά που λείπουν από την κατεύθυνσή μας. Λογική βασισμένη σε θεωρία είναι, σε λίγο θα λύνεις άγνωστα ευχάριστα και θα νιώθεις ικανοποίηση όταν γράφεις μια πετυχημένη μετάφραση.
Με το γνωστό θα δυσανασχετήσεις… κι όχι επειδή τα ίδια τα κείμενα δεν έχουν ενδιαφέρον (εγώ πχ. τον Αριστοτέλη τον λάτρεψα), αλλά με τον τρόπο που και θα στο διδάξουν και θα περιμένουν να το μάθεις.
το απογευμα πηγα να ριξω κανα σουτακι να περναει η ωρα και ηταν ενα παιδακι που μου ζητησε τη μπαλα να κανει κανα μπασιμο κτλ…οποτε του λεω σε καποια φαση
-ελα ρε τζορνταν…
και απανταει
-ποιος ειναι αυτος!!!
σοκ…χασμα γενεων μες τη μουρη…
καποιος ειχε κανει κ σχετικο ποστ πριν κατι μερες νομιζω για πραγματα που δεν θα ξερουν η κατι τετοιο και δεν το ειχα πολυπιστεψει…ισχυει!